335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom senin yarın okulun yokmu canım ???
miracle niye konuşmuyorsun cnm ??
bizim miracle-84 dü sanırım 2 tane miracle var miracle_07 sende katıl bize canım

Son düzenleme:
Günaydın Asker melekleri. Bu sabah erkenden uyandım, dün geldim evime hemen uyudum. Bikaç gün ailemle olmak çok iyi geldi bana. Spora başladım artık erkenden kalkıp spor yapıyorum. Özledim sizleri umarım iyisinizdir hepinizzzz.

Şafak 77. Yalova selam Mehtap 32. Tam ortaya bir mehtap serpiştirdik kızlar yoksa aklımızı yitirecektik. 1 kez evci çıkabilecem ne zaman olsun itersin dedi, 5 Aralık dedim yani doğumgününde aşkımın yanına gidiyorum cuma babaası evci çıkaracak, cumartesi de ben gidicem. Doğum gününü kutlayacam askerimin. Sonrasıda hemencecik geçecek zaten. ben artk bitti gözülyle bakıyorum ... Kızlar galiba askrliği yemek üzereyiz

Günaydin perimmm=)
spor iyidir yap tabi dinc tutar seni her daim=)
bende yeni uyandim ama yataktan cikmaya üseniyorum resmen..
Bir kac gün banada lazim aslinda akdenizin havasi kendime gelirim belki=/
Dogumgününde enistenin yaninda olman cok güzel olacak,zaten ondan sonrada yaklasik bir ay 2hafta feln kaliyor onlarda su gibi akar gider umarim=)
az kaldi azzz, bitecek hayirlisiyla, baska sansi yok zaten=)

gunaydınn hatunlarrr
tutim ya ben o saatte burdamıydım bılmıorumkı he burdaysam da knsmuosam bılınkı bılg basnda degılım ondan=)
perim hadi gozun aydın mehtabın sımdıden hayrlı olsn guzelm=)

Benimde sabah dersim vardı az önce geldim eve. Gerçekten spor çok işe yarıyor şimdide spor aletleri aldım evime onlarla da çalışıcam 55 kiloya düşmek istiyorum. Gerçekten çok iyi olacak canım doğumgününde yanında olmak gittiğinden beri kameradan bile konuşamadık çarşı izni olmadığı için. Bugün ilk defa bu kadar kötü duydum sesini o yüzden üzüldüm çok. Hiç belli etmiyor normalde ama bugün sesi çok çok kötü geliyordu. Az kaldı azz... Geçcek inşallah

selam canlarr yorgun argın bir kuşu kabul eder misiniz
çok yoruldum bugün yaa sınıfımızı temizledim.
amma çene yapmışssınızz sadece bu sayfayı okuyabildim
pericim hoşgeldin canım çok sevindim valla ne mutlu sana.

Selam kuşumm. Yorucu bigün geçirmişsin ama hemencecik geçmiştir eminim Hoşbulduk Kuşummm. Deli gibi spora başladım şuanda belimde bi kemer var çift motorlu zayıflama kemeri abavv. Canımı çıkardı titretmekten nevrim döndü ama aşkımın yanna gidene kadar verecem kiloları çok kararlıyım

ben geldim huuuuuuuuuuuuuuuuuu
perim hoşgeldin ne güzel ailenle vakit geçirdin...wu enişteye gidiyorsun demek bende çok özledim ya aklımdan hep gitmek geçiyor ağrı havaalanı yapılmış günü birlik gitsem diyorum annem sapıtma diyor bana babam duysa kimbilir ne der hoş aşkım kızar gidersem ama çok özledim yaaa...

Son düzenleme:

Hoşbulduk Tutim sende hoşgeldinnn. Evet ailemle vakit geçirmek çok iyi geldi gerçekten. Ya bende kuduruyodum gerçekten kameradan bil göremedim gelicm diyodum nöbet tuttuğun yere seni izleyip gitcem. Saçmalama diodu. Ben birlikten çıkmadan adım atamazsın buraya diyordu. Sonra ayarlamış babası evci çıkarıcak biletimi bile almış ordan canım benim ya. Çok konuşmak istemiyorum gerçi bunu askerini gören var aramızda göremeyen var. Sadece paylaştım bi daha açmcam ama çok hassas bi dönemdeyiz herkesn duyaarlı davranması gerek. Az kaldı Tutimmm gerçekten az kaldıı

huu huuu canlarımm 77 yalovadayzzz !!! bnm ikinci memleketm sayılırr
ev sahibindn bişey istermisinzz
bnm aşkımın nöbetleri artık koguştaymş uyuyomuş o da

perim maaşallah cnm nazar değmesin git gör aşkını hasret gider ben valla sizler böyle kavuşmuş görünce kendim kavuşmuş kadar mutlu oluyorum...
aşkım bugün hiç aramadı
ben kendime değişiklik istiyorum ya çok bunaldım kendimi çok saldım saçlarımı nerenk boyatsam yaaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…