335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Son yazılanlardan anladığım kadarı ile Tuticim annen ameliyat oluyor sanırım yarın geçmiş olsun canım şimdiden herşey iyi olur inşallahh annen için...

ozeleğtimcim eşin geliyor sanırım bayram iznine ohh keyfini çıkart canımm bende çok istedim gelsin diye ama inadı tuttu gelmiyor halbuki ikimiz için de iyi olacaktı özlemden öleceğim haberi yok çok ösledim yaa

tuticim annen inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur,şimdiden geçmiş olsun..

tutim inşallah annen sağlığına kavuşur tez zamanda dualarımız seninle

Tuticim şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun annenin sıkma canını iyi geceler

canlarım hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız...

Günaydın canlarr. Kurban bayramında ablamın nişanı var, Ankarada nerden bulucamki abiye elbise, çıkıp bakıcam birazdan. Hepinizi öpüyorum Tutim merakta bırakma aklım sende...

Şafak 75 Ardahan Selammm. Oyy çok özledimmmmm çokkkkkk çokkkkkkkk özledimm !

Ardahana selam olsun perisokoo şafaklar aynı şuan 75
Çıldırmanın eşiğindeyim acayip çok özledimm birde gece çavuşu oldu askerim şimdi uyuyor gecede ben uyuyorum artık akşam konuşabilirsek bi 5 dk ancaa
Çookk özledimmm çookk..
Ama yinede buna şükür artık...
Bugün atarsaa 74 veee Bartındayız...

Günaydın duqicimm evet şafaklarımınz aynıı. Ters olmuş biraz benim aşkımda nöbet timinde sürekli nöbette balımm.. Gerçekten zaman geçtikçe tahammül azalıyor, bende delirmek üzereyim, gözlerin görmeye ihtiyacım var hayat enerjim söndü. Neyseki gerçekten çoğu gitti azı kaldı duqimmm

Günaydınn canımm..
Tahammül azalıyor ve sürekli ihtiyaç duyuyorsun varlığına dediğin gibi gözleri sana baksa belki tekrar o enerjiyi alacaksın ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz yine el ele göz gözee..
Ama gerçekteen çoğu gitti azı kaldıı canımm

Evett atarsa Bartınn

Evet
Yartında Bartına selam yollarız inşallahh

Tutimm anneye cook gecmis olsun, atlatacak bunu biliyorsun..
en kisa zamanda evine döner yine umarim, anneler cok özeldir cok farklidir..
rabbim ailelerimizi basimizdan eksik etmesin..

off kizlar öglen hastaneye gidecem, artik kafamdaki olaya bir cözüm bulmam gerek=(
nefret ediyorum ben doktorlardan, hastanelerden=(
offfff niye yaa, korkuyorummm=(

--Annemin damatları için yorumu: "Bütün öküzler de bizi buluyor; nasıl ot yetiş...tirdiysem artık.."

--Elinde yeni bir pantolonla deneme kabinine giren bir ben, pantolon üzerime olmayınca kendi pantolonumu giyip dışarı çıktığımda, ''Bu... ne be, bir şeye benzememiş. Hadi çıkar da gidelim artık.'' diyen bir de kocam var.

--Sosyal Bilgiler 4. sınıf sınavında, "Savaşa gidip, savaştan sağ dönen askere ....... denir." sorusuna, "Hoşgeldin" yazan benim canım öğrencimdir.,

--Lazer tedavim yüzünden orman gibi bıyıklarım olduğunu ben de biliyorum ama babamın fotoğrafını görüp de "Sevgilim, bıyıkların babana çekmiş." demene ne gerek vardı be sevgilim.

--Komşumuzun yeni doğan bebeğine "Toprak Su" ismini koydular. Biz de kısaca "Çamur" diyoruz.

--Babamın karşı komşusu hakkında yorumu: "Bu adam da çok kılıbık. Ben ne zaman balkonu yıkasam, o da çamaşır asıyor." Canım babam, eski kazak erkeklerden kim kaldı senden başka!

--Kocamla sabah işe beraber gidiyoruz, akşam işten beraber dönüyoruz. Kapıdan girer girmez sorduğu soru; "Yemekte ne var?" Pardon canım yaa, tencereleri iş yerinde unuttum

--Şehirlerarası otobüste gece 23:00'dan sabah 05:00'a kadar nefes almadan konuştuktan sonra, şoföre; ''Kaptan bey evladım, kusura bakma seni de uyutmadık!'' diyen yurdum teyzesine alkış yok mu?

--Beni arayıp telefonumdaki ringayı dinledikten sonra annemi arayan ve "Kızınız galiba müzikli bir yerde, telefonunu duymuyor." diyen adam, koskoca bankanın koskoca müdürüdür efendim. Hani alkış...

--Annem yemek yaparken dolaptan çıkardığı eti kaybetmiş. Valla da billa da çıkarmışmış. Aradık taradık, et yemeğin içinden çıktı. Orucun başa vurması bu olsa gerek.

