- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.121
üşütüyomusun guzlm dıkkat et
a bu çok garipmiş, psikolojik mi acaba :)
hiç bilmiyorumki tatlım ne zaman duş alsam mide ağrısından kıvranıyorum...bir keresinde duşta bir başım döndü tansiyonummu düştü yoksa çıktımı anlamadımki ne zman duş alsam midem ağrıyor çok ilginç dimi...
sorma canım ya valla çok garip bir tek bende oluyor sanırım duş sonrası feci mide ağrısı birde ayaklarım ısınmıyor hiç kalın çoraplarla yatıyorum....psikolojikmi bende anlamadım ki...yazın olmuyor genelde kışın oluyor.
Tutimm banada bugün gecmek bilmedi ya=S
saatler geri alindi ondan..
bide askim anlatti gece 2-4 nöbeti olan cocuga denk geldigi icin bu saatlerin geri alinmasi 3saat tutmus cocuk eksi 10 derecede=( cigerlerim sizladi duyunca resmen=/
cok sicak suyla dus alma tutim, bendede oldu hatta ben bayildim banyoda evdede kimse yoktu bir uyandim dolap felan hersey üstüme devrilmis..
sicak suyla yikanicaksanda cikmadan önce ilik yap suyu öyle cik banyodan, doktorum söylemisti, bendede düsük tansiyon var cünkü dikkat etmen gerekiyor..
askim hayatta banyo kapisini kitletmiyordu bana sirf bu yüzden, gercekten tehlikeli yani
aha evet ben çok sıcak suyla duş alırım kışın hasta olmayayım diye demek bundan sebep başım dönüyor benim bugünde başım döner gibi oldu dedim bismillah biraz durdum dua alan okudum baktım geçti allahtan çıkıyordum duştan yanı şampuanlayıp durulamıştım saçımı saol caglom ya tedbirimi alıcam bir dahaki duşta...
burda da söylemiştim kurabiye göndermiştim, hep kapıda durduğu için o alıyodu bütün kargoları. ama bu sefer nöbeti denk gelmiş komutan almış, kurabiyelerden yemişler, birer tane bırakmışlarsıçak çikolata göndermiştim onları da almışlar bi tane vermişler sonra. termos kupasını da başta almışlar sonra vermişler.
gülsem mi kızsam mı şaşırdım :)
saolun canlarımmmm merak etmeyin iyiyim ...
selencim maaşallah kurabiyeden izinsiz mi yemişler ay yazık ya kıyamam...
violem benim şafak şaştı bnimki bile bilmiyor şafağı kaç bende saymıyorum artık ...
bu arada gece kuşunun hepinize selamı var yarın iş olduğu için yatıyormuş iyi geceler diledi size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?