- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.161
bu carsi izinleri zaten tam olay..askim hic cikmak istemiyor herkesin gözü üstümüzde diyor silahlarla felan insanlarin arasinda dolasiyoruz bizde rahat etmiyoruz onlarda diyor..ama yinede en azindan 2-3 haftada birde olsa görmek insanin icini bir hos ediyor onuda böyle hic ortada sebep olmadan elimizden aliyorlar..
Canım çoraplarını bazıları yıkayıp asıyorlarmış birde bakıyorlarmışş çorap yok çalınmışşş
bu carsi izinleri zaten tam olay..askim hic cikmak istemiyor herkesin gözü üstümüzde diyor silahlarla felan insanlarin arasinda dolasiyoruz bizde rahat etmiyoruz onlarda diyor..ama yinede en azindan 2-3 haftada birde olsa görmek insanin icini bir hos ediyor onuda böyle hic ortada sebep olmadan elimizden aliyorlar..
Ya bide askeriyede ne olacağı da belli olmuyor bişi diyemiyorsun çıkamıcam dedi bugün kalakaldım nasıl özlemle bekliyordum kapattım telefonu sadece ağladım elimizden başka bişi gelmiyorki
selenncim iyi geceler
viole yarın nereye alıyoruz biletleri şimdiden ayırtalım
İnşallahh Caglocum dediğin gibi olur ve aralık çabucak biter.Burda kutlarız artık yeni yılı şafağı attırarak
Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?