335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar ben uykuya hızlı bir dalış yapıcam mirmirmirmir hepinize iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün...aklinialirimsmile ben de bilinçaltıma hayallerimi yerleştirip öyle uyucam bakalım mevlam neler göstericek boshayallersmile:asigim: hoşçakalııınnn... opuyorumnanaktan

canım ama bu şekilde de hergün üzüleceksin yav sen bilirsin tabibilmiyorumkismile

napalım tatlım artık uzayan şafak sayılırmışşşkaydirigubbakcemile3 (şimdi uydurdum bunu) bana da kolaylık olur sizi takip ederken öğrenirim plakaları netten bakmak zorunda kalmam hem yalnız değilim galiba gecekuşunun da şafağı şimdi 85 oldu artık siz adanadayken biz teselli ederiz birbirimizi,ee bu forumda bunun için war değil mi a.s

kulağım çınladı karabatak gibi hop geldim:roflol:iyi geceler canlar görüşürüz yarın bi<zsiz plaka yapın bakalım siz..

bende osmaniyemi desem düzcemi desembilmiyorum ki hahahahah =) ay hey allam bu plakalarda amma zormuş heeeeeeeeeee diğer türlü plaka derdi yoktu şimdi nerdeyim derdi başladı...

kuşkam iyi geceler bebemmmmmmmm allah rahatlık wersin diğer yatan segili kafderdaşlarım sizede iyi geceler rüyalarınızda askerlerinizi görün...

Hergün bi yerdeyiz artık yarın Kilise gidiyoruz ama en çok gitmek istediğim yer Adanaaa:roflol:

delikafaduldendelikafadulden

aklıma ne geldi geçen bir arkadaşım daha var oda 01 adanadan başlamış saymaya diyorum napıyorsun sen diyorki plakalara düştük ...dedim allah cezanı vermesin sondan başlıcan 81 düzce en son 01 adana ya dedim te allam yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…