335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bi de kızlar termos kupayı kullanmıcam hemen çalınır dedi. saçmala kaç kuruşluk şey kullan yenisini gönderirim dedim. burda böyle şeyler altın değerinde çalınır hemen dedi.

aklınızda olsun kızlar.pahalı bi şey göndermemek lazım

Son düzenleme:

nelerle uğraşmak zorunda kalıyolar ya (

anammmm çaglom o ne saçma bir şaka ayyy benimkinin başına gelse askeriye dinlemez kesin dalardı onlara böylede şakamı olur yaaa töpe yarabbim adamlar eğlence arıyor kendilerine şu hale bak yaaa...

evet canim hirsizlik olaylari cok oluyormus, düsünki benimki 25kisilik bir karakolda yani ufacik biryer ama yinede gidiyor esyalar ve kimin götürdügünüde bulamiyorlar..
dogrusu calsalarda calmasalarda askim askerlik bitince herseyi dagiticam burda diyor=)
hic birseyi getirmek istemiyorum burdan, burda olan burda kalsin dedi=)

selencim evet tatlım bir arkadaşımın sevgilisinin askeriyede içliği çalınmış çocuk diyormuşki utanmasalar donumuda çalacaklar bencede sevindirelim diye bişeyle ryolluyoruz sevinsinler diye ama çalınınca daha çok üzülürler mümkün olduğunca hediyeleri alıp geldiklerinde vermek lazım...

aynen canlar, benimkide zor tuttum diyor kendimi ufacik cocuk 20yasinda yani askimdan 6yas kücük ama oyun oynuyor resmen..hani dyor anladim arkadasina saka yapmak istedi ama benim ismimi duyduktan sonra o saka bitmeliydi.. walla kizlar ne insanlar var ya, askerde olduklarini bile kavramamislar, onun ciddiyetini bile anlamamislarsa zaten pek fazla cikis yolu göremiyorum öylelerine..

Püfff şuna bak nelerle uğraşıyorlar ordaki komutanda bi garipmişBugü aşkım çarşı iznine çıkacaktı komutan saçma sapan bi nedenden çarşısını kitlemiş çıkamadı çarşıya iki haftada bir görücektim zaten

düşünüyorumda şu ekim ayı ne kadar zor geçti yahuuu allahım kasım ayı su gibi geçse sağ sağlim atlatsak geriye aralık kalsa ah ahhhhhhhhhhh çokmu birşey istiyroum ben yaaa

Canım çoraplarını bazıları yıkayıp asıyorlarmış birde bakıyorlarmışş çorap yok çalınmışşş

bu carsi izinleri zaten tam olay..askim hic cikmak istemiyor herkesin gözü üstümüzde diyor silahlarla felan insanlarin arasinda dolasiyoruz bizde rahat etmiyoruz onlarda diyor..ama yinede en azindan 2-3 haftada birde olsa görmek insanin icini bir hos ediyor onuda böyle hic ortada sebep olmadan elimizden aliyorlar..

Bana kasım hızlı geçicek gibi geliyor bayram var koşturmaca falan ama aralık hiçççç geçmicek gibi zaten aralık ayını hiç sevmem püffff daha bide ocak var o son 16 gün nasıl geçicek aceppp bazen dayanılmaz oluyor özlem

aynen canım ya benim askerim de sinir oluyo onlara daha çocuk bunlar diyo 20 yaşında ne ciddiyet var ne bişey diyo saçma sapan şeylerle uğraştırıyolar bizi diyo ben de napalım aşkım katlanıcaksın dedim çok sıkıldım ben artık dedi o da üzülüyorum böyle olunca ya kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…