335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ya bide askeriyede ne olacağı da belli olmuyor bişi diyemiyorsun çıkamıcam dedi bugün kalakaldım nasıl özlemle bekliyordum kapattım telefonu sadece ağladım elimizden başka bişi gelmiyorki

Canım çoraplarını bazıları yıkayıp asıyorlarmış birde bakıyorlarmışş çorap yok çalınmışşş

hey allahım yahuuuuuu çorap yaaa töpe töpeee benimki iç çamaşırı çorap onlarla yıkamakla uğraşmıyor atıyormuş haftada 3 gün banyoları varmış zaten birde onlarımı yıkıcam diyor çarşı izinlerinde alıyormuş çamaşır çorap falan diyorki attığım çorabın iç çamaşırın haddi hesabı yok diyor dedim aman salla at gitsin

caglom seninki çarşıya kamuflajlamı çıkıyor bizimkilere yasakmış çarşıda öyle gezmelri sadece görev için atıyorum olay olduğu zaman çıkıyorlar kamuflajla geçen trafik kazası olmuş ona bakmaya gitmiş benimki bir kaç arkadaşıyla birde komutan çevirme yapmış benimki

Son düzenleme:
Evet tutim kamuflajla cikiyorlar bide benimki arac komutani oluyor carsi iznine cikinca, yani yine aslinda görev basinda o yüzden cikmak istemiyor pek..

benimki de atıyomuş çoğunlukla ama çalınma olayı daha hiç olmamış ne hataydayken ne de burdayken hiç bişeyi çalınmıyomuş ya da çalınıyo da bana mı söylemiyo bilmiyorum..
neyse canlar şafağımızı attırdık size iyi geceler tatlı rüyalar

Ya bide askeriyede ne olacağı da belli olmuyor bişi diyemiyorsun çıkamıcam dedi bugün kalakaldım nasıl özlemle bekliyordum kapattım telefonu sadece ağladım elimizden başka bişi gelmiyorki

off canim yaa, belli olmuyorki iste..
benimki sivasa ilk gittigi gün dediler carsi izni yok, sonra gecen hafta pazar msne bir girdimki bana yazmis askim beni arac komutani olarak görevlendirdiler carsiya ciktim aniden haber veremedim ve ben yazdiktan 3saat sonra okudum oturup agladim cikmis diye.. ne yapalim sabredecegiz..
askim dün dediki askerligin insana ögrettigi 3sey var
1. sabretmek
2. emredersiniz demek
3. hakkini aramamak..
fazla söze gerek yok zaten bunlari duyduktan sonra..

selencim paylaşım için saol tatlım...iyi geceler askerini gör rüyanda tatlım...
gevezem bayram var evet birde ben bu hafta çok koşturucam malum annem ameliyat olucak falan bayağ ekşınlı geçecek sonra bayram var evet...ziyaretler falan derken bakmışız kasım bitmiş...

caglom ya yılbaşında aşklarımız yanımızda olmayacak en evdeyim zaten yılbaşında dışarda olmayı sevmiyorum yılbaşında heleki tr de ortalık karışık zaten aşkım yanımdada olsa kesin bir ev ortamında geçirirdik yılbaşını arkadaşlarla yada uludağa falan giderdik ah ahhhhhhhhh geçen sene yılbaşında aşkım adanadan uçağa binip gelecekti 1 gün için ertesi gün çok önemli bir duruşması vardı kıyamadım yorulmasın diye anlayacağınız aşkımla hiç yılbaşı geçiremedim ama allahın izni ile önümüzde daha nice yılbaşları var hep beraber onlarla geçiririz inşallah...

Son düzenleme:
selencim bizimde çarşılar her haftayken birden yeni gelen uyuz komutan 2 haftada 1 yaomış çarşılarını...
violecim iyi geceelr cnm eşini gör rüyanda inşallah...

Tuticim annenin önemli bişeyi yoktur umarım şimdiden geçmiş olsun canım...Okul,temizlik,alışveriş,bayram derken kasım biter de aralık nasıl biter işte onu hiç bilmiyorum:18:

ayy gecen sene yilbasinda askim calismasi gerekiyor diye ben aglayarak gecirdim tüm günü, herkes bizdeydi ev cok kalabalikti ama o yoktu diye yemek bile yiyemedim..sonra böyle olmiyacak dedim ve calistigi yere gidip patronuna dedim kusura bakma ben götürüyorum askimi bu bizim ilk yilbasimiz yanliz geciremem ve aldim getirdim eve =)
sarilarak girdik yilbasina ve gercekten tüm yilimiz sarilarak gecti=)
keske bu senede gidip alabilsem onu ordan öyle kolayca=(

Kizlar inanin aralik en kolay gecen ay bence, cünkü simdiye kadar hep öyle oldu bende tabi askerlik yoktu o zamanlar ama bir bakiyordum yeni yil gelmis=)
bide burda 24aralik noel ve 20kasimdan itibaren tüm sokaklar süsleniyor isklandirmalar yapiliyor civil civil oluyor heryer birde kar yagmaya baslayinca inanin aralik hepsinden daha kolay gececek özelliklede safaklar artik 30lara düstügü icin=)

gevezem saol balım safra kesesinde taş var tatlım onu alacaklar 45 dk lık operasyonla çarşamba günü hastanede olacağım minibookmu alırsam yanıma uğrarım buraya annemin yanında kalacağım sanırım...
caglom ne iyi etmişsin tatlım geldiğinde yine sarılıp geçireceğin çoook ylbaşı olucak inşallah cnm..

İnşallahh Caglocum dediğin gibi olur ve aralık çabucak biter.Burda kutlarız artık yeni yılı şafağı attırarak

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler

eger zorunlu izin muhabbeti gerceklesirse askim yilbasinda izmirde olucak ve bende büyük ihtimalle=)
bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum öyle büyük bir celiski varki icimde anlatamam..

İnşallahh Caglocum dediğin gibi olur ve aralık çabucak biter.Burda kutlarız artık yeni yılı şafağı attırarak

Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler

aminnn canimmm, hersekilde atlatacagiz birlikte umutsuzluga kapilmayalim, hersey güzel olucak=)

sanada iyi geceler, tatli rüyalar canimmm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…