- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.381
ududub burda da hava cok kötü söyledigin sarkıyı ben de dinliyorum simdi.cok efkarlandım napalım bekle bekle hiç pes eder miyiz ???
tutiii canım yaa bugün hem hava hemde kocişin sesini çok duyamamktan ötürü çok canım sıkkın pasoo mustafa ceceli bekle dinle dinle ağla moddayım
tuti kayınvalidenle allah muhabbetini arttırsın
valla ben hava kötü demicem yarın törenden sonra atlıcam arabaya bascam kayseriye alışverişe:teytey:
ama mustafa ceceli de pek güzel demiş yaa biz severdik gülleri dikenleriyle bu bekleyiş de en acılı diken olsun daha kötüsünü görmeyelim inşallah
LOYY LOYY LOYYY kocişşş aradıı çok şükür yarabbim ama orada hava felaketmiş yağmur damlaları mermi gibi düşüyormuş resmen ALLAHIMA EMANET OLSUN BÜTÜN ASKERLERİMİZ..
selam kızlar a.s.
ududub cnm annemin safra kesesinde taş var 45 dk lık bir operasyon geçirecek taşı alıcaklar...saol tatlım...
geçmiş olsun canım ya şimdiden Allah acil şifalar versin annene
teşekkür ederim tatlım saol güzel duaların için...
nerden buluyorsun bu şiirleri yaa hep kaydediyorum
kavga ettik o kadar sabir bosa gitti istemedim istemedim oldu bitiyo dedim sabrim bitti iste gururum aramamada izin vermiyo cildircam nefesim daraliyo
hoşgeldin canımmmm nasılsın nasıl geçti günün?
kavga ettik o kadar sabir bosa gitti istemedim istemedim oldu bitiyo dedim sabrim bitti iste gururum aramamada izin vermiyo cildircam nefesim daraliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?