335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çok komik yavvv:roflol:

En iyisini yapmışş :roflol:Bende mi öyle yapsam düzceden başlamak moral bozuyoraklinialirimsmile 02 nereydi yafffsositosositokaydirigubbakcemile3

ay en çok güldüm buna yaaa bende facede görmüştüm çocuğun biri askerdeydi hergün face yzıyodu illeri kızın biri yorum yapmış ya sen ne iş yapıyosun hergün bi ildesin kaydirigubbakcemile3

Olmaz olamazzz:dilcikar:ben de tersten sayıcam moralim yerine geldi yafff ohh be 02 Adıyamann nereeeee 80 Osmaniye nereeee:dance::roflol::roflol:

kız bu nasreddin hocanın eşşeğe ters binme olayına benzedi ayyyyyyyyyy yarıldım gece gece gülmektennnn

sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

Zaten şafaklarımız topikçe çorba oldu bazısı osmaniyede bazısı düzcede bazımız kiliste bazımız daha plakalara hiç başlamadı bende tersten gelip sizi karşılıyım 40 nereyse orda buluşuruz:roflol:

kaderdaşlarım sevgili arkadaşlarım ben müsadenizi istiyorum daha günlük yazacağım hepiniz askerlerinizi görün rüyanızda allah rahatlık versin yarın allahın izni ile görüşmek üzere iyi geceler

Evet eğlendik baya başka türlü zaman geçmiyor yaakaydirigubbakcemile

Tuticim iyi geceler bende çıkıyorum şafak atalıda baya oldu artık çıkabilirim herkese ii geceleropuyorumnanaktan

kızlar bi fikrim geldikaydirigubbakcemile3 madem topiğin şafakları bu kadar karışık biz bugünden itibaren adanaya başlayalım hergün adana adana adana ve adana diyelim sonra hep beraber kafayı yiyelim,sonra bu durumu askerlerimize anlatalım sonra askerlerimizde bu sonuca varsın b kızlar sorunlu bunlarla bi ömür nasıl geçer? nası fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…