- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.721
kızlar bende çıkıom iyi geceler hepinizeeee allah en kısa zamanda askerlerimize kavuştursun inşşş olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
meyra ve viole hoşgeldinizz...mayra valla ben de bu yaşım kadar sevmezdim öleçeyiz muhabbetletini falan ama yaş gelince nasıl istyo insan değil mi:roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrr ben ewime siyah ve kırmızı kadeh istiyorum alanlar varmı nerden satılır acaba ya...
meyra ve viole hoşgeldinizz...mayra valla ben de bu yaşım kadar sevmezdim öleçeyiz muhabbetletini falan ama yaş gelince nasıl istyo insan değil mi:roflol:
arada söz nişan yoksa evden çıkıp aser yanına gitmek zor görünüyo valla. bi de öğrencilerimi nasıl bırakıcam,nasıl izin alıcami taa diyarbakıra nasıl gidicem :sm_confused:
tutim evet güzel olur saat canım ama askerden gelince yapalım onu bence askerde nasıl muhafaza edicekler bilemiyorum.
kalem çok güzel olur bak.
benim askerim puzzle çok sevio fotomuzdan puzzle yaptırsam mı ki?
tuticim walla ben çok fazla yer gezmedimkatalogdan beğenip aldım benim aldığım kadeh takımı yemek takımımın deseninden araştırırsan mutlaka bulursun bence..
puzzle süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...sonrada onu çerçeveletip asarsınız harikaaa bir fikir kuşkamkaydirigubbakcemile5
cnm bende yemek takımımı aldım siyah ağırlıklı siyaha kırmızı uyumunu çok seviyorum bir bulsam alacam kadeh setini ama tabbi misafirler için su taımı su bardağı seti almam lazım...
Kızlar sohbet güzel gidior ama haftaya sunumum beni bekliyor,ben çıkıyorum...Size iyi muhabbetler,iyi geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?