335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bende benimkinede söyledim askerden dönünce oturup ne yazdığsan hepsini okucam çok merak ediyorum dio bundan sonra dikkatli yazayım bari

çeyiz muhabbeti açılmış gene kuşkam damlar birazdan hahahahah
aha şimdi damladım enseye vurim mi tokadı hee:roflol:
ayy valla nispet ypar gbi gider gitmz başladkk yne kuşkam affet biziii eyvahedigeldismile
affetmem affetmemmm:roflol:
bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:
ne güzel görmüşssün bak gözünaydın angel.
yeter artık dio yaa biz 8. senemize gircez ben napıyım:roflol:kıdemlilere yol vein lütfen. listede en başta ben varım:roflol:
birde aranızda kır düğünü düşünen varmı ???
ben çok istiyorum da uygun mekan yok burda:roflol:
askerim gelsin de çayır çimen bişi ayarlarız artık yaparız çayır düğünü:roflol:
teşekkür ederim canım
kızla selam askerimi bugün çarşı iznine yolladılar çok mutluyum 2 haftadan sonra onu görmek çok iyi oldu
gözünaydın mayracım

selam tertiplerim nasılsınızz bakıyımmm???
sınavım fena değildi,bilmiyorum sonuç ne olur.
ösymnin pintiliğini görmeniz lazımdı.
duymuşssunuzdur takı kalem silgi vs. her şey yasaktı girerken güzel bi araa yaptılar.
verdikleri pakete gülmekten konsantre olmaadım valla.
bi poşetin içine 2 uyduruk kalem,1 uyduruk silgi,1 tane 4 katlı peçetenin 3 katı alınıp 1 katı bize uygun görülmüş peçete,3 olips şeker bir de kalem bile açamayan kalemtraş vardı:roflol: ha bi de 250 ml suyu bile çok görüp yarısını verdiler:roflol:
üstümden büyük bir yük gitti valla. sözde alışverişe çıkacaktım sınavdan sonra ama üstümden kamyon geçmiş gibi olunca eve zor attım kendimi:roflol:

ben geldimmmmmmmmm
canlarm kuzu sarmalarm ne cok konuşmuşsnz anam agladı okurken
şafak atar ve 78 olur yarında 77 olur yalovaya giderzz
şimcik tutimden başlıym gel buluşalm yakınmışz sana çeyiz alışwrşi yaparzz
miracle bak sylemişsn enişteye bişy dememş iştee
bnde sizdn bhsettm yne dün (sürekli old. gbi :))) ondn snra dediki oo aşkm sosyalleşmişsn dedi aman aşkm hep kız wr dedmm
biliyorm aşkm bn bkıyodm oraya dioo tatile gitmedn bnm için bişy araştırıyodu o gn bakmş
snraaa aşkm bugn dediki taksmde patlama olmş dedm sevglm sen gittin gideli bn asosyal oldugm için hiçç kormana gerek yok
gecem kuşum hadi kurtulmuşsn hayırlısı olsnn :)))
ayriyettn bizde kır düğünü istiyorzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))) şuan bi senedr birlikteyz iki sene snra nişan yapcz inş. bn son sınıftayken yanii... bittigi gibide düğünn :)))))

Son düzenleme:
kuşkam hadi geçmişler olsun anacım....inşallah istediğin sonucu alırsın...
335dc ben warya aşkım gittiğinden beri ne kadıköye n capıtole ne optimuma heç bir yere gitmez oldum kendimi çok saldım ya toparlanmam lazım...

bu arada aranızda solaryuma giren varmı ben 3-4 seans gireyim diorum sarışın olduğum için makyajla pek aram yoktur acaba saati 1 tl yine bayağdır gitmiyorum makinaların bazıları çok dandik oluyor bizim burdaki sun vital solaryum kapandı ...aynaya bakamıyorum toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…