- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.421
aradim hala ayni yerde bisi degistirmedi aramam cocuk bakiyorum tek basima bende evde askerim sokaga bi yere cikamyrum gece uykusuzum bide kiyamayip alttan aliyorum benim sabrim sinir sistemim bitti birazcikda o alttan alsin insanim bende rabot diilimki
mayra tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir film izle derim
başka dilde aşk 'mı
aşkmla o vizyondaykn gidememiştk
gelince alır izlerz aşkm demiştii offff
evet sen bılıyosun kıskanclgnı onun anltmıstım dha evel ve dedgn gbı oraya gıdınce iice sapıttı....
hadi yaa :sinifsinif: neyse canım gelince izlersiniz bugün bende hayal ettim aşkımla dışarda yağmur varken battaniye altında fim izlemeyi onada söyledim onunda içi gitti neyse artık geldiklerinde tüm hayalboshayallersmileleirmiz biriktirip toptan gerçekleştiririz
Kayinvalidemde kaldrmadi esim saolsum gocebe hayatlardayiz ama sadece anne evine goctum allah hepimizin yardmcisi olsunhuzursuz bak canım haklısın burdaki kimse robot değil ama sabır taşı olmak zorunda ya şurda sayılı günler kaldı bitecek ve sıkıntı streste onunla beraber yok olacak birazcıkta dayan.zor bak sende evlisin bende öyle resmen gçöecebe hayatı yaşıyorum evimden ayrı biraz annemde biraz eşimin annesigilde tamamen psikolojimi bozuyor bu durum.ama sabrediyorum bitecek bu böyle sürmeyecek diye kendime destek olmaya çalışıyorum.
ilk defa psklji okudgm halde bi cıks yolu bulamıorm su durumdan ya...bnı sıkan yda sıkytcı oldgm sey kıskanclklrı deıl ztn ben ılkgunen berı bılıodm onun ole oldgnu hıc saklamdı kı kaldıkı bende en az onun kdr kıskancım fakat ben dınlemesını bılıorum oncelıkle soruyorum sorgulyrm snrasnda tepkımı verıorum.kızdgm seylerdn 1.sı benı umrsamayıp kurallarnı sorması sorgulaması,2.sı de dınlemeyı denememesı...ama degsmes ıste bu huyu bunu da bılıorum fakat bnde degısemem dha fazla torpıleyemem kendmı,artk alttan alması gerekn o ben son raddedeyım,askerdeym deıp bunun ardına saklanamaz ve bende bununla kendmı oyalayamam sabıretmek ıcın susmak ıcın 2 ay dha...herkes askerlık yapıo ehrkes zor sartlrda tek askrde olan o deıl onun gbı yuzlercesı var bırlıgınde...bnmde pskljm bozuk ama kusura bakmasın onun sımarklgı yuzunden dha fazla saglgmla oynıyamam aklına basına almalı.ve evet maıl attım ona az once okursa bakalm...bud edıklrmn hepsını ve fazlasını yazdm doktum...cnm ne desem boş şuan ya
senni sevgilini bi arkadaşımn sevgilisine bnzetiyorm
ama seven katlanıyo hala birlikteler...
şuan sen ona bagırsanda aglasanda düzgünde anlatsan anlamıck
bize çok normal bi drum en ufak bi kötülük yok
o yagmurda onunda iyi yaptın aşkm demesi lazmdı ama kişiliği deil deiştiremezsn onu
bnce hiç bağırıp çagırma ona içindekileri yaz bi kagıda rahatlıyosn ((test edildi onaylandı :)))
bu konuyu uzatmak sna hiç bi yarar saglamıck o deişmez bu saatten snra
ama bnları diyosam haksız oldugn için sus demiyorm
deişmicegini bildign için sus bnce en azındn 2 ay dha sus
canım öncelikle allah kavuştursun ş.urfa nasıl br yer inan bilmiorum ama eşimin iş arkadaşı kısa dönem askere gitti oraya bu dönem eğer ondan bir bilgi alabildiyse eşim sorar sana söylerim.
ozelegtim hoşgeldinnn
Canım ya kusura bakma bağlantı pek ii değil benim yeni gördüm teşekkür ederim canımn nasılsın bakalım:hulya:
bugün ii değilim canım ya sanırım havalar ve eşimi çok özledim özlem hat safhadayani sen nasılsın?
anlıyorum canım ben çok iyiyim yarın kocamın yanına gidecem ama pazar akşamından itibaren sana eşlik edebilirim özlem konusundaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?