335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

o kadar gereksiz bi$iki huyum kurusun yuzune kapadm bolekapadimmida asla arayamiyorum

canım hemen teli eline al ve numaraları tuşla unutma haytta bir dakikayı bırak bir saniyenin bile ne kadar önemi var.şuanada gurur onur yapma zamanı değil zaman zor zaman zaman riskli zaman.bir alo inan bütün buzları eritir unutma.hadi yap bunu sonra değil hemen şimdi şu dakika...

aradaki mesafe bazen çok çekilmez olabiliyor.. her iki tarafı da fazlasıyla gerebiliyor.. ama bizim kafamızı dağıtmak için bir sürü imkanımız var ama onlar orda gerçekten çok zor durumdalar o yüzden anlayışla karşılamalı alttan almalıyız canım bence de aramalısın bize gerçekten ihtiyaçları var...

ben de az önce kavga ettim ve kapadım suratına teli...bgn cok yagmur vardı okldn cıksta teyzeme gıdıcktım ve sınf arkdsm olan bı kız arkdsmda arabayla gelmıstı okula yolunun üstymüş bırakym dedi ok dedim.bnmki aradı soledım bole bole dıe basladı bagrmaya nası bınersın arabasına fln dıe halbukı arabada bı kız arkm bıde ben vardık kımse yoktu baska ve cıdden cok yagmur vardı yurmek ıstmedım.dun gece ztn muhabbet kusumu kaybetteım gece uykudn uyandım can cekısmesıyle sbha kdr da agladım bgn moralmen ztn bıtmıs haldeyım bunu bıldgı halde hala ben ben deyıp duruo hala kurallarından bahsedıo,hala bana nasılsn barı demeden kurallarndan bahsedıo,askerdeymıs ben artık sallamıomusum onu...ne yazık kı gn bnm anlayısa ıhtycm var

canım onlar elleri kolları bağlı olduğu için bişeye müdahale edemedikleri için böyle konuşabiliyolar benim eşim de aslında normalde ne giydiğime falan asla karışmaz geçen gün bana ne giyiyosun okula giderken diyo ohaoldumsmile ben de dedim sen böyle şeyler sormazdın hiç.. niye soruyosun dedim... hiç öylesine sordum diyip üstünü kapadı sempatiksalakcinni

Kızlar sadece biraz sabır diyorum şu anda durumları kötü ve psikolojileri normal değil bence kırmayın birbirinizi çünkü hem o hem siz acı çekiyosunuz huzursuz bence gurur yapman anlamsz karşıdaki kocan bırak gururu miracle şu an uzakta olduğu için ve sana eğer bişey olursa ulaşamayacağını bildiği için gereksiz kıskançlıklara düşüyodur gelince hiçbirini yapmıcaklar ve bu yaptıklarındanda pişman olup gülücekler emin ol bana o yüzden 2 ay susun bence sonra gelince alırsınız intikamını :)))

bende yazdım canım 5 sayfa ama bi sayfası şiir kendime şaşaıyorum şiir bile yazdım ama bugün atamadım yarım gün çalışıyo ptt pazartesiye kaldı bide parfümümü sıktım en sevdiği kokumu bide resim koyucam tam olucak çok sevinicek hihoyyyt

iide guzlm ben bgn normal bı anımda deılmkı,evcıl bı hayvanınız yoksa ve yıllarca ona bakıp baglanmadıysanız bılmezsınız ne halde oldgmu.gece ellerımın arasında tıtreyıslerını duydugmda gozumn onunde can verısını gordugumde neler hıssettıgımı anlayamazsını,o da anlamıyo.ya hadı anlamıyo barı laf olsun dıe sor dmı yok ona gore bnm yasadklrım onemsız varsa yoksa o,onun koydgu kurallar hersey ondan ıbaret.bense aramzda bı sorun cıkmıs olsa bıle sayet onu etkıleyen dha muhım bı konu varsa problemımızı cozmeyı gerıye atabılıorum o ıse benım nasıl oldgmla ılgılenmedı bıle ya saydırıp durdu,lafım nıe dınlenmıo bılmem ne.ya kalkıp da bı erkek arkmn arabasına mı bındım ben snftan kız arkmdı arabasına bındgm kısı ve evlı barklı bırıydı sacma harktlrde bulnmıck bırydı bılıo ama hala dvme dıo.bende dayanamadım destk deılsn barı kapatymda huzur vermıs ol bna dedım o sınırle ve kapattım tlı

