- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.041
bnmkıne soledım bu sıteye uye oldgmu,nzmn uye oldn dedı valla ahtrlamıorm hem korkma ztn erkek yok hepsı kız dedım=)) 335 kd topıgını gornce uye olmstum dedım tmm askım ama bıda zmnında sole hersyı dedı,ayhh ben tepkı verır sanıodum malumunuz bnmkısı kıskanclıkta hat safhada oldgndan ama pek bsıey demedı be
slm kızlarr nasılsınız =)
kızla selam askerimi bugün çarşı iznine yolladılar çok mutluyum 2 haftadan sonra onu görmek çok iyi oldu
slm kızlarr nasılsınız =)
iyi diyelimki iyi olalim
umarim sen iyisindir?
iyilik canım sen nasılsın ?
aman bnmkıde okumazsa iidir=)bende benimkinede söyledim askerden dönünce oturup ne yazdığsan hepsini okucam çok merak ediyorum dio bundan sonra dikkatli yazayım bari
aha şimdi damladım enseye vurim mi tokadı hee:roflol:çeyiz muhabbeti açılmış gene kuşkam damlar birazdan hahahahah
affetmem affetmemmm:roflol:ayy valla nispet ypar gbi gider gitmz başladkk yne kuşkam affet biziii eyvahedigeldismile
ne güzel görmüşssün bak gözünaydın angel.bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:
yeter artık dio yaa biz 8. senemize gircez ben napıyım:roflol:kıdemlilere yol vein lütfen. listede en başta ben varım:roflol:mayısta gelcek aşkım hemen isteme olcak nişan yapcaz aile arasında sora temmuz gibi düğünn :teytey: 4 senedir çıkıoz biz yeter artık çok bekledim ben eyvahedigeldismile:kedi: hem işi var aşkımın evi arabası da var bende çalışıom ee beklemek için bi neden yok cnm allah baska nedenler çıkarmasınnn önümüzeee :Saruboceq:
ben çok istiyorum da uygun mekan yok burda:roflol:birde aranızda kır düğünü düşünen varmı ???
teşekkür ederim canımBen gelllldiiiim=)
Tutimm kral tvye bende mesaj yazmak istedim ama burda sadece kral avrupa oldugu icin yapamadim=D
askimda dün söyledi burda 24saat kral tvyi aciyorlar, hic sevmez pop ama bir tane parca begenmis yana yana ben felan diye mirildandi off ya ne sacmaliyorum ben dedi sustu=D eniste ögrenmis mesajini nasil mutlu olmustur simdi=)
gecmisi okuyamadim fazla, baya yazmissiniz yine..
Gece_Kusum sana yarin basarilar diliyorum, benimde kaynim girecek bugün konustum baya stresliydi.. Allah zihin acikligi versin, dualarim sizlerle=)
gözünaydın mayracımkızla selam askerimi bugün çarşı iznine yolladılar çok mutluyum 2 haftadan sonra onu görmek çok iyi oldu
gözün aydin canimm=)
ne güzel olmustur simdi enisteyi görmek, cok sevindim adina=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?