- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.561
inşallah canım bayrama geldiiğinde 63 gün kalacak canım ya 2 ay neki gecer demi oda bi nefes alsın yav
tuticim annen inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,şimdiden geçmiş olsun..
tutim inşallah annen sağlığına kavuşur tez zamanda dualarımız seninle
Tuticim şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun annenin sıkma canını iyi geceler
Son yazılanlardan anladığım kadarı ile Tuticim annen ameliyat oluyor sanırım yarın geçmiş olsun canım şimdiden herşey iyi olur inşallahh annen için...
ozeleğtimcim eşin geliyor sanırım bayram iznine ohh keyfini çıkart canımm bende çok istedim gelsin diye ama inadı tuttu gelmiyor halbuki ikimiz için de iyi olacaktı özlemden öleceğim haberi yok çok ösledim yaa
Şafak 75 Ardahan Selammm. Oyy çok özledimmmmm çokkkkkk çokkkkkkkk özledimm !
Ardahana selam olsun perisokoo şafaklar aynı şuan 75
Çıldırmanın eşiğindeyim acayip çok özledimm birde gece çavuşu oldu askerim şimdi uyuyor gecede ben uyuyorum artık akşam konuşabilirsek bi 5 dk ancaa
Çookk özledimmm çookk..
Ama yinede buna şükür artık...
Bugün atarsaa 74 veee Bartındayız...
Günaydın duqicimm evet şafaklarımınz aynıı. Ters olmuş biraz benim aşkımda nöbet timinde sürekli nöbette balımm.. Gerçekten zaman geçtikçe tahammül azalıyor, bende delirmek üzereyim, gözlerin görmeye ihtiyacım var hayat enerjim söndü.Neyseki gerçekten çoğu gitti azı kaldı duqimmm
Evett atarsa Bartınn
ÇagLommm günaydın bitanemmmm
günaydin perimmm, nasilsin bakayim??
ablanin nisani varmis hayirli olsun, bende bir ablam olmasini cok isterdim ama bir abi birde ufak serseri bir erkek kardesim var=)
Günaydın ÇagLommİyiyim sn nasılsın ne doktoru hayırdır önemli bişe yok değil mi ? Sağol canım darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?