335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglooo
benımkıde anahtarlık yapmıs heheee

Benim askim asker künyesi yaptirmis bana=)
üstünde ikimizin ismi onun soyismiyle, memleketimiz yani Mu$ ve onun kan grubu yaziyormus ama daha göndermedi onda duruyor=)
diyom niye sadece senin kan grubun yaziyor, senin kanin benim kanimmi var kanimsin sen zaten diyor=)
bende hic romantizm yokk masallah adam neler düsünüyor=D

canlar sabah kahvaltısı ile duruyorum bir yemek yiyip geleceğim annemide çok ihmal ettim kadıncağızın psikolojisi bozuk ameliyat olcak diye biraz ilgileneyim gelcem...

ne guzel dusunmuşşş
bende eşimin yemın torenıne gııttıgımde gordum
ıllkez asker kunyesı ıcıne yansımalı fotonu koyuyorlar hemen coluk cocuk hepımızın oldugu bi foto koydular bende onu tasıyorum ozledımmı bakıyorummm askımaa

huuzursuz geç geç geçççç açtım yolu 3 - 5 atla gitt
yaa aşkm öglen aradıı akşamda arıcm dedi hala aramadı ama yarn okul var duş almam gerekiyd hemen gittim hızlandırılmş bi dus aldm agız tadıyla yıkanamıyorz bile ya nese arar herlde birazdn inş.. :)

mrb.. benim de sözlüm afyon da kısa dönem askerlik yapıor ama bize yaramadı malesef... askerlik stresi yansıdı bize ve sanırım bitttiii... ya çok seviyoruz birbirimizi ama malesef bi anlık sinire kurban gittik.. çok üzgünüm ya... Bitireli 18 gün oldu...

Çok üzüldüm ya keşke askerdeyken olmasaydı.. Sözlüm diyorsun birde ciddiydiniz yani? Nası bitiyor ya özel değilse nedir sebep yani uzaktasınız sonuçta ilişkiyi bitirme derecesine getirecek ne olabilirki. Hayırlıysa umarım barışırsınız..

off cok üzüldüm durumuna canim, umarim barisirsiniz yeniden..
dedigin gibi bir anlik sinirle alinmis bir karar sonucta ve seviyorsaniz kesin baslayacaktir yine, üzme kendini sakin umudunu kaybetme

Çok az kaldı kızlar zor günleri geride bırakmamıza. Zaman geçtikçe özlem artıyor haliyle tahammüller tükeniyor. Ama güçlü olucaz, bugünlere kadar geldik kalanıda çbucak geçicek Allahın izniyle. Güzel günlere çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…