335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom haha söylemiştin bunu bana hala gülüyorum tencereyi başına atacaksın o kızın asıl...adam herşeye tamam diyor kız bence herşeye tamam dediği için öle sanane ya demiş garibim ehuheuehu

Dursan orada…
Gitmesen, kalsan bu gece…
Ses etmem inan, rahatsızlık vermem.
Çekilirim bir köşeye sessizce. Varlığını bilmek ve yakınımda görmek yeter bana. Zaman çoğalır, gece ömür olur içimde. Sen yeter ki gitme, kal bu gece.
Orada…
Ve öylece…

ben ilerleyen saatlere kadar bekliyemiyecegim bugün ne yazikki=(
yarin sabah erkenden dersim var off hic gitmek istemiyorum=S
ama yilmak yoooook, gidecegim=)
kendinize cooook iyi bakin canlar, iyi geceler diliyorum hepinize:)
yarin Osmaniyeden araniza katilacagim=)

ududub ben burda durmaya senin yazdıklarını okumaya devam edersem zırlıcam... Ama dediğin gibi gitmese kalsa bu gece ben sadece bakar mutlu olabilirim
Neyse hadi bakalım ben cıktım allah rahatlık versin kızlar... Allah korusun tüm askerlerimizi...

canım bağlantım koptu kaç saattir yazamöadım sana yağmurda iice abarrtı deli gibi yağıyor cumayı bilmem ama yarın tatil olabilir böle gidersesositososito

size son bir name dökecem bu gecelik yeter ağlamak ve ağlatmak yok az kaldı kızlar bak bitirdik ne kaldı ilk başlarda emeklemiyordu şimdi emekliyor sabır çok kısa zaman sonra yürüyecek yürüyecek ve ve sonunda koşarak gelecekkk

benimde canim arkadasim asker yolu gözlüyor..
biran önce kavussun bu hasretlik sona ersin istiyorum onun cok üzüldügünü düsünüp bende üzülüyorum
dip not: bu mesajim topik sahibi icindir cok degerli tutiskom ve hepinizi allah kavustursun kizlar

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
selenn, buanbuan, Mayra, merryangel, ozelegtim, Sine, Tuti, ududub, viole:icecream:

Hayatta en zor iki şeyin özlemek ve beklemek olduguna karar verdim bugün.
Önce araya mesafeler girer dakika dakika uzaklasır yüreğiniz bedeninizden sonra gittikçe daha da eksilirsiniz...
Çekilmezleşir nefes almak. Cayır cayır yanmak gibidir özlemek geçen her dakika daha da büyür içinizde ki ateşsevgiyi de katlar durur karanlıkları da...
Dayanılmaz olur kendini eksik hissetmek...
Özlersin...Özlersin...Özlersin... Gittikçe daha da daha da çok özlersin.... Ve sonra beklemektesindir artık...Vakit Hasreti aşmıştır dakika saymaya bekleyip durmaya kalmıstır...
Öyle Bir hal almıştır ki o andan sonra canın daha da çok yanmaya başlamıştır...Ateşin altı açılmıstır...Korkuların artmış ümitsizlik sesleri kulaklarını sarmıştır...
İşlemiyordur artık hiçbirşey bedenine ya da ruhuna...
tepkin Yoktur hiçbir uyarıcıya...
Belki de haberin yoktur ama ; beklemek bitirmiştir seni aslında...dayanamıyorsundur ki bu araya girmiş yollara...daglara...
Dört duvar arasında yapayalnız kalmıssındır
sarılacagın kimsen kalmamıstır yüreğinin samimiyetinde...
kokusunu içine çekebileceğin o büyük yürek bir şarkı gibidir... çook uzaklardadır..
için yanar kan ağlarsın bütün yaşları içine içine akıtırsın hıçkırıkların bogazına dizilir kalır dısarı cıkartamazsn..
hep oldugu gibi özlerken de beklerken de yalnızsın...
Dayanamazsınn...
Zor birşey bu alışamazsın...
Zaten alışmak için de ugrasmazsınama hayata tutunmak zorundasın...
Özlemeyi ...tıpkı sevmeyi bildigin gibi
bilmek zorundasın...
severken oldugu gibi özlemin getirdiği acıya da katlanacaksın...
Ve sonra Özlemeye katlandıgın gün Beklemeye dayanacaksın...
Sabırlı olacaksın..
yüreğinin Döneceğine inanmak zorundasın...
Yüreğinin dönmesi için sabırlı olacaksın...
Sevdin....
Özledin...
ve Şimdi Bekleme Vakti...
Bunu da kaldıracaksın...
Yüreğin dönecektir inanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…