335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ne kadar güzel hediye fikirleri çıkmış bizim daha aylar var doğum gününe,yıldönümüne burdaki fikirlerden yararlanıcam kaç yıldır herşeyi aldım ama artık tıkanıyor insan bi yerdekaydirigubbakcemile3

Bu arada şafak 78 Karabükturkbayragi

teşekkür ederim angelcim bu arada anlaştık
600 sn sınırı olduğu için özelden msj atamıyorum. bence çok daha iyi olur böylesi.

gevezem haklısın canım bizim ilişkimizde 7 yılı aştı aklıa gelen her şeyi aldım tıkandım kaldım
artık el emeklerine vericem kendimi:roflol:

tmm cnm bi kç kişi haftada 2 kez olsun dedi de ondan şeyettimdi ben :kedi:

yettim gari hediye denizi sitesinde yüzüyordum annem ne hediyeler var ağzım açık kaldı...
bu arada biri kırmızı kalp kutu sormuş ben geçen sene aşkıma boynerden almıştım kırmızı kutu kalp şeklinde içine çikolatalar koymuştum kırmızı kalp şeklinde ambalajlı...
bırde beymenden gömlek almıştım birde resmimizi gümüş çerçeveye koyup yollamıştım aşkım mest olmuştu....

bu arada bende oy vereyim şimdi o topiğe geliyorum...

tuticimm düşünelim taşınalımkuzum harik fikirler çıksın.
ben de netten saat görmüştüm,ama dubvar satini odasına asamaz askerde:roflol:
içine fotonuu paıolr harika oluyo. kol saatleri de var ama a 120 tl falalan saati uyduruk olursa para boşa gider bence.

Benim aldığım hediyelerden en hoşuma gideni kol düğmeleriydi..Kol düğmesine adımızın baş harfini yazdırdı bi arkadaşım.O kol düğmelerini de nişanımızda taktı:asigim:

Benim aldığım hediyelerden en hoşuma gideni kol düğmeleriydi..Kol düğmesine adımızın baş harfini yazdırdı bi arkadaşım.O kol düğmelerini de nişanımızda taktı:asigim:

ben d sevgililer gününde yaptırmıştım interneten sipariş etmiştim harika duruolar. iş yerinde herkesc çok beğenmişhihoyyyt

kızlar bende çıkıom iyi geceler hepinizeeee allah en kısa zamanda askerlerimize kavuştursun inşşş olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…