- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.281
kasım ayı geldiği gibi uğursuzluğunu gösterdi çaglom senle banaaaa
Hele ben Tuti hele ben,
aklim almiyor bu cocugun yaptigi seyi, sen kalk git cavuslugu birak varmi ya böyle birsey..
2 serseri yüzünden kimseyle ugrasamam ben elimde kalacaklar deyip birakti cavuslugu ve simdi tamda o iki serseri cavus oldu onun basina..
ya ben anlamiyorum gercekten, nasil böyle birsey yapar, allahini seven bana mantikli bir aciklama yapsin cildiracam yemin ediyorum olacak is degil yaa..
bu askerlik mahvetti hepimizi bugün sesini duyamadım diye başım öyle pis ağrıyorki bu gecede uyku yok bana...
askerlerimizinde bizimde psikolojisi bozuldu artık ne onlar nede bizler sağlıklı düşünemiyoruz bir mucize olsada yarın uyandığımızda ocak ayına girsek allahım çokmu şey istiyorum asla sitem değil benimki ama onlara ihtiyacımız var of offfffffff....
kızlar yapmayın lütfen(
çağla başın için mutlaka doktora gitbu kadar üzme kendini hem
tutim inanirmisin bazen diyorumki beni bir kutuya koysunlar bitene kadarda bu askerlik cikarmasinlar ordan..kimseyi görmek istemiyorum, onun sesinden baska kimsenin sesi gelmesin bana diyorum, cok yorgun bitkin hissediyorum kendimi, ufacik oldum ama yasca yaslandim resmen.. yemin ediyorum ailemin tepkisinden cekinmesen üniversiteyi donduracam cünkü his konsantre olamiyorum evden cikmak bile zor geliyor..
allah hepimize sabır versin valla bende ömrüm boyunca hep bekledim hala bekliyorum rabbim beni sınıyormu bilmiyorum ama hayat bir sınav hepimiz sınanıyoruz bu yüzden az daha sabır göstermemiz gerekiyor ...
caglom kafanı komidine yada etejere falanmı vurdun acaba farkında olmadan ...
sabaha kadar inmezse siskinlik kesin gidecem zaten, hayatimda ilk defa böyle bir bas agrisi yasiyorum zaten cok korkuyorum, cünkü teyzemde ayni sey oldu ve beyninde kitle oldugu ortaya cikti emar cekilince=(
askima söyleyemedim bile deli olacak orda biliyorum ama korkunun ecele faydasi yokkiiii...
gelmisse vakit gideriz iste..
aynen c nm ya aynen başım nasıl ağrıyor varya bugün sesini duyamadım diye artık çok güçsüzüm yani hayata çok pozitif bakan ben negatif içinde yüzüyorum şu 2 ay kocaman 365 gün gibi geliyor gözümde annememi üzleyim özlediğimemi yanayım herşey üst üste geliyorvallahide billahide....
tutim benim odam iki katli ve yatagim ikinci katta orda yataktan baska hic birsey yok,birde hani kafamin önü arkasi olsa vurmusum diyecem bende ama kulagimin üst tarafinda sislik..bakalim yarina kadar gecmezse doktora gidicem..
allah korusun cnm düşünme öyle şeyler allah muhafaza...warya burda hem size cewap yazıyorum hemde ağlıyorum çok doldum yaaaşimdi patladım walla bayağdır ağlayamıyordum iyi oldu...
gevezem hoşgeldin cnmmm sende duyamadın demek sesini of offffffffffff bende duyamadım bugün ...
sorma tutim, daha dün iste kasim geldi bundan sonrasi hizlica gecip gidicek diye düsünürken simdi icimdeki bu aciyi kaldiramiyorum..
ama olmuyor iste, hicbirsey planladigimiz gibi gitmiyor..
bende hergün hersey güzel olacak diye diye bir hal oldum ama bugün dedimki kendi kendime kimi kandiriyon sen kizim yaa battikca batiyon iste görmüyonmu=(
allah korusun cnm düşünme öyle şeyler allah muhafaza...warya burda hem size cewap yazıyorum hemde ağlıyorum çok doldum yaaaşimdi patladım walla bayağdır ağlayamıyordum iyi oldu...
gevezem hoşgeldin cnmmm sende duyamadın demek sesini of offffffffffff bende duyamadım bugün ...
aglama nolur ya=(
ben mahfoldum tüm gün zaten, yapma sende=(
yada aglaaa yaaa inceldigi yerden kopsun artik, tutmayacam yaslarimi tutmayacam bende, tas degilizki sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?