- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.701
aynen katılıorum cnm kısa dönem uzun dönem veya bedelli şafak saya saya biter miii :hulya:valla bence çok güzel oldu hem sinirleniyor hem üzülüyorduk
hepsi bizim askerimizzzz:hooray:
ayyyyyyy kızlar sizin topiği de işgal ettim baksanıza muhabbetinize daha fazla limon sıkmayayım ben teşekkr ederim güzel oylarınız için olumunekankayizsmile
ayhh hedıe dusnmektn safagn attgnı farketmımsm iiki yolcklk esnasında uyandrdın 335dckaydirigubbakcemile3kilis yolcusuu kalmasnnn bu otobüss beklemezz bacılarr 4 dk geciktii bileee :roflol:
hu huuuu biz geldikkk KİLİS 79 :)))) kavgalı geldik hadi barıştr bizi hacıı :roflol:
kndimden korkuyorm :/
ayhh hedıe dusnmektn safagn attgnı farketmımsm iiki yolcklk esnasında uyandrdın 335dckaydirigubbakcemile3
iyi uykular kızlar çıktım ben
rüyanıza askeriniz gelsin:hooray:
ne işgali cnm yaa gelın bole arada laflaylm
tmm cnm bi kç kişi haftada 2 kez olsun dedi de ondan şeyettimdi ben :kedi:teşekkür ederim angelcim bu arada anlaştık
600 sn sınırı olduğu için özelden msj atamıyorum. bence çok daha iyi olur böylesi.
gevezem haklısın canım bizim ilişkimizde 7 yılı aştı aklıa gelen her şeyi aldım tıkandım kaldım
artık el emeklerine vericem kendimi:roflol:
Benim aldığım hediyelerden en hoşuma gideni kol düğmeleriydi..Kol düğmesine adımızın baş harfini yazdırdı bi arkadaşım.O kol düğmelerini de nişanımızda taktı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?