335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

maşallah cnmm nazar değmesin aralık 12 den ssonra bizim kiler daha rahatlarlar 337. geliyo o zamana bide senin askerin nerdee

çanakkale geliboluda tatlm ya şmdide koguşunda telefn kullanan vamş ama hala telefn sokmuyo içeri sinir etti bni yaa
arıyorm zatn ykalanırsm 15 gn yerm dio
ona bişy diemiyorm ama nolck dha rahat knuşurdkk

amannn nese 00:00 yalovaa bekle biziiiiiiiiiiiiiii
yalovada ikinci memleketm sayılır ilkokula bşlayana kadr orda kaldm süreklide gidip gelirmm
ev sahibi bn sayılırm yarnn

çanakkale geliboluda tatlm ya şmdide koguşunda telefn kullanan vamş ama hala telefn sokmuyo içeri sinir etti bni yaa
arıyorm zatn ykalanırsm 15 gn yerm dio
ona bişy diemiyorm ama nolck dha rahat knuşurdkk

ahh bizimkide tam tersi bana tel gönder diyo yada ben burdan alıyım diyo arkadaşı dokmuş 1 aydan beri yakalanmamış ne güzel konuşuyomuş ben de yok olmazz diyorum kızıyorum ya yakalanırsan 20 yersin diyorum sanırım kurban dan sonra sokacak ama daha fazla engelleyemiyorum

8 yıl olacak evet ama hala bebişlerim yok benim
iyi dileklerinizdn ötürü hepinize teşekkür ederim kızlarr....
sürpriz düşünün unutmayın sakın bk az zaman kaldı hee

canım gittim ama geri delmek o kadar zorki ya birde oralar o kadar soğukki ya nasıl nöbet tutuyorlar bilmem valla donduk inşallah tez zamanda sende görürsün canım

uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmm
benim aşkımın ablası doğum yapacak izine gelsem 3 günlüğüne diyorrrrrrrrrrr dedimmmmmmmmmmmm ne bu acele geldiğinde görürsün bebeği ne acele ediyorsun dedim sonra aşkım 3güncük diyor naparsan yap dedim nasılsa göremicem seni dedim 3 gün fazla beklerim dedim dur aşkım düşüneceğim dedi iyi düşün dedim

3 günden bişy olaz kız

tutim bn olsm bnde sınırlenırdım valla goremdkten snra 3 gun fazla beklemeye=)

kız akşam akşam deli etti beniyatmdan bir arayıp söyleyeyim dedi saol be dedim akşam akşam süper bir süpriz oldu dedim...diyorki sen asıl süprizi bilme dedi bu kesin 3 günün 2 sini yanımda 1 ni ablaının yanında kullancak çılgındır benimki yapar ama gerek yok yaaaaaa 3 gün için deli etti beni...

3 günden bişy olaz kız

cıx olmaz tatlım planlar uzuyor cnm gelmesin...
dedim gelme bana diyorki burda helikopter var bir tane atlayıp gelcem camdan dalcam odana vecihi gibi dedi hahaha

bencede cnmm gelsin bak ben de başta istemedim hatta baya direndim ama sonra onun açısından da düşündüm onun da kafa dağıtmaya değişikliğe ihtiyacı vardır diye tamam dedim ve sizinki 3 gün ben kocişe 7 gün kullan dedim yok 12 gün dedi naparsın bizim evde koca sözü geçiyo :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…