335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aslında hem bir çok nedeni var hemde hiç bi nedeni yok... ya biz son zamanlarda baya bi tartışıoduk.. sanırım özlemden kaynaklanan... ya beni accayip kıskanır... facebook şifremi bilior zateen.. işte ilk çarşı izninde bakıo orda bi msj görüo ve accayip sinirflendi.. msj da öyle maNEVİ KARDEŞİM OLARAK GÖRDÜĞÜM HEM AKRABA HEM AİLE DOSTU OLAN Bİ KARDEŞİME NASILSIN CANIM ÖPÜYORUM SENİ FALAN DİYE HATIR SORMUŞUZ BİRBİRİMİZE AMA 4-5 AY ÖNCE YAZILMIŞ.. EEE TABİ DELİ OLDU VE BANA ARTIK GÜVENMEDİĞİNİ ARTIK BENLE YAPAMAYACAĞINI ÇOK SERT Bİ ŞEKİLDE TELEFONDA SÖLEDİ... AİLESİNE DE ANLATMIŞ HEMEN.. ONLARDA ÇOK ÜZÜLDÜ.. HATTA KORKULARINDAN BENİ ARAYAMIYOLAR... FİRAR EDERİM DEMİŞ O DEERECE...ÜFFFFF YA PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK... BÖLE KOLAY MI YAAA... BNİR SEVGİYİ VE YAŞANALARI BİTİRMEK... ÇOK KISKANÇÇÇ....((((

canım kıskançlıkları seni yıpratıyor anlaşılan belkide hayırlısı budur ama biraz karşı taraf aceleci davranmış kesinlikle ilişkiye verilen emekler boşa gitmiş

ben şafakları attıramadan gidiyorum gözlerim kapanıyor resmen uykusuzluktan..benden de selam söyleyin bartın'a bu gece kızlar kendinize iyi bakın

facebook'da eğer kendi kendine mesaj atılabiliyosa, at ve onu ne kadar sevdiğinden her şeyin ne kadar yanlış anlaşıldığından bahset.
eğer şifreni değiştirmediysen mutlaka bakıyodur çarşı izinlerinde senin hesabına da.
ya da yakın bi kız arkadaşınla buna benzer mesajlaş.
ve de inş barışırsınız

ya mutlaka her insan kiskanir sevdigini bu cok dogal, ama eger mesaj gercekten dedigin gibi hal hatir sormaktan baska birsey icermiyorsa, bu kesinlikle sözlünün asker piskolojisiyle sinirlenip aldigi bir karardir..yani bence ailesine anlatmasi felan önemli degil, eger ilk mesajindada dedigin gibi seviyorsa seni, mutlaka hatasini anlayip dönecektir..umarim hakkinda hayirlisi olur ve mutlu olursun yeniden..bazen hic beklemedigimiz anda böyle seyler olabiliyor güclü dur sen yinede, gerekirse sen ara ulasmaya calis bir sekilde derim..

canım orda kıskanç olmayan adam bile kıskanç oluyor benimki normalde hiç kıskanmaz şimdi bana acayip sorular soruyor güvenmediğinden değil ama yaşadıkları psikoloji bi de hep aynı şeyleri düşünmeleri buna sebep oluyor belki siniri geçince düzelir

canım bir günde bir kilo imkansız yağ değil kas ve su kaybıdır kesinlikle çok sağlıksız

Kas yağdan daha serttir ve yakması hiç kolay değildir canım hele de 1 günde. Maydonoz suyu ve yeşil çay tükettim dolayısısyla ödem sökmüş olabilir. Çok sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum bu arada

bu sefer de sağlığından olma da canım bizi perisiz bırakma yine

ayy bu maydonoz suyunu duymustum, hatta annemle kuzenim icmeye calistilar bir kere cok igrenc felan diye yakindilar sonra günlerce=/
ben kilo almak icin ne yapabilirim bana bu konuda yardimci ol bi zahmet ya=(
askim gelene kadar en az 48 olmaliyim

Benim askerimde kıskançtır ama gerçekten askerde çok çok daha kıskanç oluyorlar alttan almak gerek. Ben o yüzden çareyi evde oturmakta buluyorum sürekli okul ev başka hiçbişe yapmıyorum bu halimdende çok memnunum onun içi rahat olsun yeter. Canım yaptığı yanlışı anlicak bence çok geçmeden. Peki konuştuğun kişiyi sözlün tanıyor muydu? Tanımadıysa o kadar büyük tepki vermiş olabilir. İnşallah düzelir ya..

kaç kilosun canım sen rüzgarda uçmuyosun demi

kizlar askimla telefonda konustum morali bozuktu birgüzel düzelttim ve bana telefonu kapatmadan safak kac diye sordu.
atarsa 74 dedim, oda ömründen birgünün daha gittigine sevinen insan ya askerdir yada mahkum dedi=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…