335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlaaarrr merhabalarrrr nasılsınızzz ayyy çok heyecanlıyımm bugün annemlerle tüm gün çeyiz alışverişi yaptıkk... bi evlenesim geldi anlatamam yaaa...bu arada şafak 84 =)

meyra ve viole hoşgeldinizz...mayra valla ben de bu yaşım kadar sevmezdim öleçeyiz muhabbetletini falan ama yaş gelince nasıl istyo insan değil mi:roflol:

hedaye konusunda çok pis planlarım var ama toparlamam lazım önceeeee ...
kuşkam saati bende istiyorum duvar saatini hani evlenince evimize asmak için...istiyorum ki evimizde herşey bizi anımsatsın...birde kol düğmesini ve birde üzerinde erkek arkadaşımın ismi yazan dolma kalem istiyorum bürosuna koyar ...

Son düzenleme:
Eğer sevgilim askerdeyken doğum günü yada yıldönümümüz olsaydı ben o gün yanına giderdim işte hediye olaraktan ben geldim benden daha iyi hediye mi olur diyerekten:roflol:

arada söz nişan yoksa evden çıkıp aser yanına gitmek zor görünüyo valla. bi de öğrencilerimi nasıl bırakıcam,nasıl izin alıcami taa diyarbakıra nasıl gidicem :sm_confused:

tutim evet güzel olur saat canım ama askerden gelince yapalım onu bence askerde nasıl muhafaza edicekler bilemiyorum.
kalem çok güzel olur bak.
benim askerim puzzle çok sevio fotomuzdan puzzle yaptırsam mı ki?

Biri çeyiz mi dedi bu aralar zaten giyim kuşamdan çok çeyize para harcıyorum nasıl çekiyo beni o çeyiz dükkanlarıaklinialirimsmile...Hele onları evlenince aşkımla beraberken kullanacağımı düşündükçe tutamıyorum kendimi:kedi:

meyra ve viole hoşgeldinizz...mayra valla ben de bu yaşım kadar sevmezdim öleçeyiz muhabbetletini falan ama yaş gelince nasıl istyo insan değil mi:roflol:

zemuszemus vallahi hiç sorma ben üniversitedeyken annem alalım kızım bişeler derdi ay yok ne işim olur derdim şimdi ben annemi çekiştiriyorum çarşıya gidip bişeyler alalım diyee ama çok güzel bi duyguymuş ama işte tek kötülüğü onları gördükçe bi an önce evlenip onları kullanmak istiyosun şu an o duyguları çok yoğun yaşıyorummm kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kuşum şafağımızı attırmaya geldim muhabbeti ilerletmişsiniz bu gece ne güzel.. çeyizler hediyeler falan oh oh yandan yandan :sm_cool:

puzzle süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...sonrada onu çerçeveletip asarsınız harikaaa bir fikir kuşkamkaydirigubbakcemile5

tuticim walla ben çok fazla yer gezmedimkatalogdan beğenip aldım benim aldığım kadeh takımı yemek takımımın deseninden araştırırsan mutlaka bulursun bence..

cnm bende yemek takımımı aldım siyah ağırlıklı siyaha kırmızı uyumunu çok seviyorum bir bulsam alacam kadeh setini ama tabbi misafirler için su taımı su bardağı seti almam lazım...

canım aslında paşabahçe mağzalarında var siyah taşlı falan ama 2'li şarap kadehleri 90 tl o da takım oluşturduğunu düşünsen bayaa bi pahalıya mal olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…