- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.301
az kaldı az bende birazdan hayırlısıyla gecıyorum plakalara=)
saol cnm benım,ayyh bi heycan yaptım ne zmndır bugunu beklıyodumGÖZÜN AYDIN CANIMMMMMturkbayragi
benimde canim arkadasim asker yolu gözlüyor..
biran önce kavussun bu hasretlik sona ersin istiyorum onun cok üzüldügünü düsünüp bende üzülüyorum
dip not: bu mesajim topik sahibi icindir cok degerli tutiskom ve hepinizi allah kavustursun kizlar
ududub uzun mesajını aşkıma yollıcam saol tatlım paylaşım için izinsiz çaldım ama affet olarmı ???
ududub son yazı gerçekten çok güzel tam bizlere uyuyor valla bende aşkıma yazıyorum şiir falanda bu kadarı çıkmıyo benden süpermiş:))
osmaniyeeeeeeeeee selaam olsun sana... şafak 80 :dance:turkbayragi
evett biz osmaniyedeyiz dün düzcedeydik demibekle bizi kiliss turkbayragi :içelim: içelim violee
ay içim nasıl neşeyle kaplandı anlatamam bu plakalar doping gibi yetişti valla sositososito
ohhh ohh şafakları da attırdık benim gözlerimden uyku akıyor.. ama yüreğim kıpır kıpır sanki kozasını yırtıp uçucak gibi az kaldı uçmamıza Şenizdelikafadulden
ayyy kızlarrr ne güzellllben daha 1 kasımda düzce diiicemmmm:çok üzgünüm:
canım maşallah ya allah sevincini arttırsın ne güzel enerjiksin yav bursanın havasından mı hehehehezemuszemus bayanssulusmile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?