- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.741
tatlım taşlı bişey istemiyorm ama özel günler içim atıyorum eşimle yıldönümlerimiz için 2 li set alabilirim kendimize ama misafir için gerek yok çünkü taşlı şeyler makinada yıkanmıyormuş ben bernardodan taşlı yemek takımı alıyordum orda çalışsn kız önermedi düşüyor taşları makinada değilde elde yıkayacaksanız alın dedi kim uğraşır 90 parçayı elde yıkamakla ondan vazgeçtim bir bakayım cnm şu kırmızı kadehlere bernardoya saol tatlım....
amin cnm inşallahhhhhhhhhhh benim nevresim takımıma başlamam lazım....
pamuk saten almak istiyorum...birde abiye yatak takımı istiyorum çok abartı olmayan siyah yada beyaz...
birde saten siyah ve kırmızı nevresim seti almam lazım...misafir için de çokca alma lazım farklı şehire gidicem dolayısı ile ailem gelecek arada yanıma yada ne bileyim sizi ağrılarım belki evimde yolunuz düşerse....
tutimm valla ben deçok beğeniyorum pamuk satenleri hatta bi tane morlu beğenmiştim askerim gelsin de onla bakıcam ama kırmızı da istiyorumm bir kç parça lazım haklısın gelen giden için.
ay düşünsene ilerde arkadaşlığımıza zarar gelmez bğlarımız kopmazsa heppmizi veliyiz birbirimize gidiyoruz faln n güzel olur yaaaa
ben bugün aldım nevresim takımlarımın çoğunu taçtn,tavsiye ederim çok güzel şeyler var ama3 tane pmuk saten aldım bende biri siyah beyaz biri kırmızı,aslında bende şu parlak satenlerden istiyodum adı ne bilmiyorum ama onu kesinlikle tavsiye etmiyolar evlenen arkadaşlarım binbir hevesle aldılar çarşafın üstünde kayıyoruz diyolar yastık kafamızın altından kayıyo diyolar ben o yüzden almadım benimde bir yatak örtüm kaldı onu beğenemedim bi...
offf harikaymış yaaa çok beğendim ben de.
ttıcim fikrimi beyan etmeden gecemicem
kışın soguk yazın sıcak tutuyo cokk kayıyo hiç kullanışlı degıl tatlım aklında olsun..
amin cnm inşallahhhhhhhhhhh benim nevresim takımıma başlamam lazım....
pamuk saten almak istiyorum...birde abiye yatak takımı istiyorum çok abartı olmayan siyah yada beyaz...
birde saten siyah ve kırmızı nevresim seti almam lazım...misafir için de çokca alma lazım farklı şehire gidicem dolayısı ile ailem gelecek arada yanıma yada ne bileyim sizi ağrılarım belki evimde yolunuz düşerse....
cnm ya evet bende taç istiyorum takımlarımı...abiye takım 1 tane alalım bulunsun cnm özel günler için...
dimi kuşkam harika yaaa
gerçektenmi cnm yaaaaa çok beğeniyoum hani 1 tane alayım diyordum zaten oda özel güler için yıldönümü falan...hay allah ya napsak ki...
ben bugün aldım nevresim takımlarımın çoğunu taçtn,tavsiye ederim çok güzel şeyler var ama3 tane pmuk saten aldım bende biri siyah beyaz biri kırmızı,aslında bende şu parlak satenlerden istiyodum adı ne bilmiyorum ama onu kesinlikle tavsiye etmiyolar evlenen arkadaşlarım binbir hevesle aldılar çarşafın üstünde kayıyoruz diyolar yastık kafamızın altından kayıyo diyolar ben o yüzden almadım benimde bir yatak örtüm kaldı onu beğenemedim bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?