335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Askerliği 327 kısa dönem jandarma olarak dış karakolda yaptım. İhtiyaçlar için nuhu nebi model açık kasa Land`la ilçe j`ya gidiyoruz. Yine böyle bi gün, evrakları falan tamamladık araç ilçe j`nın önünde. Bizim arkadaş Land`ın arka köşesinin dibine g-3ü yaslamış oturuyo. bütün komutanlar da kapının orada kamelyada. şoför aniden gaza basınca g-3 havada iki takla atıp çaatt diye asfalta düşüverdi. Tabi araç durdu. Komutanlar tip tip bakıyo. bizim eleman g-3ü aldı. 200 metre falan gittik araç durdu. Araç komutanı 3 kademe uzman bizimkini çağırdı. Olm o silahı al g.tüne sok yanında taşımayı öğrenirsin karakola gidince de yazıcıya benden selam söle kendine 8 saat nöbet yazdır tamam mı oğlum? EMREDERSİNİZ KOMTANIM :)))

rkadaşlar ben güneydoğunun en ünlü terör kamplarının yakın bir dağda askerliğimi tamamladım Bizim karakolun ne suyu ne sıcak yemeği nede çarşısı hiçbir şeyi olmayan (güzel bir maaş hariç)tabi maaşımızı 6 ayda bir gelen kantine çikolatalara falan filan harcıyoruz. Bizim nöbetimiz yoktu sadece gece boyunca bu mevsimine göre değişen pusularımız vardı, tek eğlencemiz radyo dinlemek neyse sadece 1 türk kanalı vardı gerisi Arapça kanallar. Radyoyu dinleyenlerde sadece askerlerle militanlar normal olarak. İstekler felan yapıyoruz işte şu bilmem ne j.dağ karakolundan dağdaki farelere gelsin ve benzeri bide telsizden militanlarla bazen atışmalar felan neyse Bir arkadaş aynen şöyle bi istek istiyor ben bilmem ne karakolundan bilmem kaç nolu muhafızı tabı bunu gerçek bilgileri vererek söylüyor , “bizi dinleyen militanlara ve özellikle bizim olduğumuz dağdaki farelere ve çakallara Tarkan dan yakalarsam muck muck şarkısını istiyorum ve tüm bilmem ne mevzi arkadaşlarıma” neyse, tabi karakol komutanı duyuyor anonsu tüm karakol mevziler gülmekten yıkılıyor ardından 20 dk felan geciyor dj “evet şimdi özgürlük savaşçılarından falanca karakolunun tüm aydınlatması yanmayan mevziler ve özellikle 7 nolu mevzi askerlerine (7 nolu mevzide aydınlatmalar bozuktu) Tarkan dan oynama şıkıdım şıkıdım şarkısını armağan ediyorum” diyor ve o sırada anonsu duyan tüm askerler soğuk ter atıyor herkes radyoları kapıyor tüm rütbeliler mevzilere çıkıyor:))

Askerde nisan daireciydim ve bu sayede her göreve katılmıştım. Yine bu görevlerden birisinde yanıma takım astsubayım geldi. Hedef noktasının yerinin değiştiğini söyledi. Parmak işareti ile bana yeni hedefi tarif yaparken aramızda geçen diyalog “dağın zirvesindeki vericiyi gördün mü asker? Gördüm komutanım(yükse sesle), 2 parmak sağında ağaç var gördün mü?, gördüm komutanım, İşte o ağaç gö..ne girsin , Emredersiniz komutanım,”

Sabah olsun bir an önce,
sonra yine gece,
sonra yine sabah,
sonra yine gece,
sonra yeniden sabah,
ve yeniden gece,
yine sabah,
yine gece,
sonunda 77. sabah olsa ve bitse hemen,
bitse bu ayrilik,
dönse artik,
sarilsam doya doya=(

Son düzenleme:
günaydin canlarimmm..
askim sabah uyanir uyanmaz aricakti ama aramadi, acaba yine carsi izni olduda haber veremeden ciktimi düsüncesi beni delirtiyor, uyuyamadim saat 5den beri uyanigim ve msn basinda belki gelir diye bekliyorum=( off yaaa=(

dha askere gıtmeden ''taksım yasak bak kesınlıkle gıtmıyosun yemn edıosun'' dıye baskı yapıp durdu bnm askım.ki normlde ben taksıme asıgımdr kendmı bukdr raht hıssedebldgm baska hıc bı mekan yoktr.ama o ıstemedı dıe gıttgnden berı gıtmedm ıcımden ona da bırazck kızarak.bgnse onun telefnyla uyandm taksmde patlama olmus gıtmıosn dmı evdemısın vs vs...smdı dusnuyorum da bzn gercekten haklı oluyo bu adam..

miracle cnm benim aşkımla bizim taksimde bir mekanımız var oraya yemeğe gideriz ama sadece yemek yeriz direk çıkarız taksimden bugün bu bomba olayını duyunca aşkım deli gibi araıyor cep telimi ben uyuyorum sonra evi aramış anneme aşkım evde değilmi diye telaşlı telaşlı sormuş yavrum yaaaa annemde merak etme oğlum evde sensiz bir yere gitmiyor dedi ben aldım teli aşkım çok korktum dedi ne olur taksime gitme ben gelene kadar dedi kıyamam ona ben ya herşeyim...

bu arada selam

Son düzenleme:
tuticim,ya bnm askımın nednse ztn taksime karsı bi takntısı var burdyken de gıderdık ama zorlarsm anca,yok araba park prblemı var su var bu var dıye bı ton prblem cıkrtırdı,ztn daha gıtmedn taksım yasak ambargosunu koymustu dedgm gbı.bgnde aynı senınkı gbı telaslı telaslı aradı ve en azından ben gelene kdr okuldan snra dırek eve gıt demeye basladı.akılları bızde sureklı ya bı haber almalrı bıle telaslanmalrına yetıo.

aynen tatlım...o taksime gidince bizde park sorunu yaşıyoruz bir kkeresinde arabaya vurmuşlardı otoparkta benimki o gün bugündür nefret ediyor ordan sadece yemek yediğimiz bir yer var ordan vazgeçemiyoruz yemek yiyip direk çıkıyoruz taksimden...

bnmkıne soledım bu sıteye uye oldgmu,nzmn uye oldn dedı valla ahtrlamıorm hem korkma ztn erkek yok hepsı kız dedım=)) 335 kd topıgını gornce uye olmstum dedım tmm askım ama bıda zmnında sole hersyı dedı,ayhh ben tepkı verır sanıodum malumunuz bnmkısı kıskanclıkta hat safhada oldgndan ama pek bsıey demedı be

canim cooook skiliyor bugün, üzerimde öyle bir agirlik varki off nedir bu cözemedim=(
saatlerde geriye alindi sanki hic gecmiyor zaman=(
askimda aramiyor, yine hesap kitap isleriyle ugrasiyormus bitek o var sanki=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…