335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

üşütüyomusun guzlm dıkkat et

hiç bilmiyorumki tatlım ne zaman duş alsam mide ağrısından kıvranıyorum...bir keresinde duşta bir başım döndü tansiyonummu düştü yoksa çıktımı anlamadımki ne zman duş alsam midem ağrıyor çok ilginç dimi...

a bu çok garipmiş, psikolojik mi acaba :)

sorma canım ya valla çok garip bir tek bende oluyor sanırım duş sonrası feci mide ağrısı birde ayaklarım ısınmıyor hiç kalın çoraplarla yatıyorum....psikolojikmi bende anlamadım ki...yazın olmuyor genelde kışın oluyor.

Tutimm banada bugün gecmek bilmedi ya=S
saatler geri alindi ondan..
bide askim anlatti gece 2-4 nöbeti olan cocuga denk geldigi icin bu saatlerin geri alinmasi 3saat tutmus cocuk eksi 10 derecede=( cigerlerim sizladi duyunca resmen=/

cok sicak suyla dus alma tutim, bendede oldu hatta ben bayildim banyoda evdede kimse yoktu bir uyandim dolap felan hersey üstüme devrilmis..
sicak suyla yikanicaksanda cikmadan önce ilik yap suyu öyle cik banyodan, doktorum söylemisti, bendede düsük tansiyon var cünkü dikkat etmen gerekiyor..
askim hayatta banyo kapisini kitletmiyordu bana sirf bu yüzden, gercekten tehlikeli yani

Tutimm banada bugün gecmek bilmedi ya=S
saatler geri alindi ondan..
bide askim anlatti gece 2-4 nöbeti olan cocuga denk geldigi icin bu saatlerin geri alinmasi 3saat tutmus cocuk eksi 10 derecede=( cigerlerim sizladi duyunca resmen=/

ay kıyamam yazık yaaaa benim aşkımda bugün komutanıyla konuşmuş en çok biz nöbet tutuyoruz diye tamam ezin bizi ama bu kadarda ezmeyin demiş komutanı nöbeti sana devrediyorum demiş kimi istersen onu yaz nöbete demiş düşünsene sabah 5-8 sonra 14-16... 20-22 gece 2-4 nöbetleri oluyormuş her gün kar yağıyor lapa lapa dedi ...donuyoruz dedi...

aha evet ben çok sıcak suyla duş alırım kışın hasta olmayayım diye demek bundan sebep başım dönüyor benim bugünde başım döner gibi oldu dedim bismillah biraz durdum dua alan okudum baktım geçti allahtan çıkıyordum duştan yanı şampuanlayıp durulamıştım saçımı saol caglom ya tedbirimi alıcam bir dahaki duşta...

burda da söylemiştim kurabiye göndermiştim, hep kapıda durduğu için o alıyodu bütün kargoları. ama bu sefer nöbeti denk gelmiş komutan almış, kurabiyelerden yemişler, birer tane bırakmışlar sıçak çikolata göndermiştim onları da almışlar bi tane vermişler sonra. termos kupasını da başta almışlar sonra vermişler.
gülsem mi kızsam mı şaşırdım :)

dikkat et cnm banyo çok tehlikeli, allah korusun düşersin fln

ayy canim ya bence sevaba girdin walla=)
adamlar kurabiye yemisler sayende, bosver en azindan birer tane düsmüs enisteyede=)

saolun canlarımmmm merak etmeyin iyiyim ...
selencim maaşallah kurabiyeden izinsiz mi yemişler ay yazık ya kıyamam...
violem benim şafak şaştı bnimki bile bilmiyor şafağı kaç bende saymıyorum artık ...
bu arada gece kuşunun hepinize selamı var yarın iş olduğu için yatıyormuş iyi geceler diledi size...

iyi geceler kusumuza bendende=)

Bu arada kizlar nisanlim bugün acayip sinirlenmisti, anlattiginda bende cildirdim resmen..
komutanla büroda muhasebe islerini yaparken santralde telefon uzunca calmis kimse bakmayinca komutan askima demis sen bak telefona diye, benimkide bakmis cetinkaya jandarma karakolu buyrun demis ve karsidaki adam tekmil vermesini emretmis askimda hemen ismini ve dogum yerini söyleyip emredersiniz komutanim demis..adamda demiski yarin sabah masamda savunmani istiyorum neden telefona tekmil veripte cikmadigin icin.askimda aciklamis durumu ben aslinda cavusum santraldeki arkadas yerinde yok diye baktim demis adam beni ilgilendirmiyor yarin sabah görücem savunmani demis neyse emredersiniz komutanim deyip gitmis kendi komutanina anlatmis durumu komutan hicbirsey diyememis ve askim hava almak icin disari cikmis bakmis kapinin önündeki telefonda askerlerden biri duruyor ve demiski askima senmi actin telefonu ve kahkahalar atmaya baslamis..tabi benimki cildirmis, sen kim oluyorsunda böyle birsey yapabiliyorsun diye felan bagirmis cocuga cocukta hala gülüyor komutan gelmis askim anlatinca durumu oda gülmüs..oda hic hoslanmaz böyle seylerden, helede böyle birseyin sakasi olmaz yani.. baya bir tartisma cikmis inanilmaz sinirliydi, cocuk oyuncagi sanki diyor..keske doguda olsamda en azindan düsmanim terörist derim ona göre davranirim diyor ama burda kiminle neden ugrasiyorum hala anlamis degilim diyor..kizdim tabi baya sacmalama dedim ama cok skildim artik burdan diyor=S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…