- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.341
delikafaduldendelikafadulden
aklıma ne geldi geçen bir arkadaşım daha var oda 01 adanadan başlamış saymaya diyorum napıyorsun sen diyorki plakalara düştük ...dedim allah cezanı vermesin sondan başlıcan 81 düzce en son 01 adana ya dedim te allam yaaaaaaaaaaaaa
aklıma ne geldi geçen bir arkadaşım daha var oda 01 adanadan başlamış saymaya diyorum napıyorsun sen diyorki plakalara düştük ...dedim allah cezanı vermesin sondan başlıcan 81 düzce en son 01 adana ya dedim te allam yaaaaaaaaaaaaa
Sağol Tuticimmm...
Adıyaman a selamlarrrrrrr o zamannnnturkbayragi:roflol:
Sağol Tuticimmm...
Adıyaman a selamlarrrrrrr o zamannnnturkbayragi:roflol:
geveze kendine gel osmaniyedeyiz :mymeka:
geveze kendine gel osmaniyedeyiz :mymeka:
Olmaz olamazzz:dilcikar:ben de tersten sayıcam moralim yerine geldi yafff ohh be 02 Adıyamann nereeeee 80 Osmaniye nereeee:dance::roflol::roflol:
Zaten şafaklarımız topikçe çorba oldu bazısı osmaniyede bazısı düzcede bazımız kiliste bazımız daha plakalara hiç başlamadı bende tersten gelip sizi karşılıyım 40 nereyse orda buluşuruz:roflol:
:lepi: süper fikir bence her ile bir adam koyalım...turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?