--Çok gezdiğimi, babamın "Bir gün de iftara bize bekleriz kızım." demesiyle anlamış bulunuyorum

--Eşine yakalanmamak için, telefonuna sevgililerinin isimlerini farklı isimlerle kaydedenleri çok duyduk. Ancak gelen mesajlar okunmasın diye Turkcell ve Avea adlı(!) iki sevgili sahibi insan, beni uzak diyarlara götürdün.

--Beş kız arkadaş evlilik üzerine koyu bir sohbete koyulduk. Altı aylık evli olan arkadaşımız "Arkadaşlar kesin evlenin." dedi. İlk defa evli olan birinden güzel bir söz duydum diyordum ki "Aranızdaki tek salak ben olmak istemiyorum!" diye devam etti.

ayy bunu cok begendim=D
haha bende cakmak caddesinde kaybolmustum kuzenimin dershanesini ariyordum oysa=D

Siz Adanalımısınız??
‎>>ADANA dışında iken 01 plaka araç gördügünde gözlerin doluyorsa
>>"Kanal Kokusu..." nedir biliyorsanız.
>>Barajyolu 5,5 ve 6,5 durak kavramlari size bir şey ifade ediyorsa,
>>Hayatında 1 kez bile olsa kız arkadaşınla çamlık,baraj,çatalan köprüsü,dilberler sekisine gitdiysen
>>"Şırdan" kelimesi size bir seyler hatirlatıyorsa,
>>"Bici Bici","Mumbar", "bogma" nedir, biliyorsanız,
>>Konuşurken arada bir diliniz istemeseniz de "geliyür" "gidiyür" "gelek" "yapak" "edek" şeklinde sürçebiliyorsa,
>>Gördüğünüz her camii Sabancı Camii ile kıyaslıyorsanız,
>>Kavşakta kırmızı ışık altında beklemek ve karakış nedir bilmiyorsanız,
>>Kar görmek için Pozantı'ya yada Çamlıyayla'ya gittiyseniz,(tisörtle)
>>Anarya'nın geri vites , naylon'un traktör römorku ve hipo'nun çamaşır suyu anlamına geldiğini biliyorsanız
>>Zurna duyduğunuzda içiniz ciz edip kalkip oynayasiniz geliyorsa
>>Muavinin sığacağı kadar bile yer olmamasına ragmen boş araba diye bağırılan anlara tanık olduysanız
>>"Bici - Bici" nin aslında çocuklara söylenen banyo kelimesi olmadığını çok da lezzetli olduğunu düşünüyorsanız,
>>Sıcaktan bayılıyorsanız,
>>Çoban Dede'den manzaraya baktıysanız,
>>Baraj Gölünde amerikan adasına gitdiyseniz,
>>Her yıl Ağustos sonunda Sevgi Adasına arabayla gidiyorsanız
>>Hiçbir zaman bir yere geç kalma korkusu yaşamadıysanız
>>Duygularınızı olur olmaz yerlerde küfürlerle açığa cıkarıyorsanız
>>Hayatınızın önemli bir bölümü itimat,topel,özen minibüslerinde geçtiyse
>>Nisan-Ekim ayları arasında hafta sonlarını Yumurtalık,Karataş,Çamlıyayla,Tekir,Erdemli,Tömük,Mezitli, Kız Kalesi nde geçiriyorsanız,
>>ADANALI''komiser yavuz,AVRUPA YAKASI'' dilber hala,azim'',CANIM AİLEM''samim,meliha,halim'' karakterlerinin söyledikleri size bir anlam veriyorsa
>>Çocukken Çakmak Caddesinde kaybolduysanız
>>Babanız "Biz çocukken külotla kanala girerdik" hikayeleri anlatıyorsa
>>Bir kere bile Tatlıcı Fehmi önünde buluşup sinemaya gittiyseniz
>>Adnan Menderes bulvarına "Sahil Yolu" diyorsanız
>>Gazipaşa ve Ziyapaşa size tarih kitaplarını hatırlatmıyorsa
>>Otobüste size biletini veren kişi karşılığında para almamakta israr ediyorsa
>>Yolda biriyle çarpışınca kendi hatanız olmasına rağmen reflex olarak kafayı çakıyorsaniz
>>"Kıyma" denince aklınıza adana kebap geliyorsa
>>Ortaokula giden oğlunuzun okul arkadaşını dövmesi sizi rahatsız etmiyorsa
>>Evinize enfazla 100 m. uzaklıkta bir migros,groseri marketi varsa
>>Başka bir şehire gittiğinizde o şehirde yaşayanlara acıyorsanız
>>Uzakta iken "Ahh ulan şimdi Adana'da olsak" diyorsanız
>>SIZ ADANALISINIZ...!!!

günaydin perimmm, nasilsin bakayim??
ablanin nisani varmis hayirli olsun, bende bir ablam olmasini cok isterdim ama bir abi birde ufak serseri bir erkek kardesim var=)

Günaydın ÇagLomm İyiyim sn nasılsın ne doktoru hayırdır önemli bişe yok değil mi ? Sağol canım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…