- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.141
şafağı 76 olanlar....
Bu arada kizlar nisanlim bugün acayip sinirlenmisti, anlattiginda bende cildirdim resmen..
komutanla büroda muhasebe islerini yaparken santralde telefon uzunca calmis kimse bakmayinca komutan askima demis sen bak telefona diye, benimkide bakmis cetinkaya jandarma karakolu buyrun demis ve karsidaki adam tekmil vermesini emretmis askimda hemen ismini ve dogum yerini söyleyip emredersiniz komutanim demis..adamda demiski yarin sabah masamda savunmani istiyorum neden telefona tekmil veripte cikmadigin icin.askimda aciklamis durumu ben aslinda cavusum santraldeki arkadas yerinde yok diye baktim demis adam beni ilgilendirmiyor yarin sabah görücem savunmani demis neyse emredersiniz komutanim deyip gitmis kendi komutanina anlatmis durumu komutan hicbirsey diyememis ve askim hava almak icin disari cikmis bakmis kapinin önündeki telefonda askerlerden biri duruyor ve demiski askima senmi actin telefonu ve kahkahalar atmaya baslamis..tabi benimki cildirmis, sen kim oluyorsunda böyle birsey yapabiliyorsun diye felan bagirmis cocuga cocukta hala gülüyor komutan gelmis askim anlatinca durumu oda gülmüs..oda hic hoslanmaz böyle seylerden, helede böyle birseyin sakasi olmaz yani.. baya bir tartisma cikmis inanilmaz sinirliydi, cocuk oyuncagi sanki diyor..keske doguda olsamda en azindan düsmanim terörist derim ona göre davranirim diyor ama burda kiminle neden ugrasiyorum hala anlamis degilim diyor..kizdim tabi baya sacmalama dedim ama cok skildim artik burdan diyor=S
bi de kızlar termos kupayı kullanmıcam hemen çalınır dedi. saçmala kaç kuruşluk şey kullan yenisini gönderirim dedim. burda böyle şeyler altın değerinde çalınır hemen dedi.
aklınızda olsun kızlar.pahalı bi şey göndermemek lazım
Bu arada kizlar nisanlim bugün acayip sinirlenmisti, anlattiginda bende cildirdim resmen..
komutanla büroda muhasebe islerini yaparken santralde telefon uzunca calmis kimse bakmayinca komutan askima demis sen bak telefona diye, benimkide bakmis cetinkaya jandarma karakolu buyrun demis ve karsidaki adam tekmil vermesini emretmis askimda hemen ismini ve dogum yerini söyleyip emredersiniz komutanim demis..adamda demiski yarin sabah masamda savunmani istiyorum neden telefona tekmil veripte cikmadigin icin.askimda aciklamis durumu ben aslinda cavusum santraldeki arkadas yerinde yok diye baktim demis adam beni ilgilendirmiyor yarin sabah görücem savunmani demis neyse emredersiniz komutanim deyip gitmis kendi komutanina anlatmis durumu komutan hicbirsey diyememis ve askim hava almak icin disari cikmis bakmis kapinin önündeki telefonda askerlerden biri duruyor ve demiski askima senmi actin telefonu ve kahkahalar atmaya baslamis..tabi benimki cildirmis, sen kim oluyorsunda böyle birsey yapabiliyorsun diye felan bagirmis cocuga cocukta hala gülüyor komutan gelmis askim anlatinca durumu oda gülmüs..oda hic hoslanmaz böyle seylerden, helede böyle birseyin sakasi olmaz yani.. baya bir tartisma cikmis inanilmaz sinirliydi, cocuk oyuncagi sanki diyor..keske doguda olsamda en azindan düsmanim terörist derim ona göre davranirim diyor ama burda kiminle neden ugrasiyorum hala anlamis degilim diyor..kizdim tabi baya sacmalama dedim ama cok skildim artik burdan diyor=S
selencim evet tatlım bir arkadaşımın sevgilisinin askeriyede içliği çalınmış çocuk diyormuşki utanmasalar donumuda çalacaklar bencede sevindirelim diye bişeyle ryolluyoruz sevinsinler diye ama çalınınca daha çok üzülürler mümkün olduğunca hediyeleri alıp geldiklerinde vermek lazım...
Püfff şuna bak nelerle uğraşıyorlar ordaki komutanda bi garipmişBugü aşkım çarşı iznine çıkacaktı komutan saçma sapan bi nedenden çarşısını kitlemiş çıkamadı çarşıya iki haftada bir görücektim zaten
aynen canlar, benimkide zor tuttum diyor kendimi ufacik cocuk 20yasinda yani askimdan 6yas kücük ama oyun oynuyor resmen..hani dyor anladim arkadasina saka yapmak istedi ama benim ismimi duyduktan sonra o saka bitmeliydi.. walla kizlar ne insanlar var ya, askerde olduklarini bile kavramamislar, onun ciddiyetini bile anlamamislarsa zaten pek fazla cikis yolu göremiyorum öylelerine..
Canım çoraplarını bazıları yıkayıp asıyorlarmış birde bakıyorlarmışş çorap yok çalınmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?