- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.081
maşallah cnmm nazar değmesin aralık 12 den ssonra bizim kiler daha rahatlarlar 337. geliyo o zamana bide senin askerin nerdee
çanakkale geliboluda tatlm ya şmdide koguşunda telefn kullanan vamş ama hala telefn sokmuyo içeri sinir etti bni yaa
arıyorm zatn ykalanırsm 15 gn yerm dio
ona bişy diemiyorm ama nolck dha rahat knuşurdkk
musur oh ne güzel gördün kocişini darısı tamamen kawuşmaya inşalah...
ya aman cnm bırak soksn
buda başta sokarm durmam dioduda yakalananlar olmş uzarsa kafayı yerım duramam bn burda dio
özelegtim ohh gittin geliboluna gördn kocişiniii
darısı başımaaaa
musur ohh kavuşuyosn offf bn kavuşana kadarr oooooooo tam 78 gün varrrr
atkında güzel oluyoo demkk afrn afrn bn hiç model fln yapmadm ördm dümdüz
inşş yaa cümlemize bayrama gelmeyi düşünüyo bakalım 14 gün falan kalcak tabi sonra bu 14 günü ekliycez bakalım o nasıl geçicek ocak ayına girelimde gerisi kolay geçer diyorum ben bakalımm :))
yubbiiiii çok sevindim valla ben de tekim diye üzülüyodum olsun olsun biz birbirimize yeteriz herkes kavuşur sevdiğinine biz devam eeriz :))
uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmm
benim aşkımın ablası doğum yapacak izine gelsem 3 günlüğüne diyorrrrrrrrrrr dedimmmmmmmmmmmm ne bu acele geldiğinde görürsün bebeği ne acele ediyorsun dedim sonra aşkım 3güncük diyor naparsan yap dedim nasılsa göremicem seni dedim 3 gün fazla beklerim dedim dur aşkım düşüneceğim dedi iyi düşün dedim
tutim bn olsm bnde sınırlenırdım valla goremdkten snra 3 gun fazla beklemeye=)
3 günden bişy olaz kız
Canım daha kesin değil ama verielerse gelecek boşver ya bizde arada 12 gün mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?