335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bizim 9 sene bitmişti evlendiğimizde hatta düğüne 10. yıl kutlamaları yazdıralım demiştim ben esprili olsun die sonra vazgeçtik

viole sizde çok sabırlı çıkmışsnz bn dyanamazdm
kızlar bu arada sürprizlere başladnzmıı sizz ???

ne sürprizi tatlım? ben geçmişi pek okuyamadım da sınavdan sonra ben de aynı kuşkam gibiyim üstümden sanki kamyon geçti hatta tır geçti desem yeridir

miracle nin sevgilisinin doum gnüüü
gece kuşuyla bnmde yıldnümümz wrr kasımdada o sürprzz :))))
gece kuşuyla bn yıldnümüm yalnz töbe töbee ahahaha

miracle nin sevgilisinin doum gnüüü
gece kuşuyla bnmde yıldnümümz wrr kasımdada o sürprzz :))))
gece kuşuyla bn yıldnümüm yalnz töbe töbee ahahaha

aralıkta da bizim evlilik yıldönümümüz bana da sürpriz düşünün ya da ben sizden esinlenerek bişeyler bulayım

ohh senin işin kolayy tabii bizden kapkaçlıcan surprızlerrii demiiiii
senin vericegn en güzel hediye yanına gitmektr bizde o şans yok

ah tatlım yarama bastın şu anda benimki hakkaride nasıl gideyim gidebilcek olsam ne yol görür gözüm ne uzaklık hataydayken 2 kere gitmiştim ama şimdi gidemiyorum malesef

slmm kızlarrr bendee geldim geçmişi okuyamadım baya ilerlemişsiz şöle bi göz atayım dedim çeyizler süprizler vee atmaya mahkum şafaklar nee hoşş bu arada kocişimin gelmesine 15 gün kaldı 14 gün beraberiz off yaa atkımda az kaldı çok güzel oluyoo ama biricik kocam sıcak sıcak taksın :)

özelegtim ohh gittin geliboluna gördn kocişiniii
darısı başımaaaa
musur ohh kavuşuyosn offf bn kavuşana kadarr oooooooo tam 78 gün varrrr
atkında güzel oluyoo demkk afrn afrn bn hiç model fln yapmadm ördm dümdüz

ben varım aşkım aradıda onunla teldeydim diyorki saatler geri alınınca hava erken karardı saatler geri alınsada hava kararınca artık fazla iş vermezler bize diye sevinmişler askerler bugünde komutan benimkine bölüklerden sen sorumlusun diye görev vermiş neye sevinirken ne geldi başıma dedi

ay sizle güzel bişy paylaşıym
dün aşkm sabah 11:11 de aradııııı 11 dk knuştkk
bide akşam 11 de aradıı 22 dk knuştk
rekorumuzu kırdk
ilk dfa bu kadar knuşabildk

saol cnmm Allah tamamen kavuşmayı nasip etsin hepimize bende dümdüz ördüm cnmm pek beceremedim öle modelli örmeyi ördüm gitti ama güzel olduu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…