- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.321
bugün kocacımın sesi de enerjikti ben enerjimi ondan alıyorum Allah onu başımdan eksik etmesin kuzumu..:asigim:
cnım sende bizimle birlikte say sonra az bi gün kalır oda çabucak gecersositososito
mayra canım beğenmene sevindim arada bir yazarım buralara eğer okumaktan sıkılmazsanız
haha kızlar alemsiniz allah muhabbetinizi arttırsın ama ben düzcedemiyim osmaniyedemi bilmiyorum hahahahahahah
tatlım aklıma gelmiyor değil ama ne bilim adana dediğimde hala gelmemiş olacak 5 kere adana demek istemiyorumm çok açık bi şekilde kendimi kandırmış olucam o yüzden 85 diorum hala....
bugün kocacımın sesi de enerjikti ben enerjimi ondan alıyorum Allah onu başımdan eksik etmesin kuzumu..:asigim:
canım ama bu şekilde de hergün üzüleceksin yav sen bilirsin tabibilmiyorumkismile
napalım tatlım artık uzayan şafak sayılırmışşşkaydirigubbakcemile3 (şimdi uydurdum bunu) bana da kolaylık olur sizi takip ederken öğrenirim plakaları netten bakmak zorunda kalmam hem yalnız değilim galiba gecekuşunun da şafağı şimdi 85 oldu artık siz adanadayken biz teselli ederiz birbirimizi,ee bu forumda bunun için war değil mi a.s
Osmaniyeeeeeeee ohhh ohhhh yandannnndelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool:
Hergün bi yerdeyiz artık yarın Kilise gidiyoruz ama en çok gitmek istediğim yer Adanaaa:roflol:
Hergün bi yerdeyiz artık yarın Kilise gidiyoruz ama en çok gitmek istediğim yer Adanaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?