kusura bakmasın ben bgn idare edemicem onu cnku sunu farkettımkı askerdeyım askerdym dıe dıe bunu artk kullanmaya basldı her konuda,merkezde olmaya alıstı benm duyglrm yasdklrm gerı plana atıldı onun gozunde,hep 1 numara o.bunu alıskanlk halıne getrdı,madm bgn bna o destk olmadı anlamadı ustune köstek oldu ısterse bıda hıc aramasın.uzlmem demıyorum uzulurum ama bnı bu sklde arayıp saydrgından dha az yanar cnm

yaa kıslar sizleri çok iyi anlıyorum hepimiz şuanda bunalmanın hat safhalarında dolaşıp duruyoruz.inan şuanda benimde içim buruk kırık paramparça uzun bir müddet eşimin yanına gidemiyecem biliorum.bir takım sıkıntılarım oluyor eşime sölemeye kalkışınca bana yansıtma lütfen burda diyor benim ne durumda olduğumu bilmiosun burda dört duvar arasında kapalıyız özgürlüğümüz yok diyor ve ben susuyorum susmalıyım napıyım ne yapabilirim oda haklı o yüzden kızlar bazı durumları yansıtmamaya çalışalım askerlerimize inanın şöle düşününce onların durumlarını ben dayanmamazdım sizde böle düşünün..

hımmmm ozaman canım sende içinden geçenleri anlat bence ben sürekli diyorum en orada ben burada askerlik yapıyorum diye sana çok zr olduğunu biliyorum ama bekleyene çok zor olduğunu anlatıyorum oda bunun farkında bence sende anlat içinden geçenleri beklentieri ama tatlı dille bide öyle dene bakalaım değişme olucak mıCADIARZU

aradim hala ayni yerde bisi degistirmedi aramam cocuk bakiyorum tek basima bende evde askerim sokaga bi yere cikamyrum gece uykusuzum bide kiyamayip alttan aliyorum benim sabrim sinir sistemim bitti birazcikda o alttan alsin insanim bende rabot diilimki

nazar mı degdii bnde geçen gn diyodm maşallh hiç tartışma yaşamadk topic olarak... (
huzursz cnm senin eşin aramak istiyosn ara grur yapılck bi drum deil vede yanlş hatırlamıyosam doguda yapıyo askerligini bize göre senin birazck dha anlayışlı olman lazmm ://
miraclecm birzck anlattıgn kadarıyla biliyorm erkek arkdşn kıskanç fazlasıyla... oraya gidince iyide abartmıştr o kadr kıskanç birinin seni burda bırakp gitmesi çok zor.. sna ara diyemicm bnce sen haklısn tatlm umarm arar en ykın zamnda düzelir aranz ://

şuan hıc bısey yapmak gelmıo ıcımden ona cok kızgınım kırgınım,ben degılım hala kendmı anlatmak ıcın cablaması gereken,o sdce kulakrınıa cıp dınlemelı bırzcık olsun önyargılarından arınarak.bılıyorum aramaz dha bende aramam o da bılıyo bunu hem de cok ii.e nolck peki böle dmi?bilmiorum hayırlısı neyse o olur artık düşünmek istemiorum....

ne güzel arayabilck bi numara var elinizdeee ( bnm hiçbi şekilde ulaşma imkanım yok sanırm o yüzdn biraz dha anlayışlı davranabiliyorm.. normalde byle deildim gerçektn askerlk bni çok deiştirdi mirmirmirmir

Sakin ol canım ewt belkide evliliğin en zor zamanlarından birini yaşıyosun çoğumuza göre senin durumun farklı çocuğun var tek başına mücadele etmek zorundasın erkekler maalesef bazen ince düşünemiyorlar bazende bencillik yapıyorlar ama eşin biraz düşününce sana hak verecektir skainleşmesini bekle hatasını anlayıp seni arıcaktır zaten

emin ol arayacaktır seni çünkü zaten seni düşünüyo aklınca gurur yapıcak ama baktı olmuyo arıyacak demedi deme o nedenle sen sakin ol kafanı dağıt şimdi

evet sen bılıyosun kıskanclgnı onun anltmıstım dha evel ve dedgn gbı oraya gıdınce iice sapıttı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…