- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.541
ben şafak kaç bilmiyorum aşkımın uyuz komutanı yüzünden
Tutim bizim şafaklar aynı sen de Ardahandasın bebişim bugün
Kızlar askerlerimiz gibi bizde onlar ordayken herşeyden nem kapabiliyoruz ama emin olun bunlar geçici hisler. Arada soğuk konuşmalar olabilir belki olmasa ne güzel ama oluyorsada eğer ilişkinizin sağlamlığına inanıyorsanız ( inanıyorsunuz ki burdasınız ) hiç takmayın aklınıza. Gerçekten bu ayrılık gibi bu davranışlar da geçici. Ben sadece okuldan eve gelmeme rağmen bazen aradığında markette felan oluyorum ona bile huylanıyor anlıyorum konuşmasından. Çok fazla empati yapmamız gerek gerçekten alttan almak zorundayız. Normalde çok sakin olan insanlar askre gidince çok tuhaflaşabiliyor ya da tam tersi. Bu tamamen size olan sevgisiyle doğru orantılı bence. Çünkü düşünsenize sizi aramayabilirde kuralları onlar koyuyor, bizde çok sevdiğimiz için uymak zorunda kalıyoruz. Çok az kaldı herşey ÇOK ÇOK güzel olacak. Ya sabır
kara batak ben oluyorum sanırımbizim hatunlar şafak söktü derken şafak atarken tırlattılar kimi marlinn moonro yu tanımaz diğeri kara batak gibi her yerden dalar çıkar allah sen koru yarabbi...
hahahaha halaaa savunuyo kendini yaa koptumnennnn dalga geçmeyinnn bunun gbi döndürürm sizii
hem ne wr al işte gerçektede sarışın çıktı
allh sonumu hayretsn ya
+18 mi nerde hani ben niye yoktumabowwwwwwwwwwwwwwww +18 rtuk amca gelip kapamasın bizi muhabbete bak hahahhhhhaah ay bizim hatunlar ne ateşli çıktı yahuuuuu
allahtan arkası dönük çekilmiş tutim ya ön profilden poz vereydi nolcekti halinn ay sıyırdım iiceeaay bu neeee bismillah
bu resimi görünce elim kalçama gidiverdi ister istemez ....
aynı kaderi paylaşıyoruzz bn de köpek gibi ulumaya başlıyorumHeyt be Tutimin öz gecmisine bak sen, yakisir=D
bana ayip aslinda hemde cok ayip, nisanlim sporcu bende 4. kata evime cikana kadar nefes nefese kaliyorum, sigaranin gözü ciksin iste=P
aaaaa azmin güzel ama sağlıklı değil bitanem dikkat ettt1 günde 1 kilo verdim az yiyerek ve deli gibi spor yaparakk aşkımın yanına incecik gidicem yaşasınn
Tutim bizim şafaklar aynı sen de Ardahandasın bebişim bugün
gece kuşum iyi geceler canım askerini gör rüyanda...
bende bu akşam erken yatacağım canlar annem yarın ameliyat oluyor dualarınızı esirgemeyin olurmu...moral bozuk ama mümkün olduğunda neşeli olmaya çalışıyorum askerimde her defasında senden bulduğum enerji ile burda duruyorum ben dedi düşünsenize üstümde bir dünya yük var annem rahatsız,erkek arkadaşım askerde v.s vs bunda şükür ama bu hayatta herşey insanlar için doğumda ölümde bu yüzden bugünlerin değerini bilmek lazım çok sitem etmemek lazım beterin beteri var ...
Canım arkadaşım moralini çok yüksek tut güzel annen eskisinden daha sağlıklı bir şekilde çıkıcak ameliyattan Allahın izniyle. Dualerim seninle canım kendine çok dikkat ve iyi ol lütfen şimdiden çok gçmiş olsun Allah acil şifalar versin
şafak 74 bartın ama bayramda duracak maalesef izin aldı beniömki:18:
canım benim çok saol zaten sizler sayesinde ve diğer arkadaşlarım sayesinde moralim iyi teşekkür ederim balım ....amin teşekkür ederim canım...
ne güzel canım işte askerliğin tam ortasında beraber olcaksınız, askerin geldiğinde 74 günlük depolama yaparsınız miss gibi geçer o 74 günde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?