- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.461
sen boylu poslıusun masallah fotolardan gordugum kadarıyla
olsun saglık olsun
sen cok ıyı bir taraftarsınnn
Heyt be Tutimin öz gecmisine bak sen, yakisir=D
bana ayip aslinda hemde cok ayip, nisanlim sporcu bende 4. kata evime cikana kadar nefes nefese kaliyorum, sigaranin gözü ciksin iste=P
ADS Simsekler diye tezavvurat edersin Tutimmm=D
cünkü ADS'nin Bjkyle oynamasina daha yillar var bence=)
kızlar önceki sayfadaki fotodaki kadın ne öyle aaaa ağzım açk kaldı pehh
çaglooo yokkız domatess gıbı bı an ılişti gozume gercı karpuz derler bu duruma yaaa
tutım saglık olsun yavrım enıstemız gelsınde askerdenn ne ısler olur inssss
caglo ıcme gıız su zıkkımı
benımde eşim askerde baslamıss cok kızıyorummm onaaa
içmiyipte napayım dıyooo garibimmm
ya tuti seni bi ben göremedim :))
ya bu arada kızın poposunu bi ben mi beğendim :)
ayy tutı tam benım askerım gıbı o kafalarındakı 5 kilo ustundekı celık yelek 10 klo cok yoruyo dıyooo
sorma canim ya bizde nisanlimla ortak karar aldik biraktik.
sonra nisan yaptik o türkiyede kaldi ben almanyaya döndüm dayanamayip basladim yine ama askerlik biter bitmez birakacagim kesin, simdi yapamam biliyorum, yoksa bende hic memnun degilim bu durumdan inan..
Tutimm sorma onca agirlik var üzerlerinde birde havalar artik cok soguk oldu askim dagda nöbet tutuyor hakim diyorlar oraya karakola 400metre felan uzakmis.. Allah sabir versin, bitecek bir sekilde artik..
kıslık montlarını gıyıyorlar ama eldıven yok maleseffff
cokk uzuluyorumm onaaa
buz gıbı sogukta karabocugum benımmm
kelebeğim aman içmesin en korktuğum şey aşkımın askerde sigaraya başlaması bir kere sordum yok aşkım ben sevmem biliyorsun dedi ben yinede tedirgin oluyorum sıkıntıdan içer bitane bakmışız devamı gelmiş ay allah muhafaza...amin cnm sağlık olsun herşeyin hayırlısı hepimiz için...
selenn cimsen bu hatunlara bakma beni överler ama ben öyle ahm şahm bişey değilim...ama çok istiyorsan resmimi eklerim senin için kaldırmak şartı ile...pc ye format atıldı resimler minibookta burda resmim varsa ekliyorum birazdan burda ol ama kimse görmesin oluru
caglo tr mi gelın geleceksin??
amma soru sordum kıss bugun
ayy bu arada ne anlatcam size=)
benimki ilk gittigi zaman karakolun önünde nöbet tutarken cani cok skilmis sürekli bir o yana bir diger yana yürümekten=)
yanina bir arkadasini cagirmis cocuk almis eline kagit kalemi, benimki hesap yapmis..
silahinin uzunlugu bir metre yaklasik ve silahi yere koyarak o nöbette yürüdügü yolu ölcmüs=)
sonra hesaba devam=) dediki askim toplam 8metre bir tarafa gidiyorum 8metre geri geliyorum yani bu askerlik bitene kadar iste bu kadar kilometre yapiyor, buda burdan izmire yol oluyor yani bu hizla simdi burdan yola ciksam askerlik bitene kadar izmirdeyim diyor=D
nasil güldüm yaa=) diyo komutan görse böyle birsey yaptigimi askerligim yanar ama napim zaman gecmedi=D
simdilik düsünmüyoruz, askim bitirsin askerligi evlenicez o gelecek diye konustuk ama eger son anda bir aksilik cikarsa ben gelirim türkiyeye..
yani elbet birgün geri gelecez memlekete zaten, benim icin farketmiyor burasi yada orasi diye, sevdigim yanimda olsun heryerde yasarim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?