335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım ben diyetisyene gitmiştim 1 kilo kas iki kilo su tutuyor aynen dediğin fgibi ödem atmışsındır su kaybı eşittir su kaybı dikkat et kendine

ya ben o kadar çok seviyorum ki... Ailemin bile ne diyeceğini düşünmeden birşeyler uydurasrak 29 ekmde afyona atladım gittimm.. 3 günlük bayram tatili vardı.. Işte cuma akşamı alimde çantamla komutanlığına gittim... çağırdışar geldi şok oldu tabi... Soğuk soğuk tokalaştı... Ve beklediğim soruyu sordu... Niye geldin hayırdır hangi rüzxgar att.. Bende mnantığım değilde sevgim duygularım sürükledi dedim.. Işte az öok konuştuk çok yorgundum... öğretmen evine götürdü beni.. Kendisi araç komutanı olduğu için rahat bu konuda yani beni araç ile götürmesi konusu .. Neyse komutanı benim için c.martesi gübü çarşı izni verdi... Baya bi konuştuk.. O da çok pişöman... Ya beni hiç sevmediğni düşünüodum ama o da çok sevio yaaa... Nasıl zayıflamış... üzgün bitkindi... Baya bi yakınlaştık.. Herkese nişanlım diye tanıttı zaten... Ayrıca bizi gören herkes gibi, askerdeki arkjadaşları da bizi birbirimize çok benzettmiş ne tesadüf yaa... Neyse ağlaya ağlaya, sarıla sarıla öpe koklaya pazar sabahı ayrıldık.... çok inatçı, bana bazı şeyleri anlatmaktan çok yorulmuşş... Biraz hakimiyet istiyo bende buna izin vermeyince kendisi baya bi sciddiye almış ve sonuda bu boyuta ulaştı ve patlak verdi... şimdi de kısmet kader diyo...
Ben elimden geleni yaptım, ayağına kadar gittim.. Yalvardım hatta bunu bize yapma diye.. Arkadaşları bile ona ruhsuz demiş, ya demişler bizimkiler gelse takla atarız diye ki ben kaç km mesafeden sırf onu göriim son kez bile olsa göriim die gittim..
Bi,lmiorum artık ben ona çomk kırıldım. Ne olursa olsun bi şans tanıyabilirdi... Ne gıcık yaaa... Inatçı keçi... Ama artık ben dönmicem ona..
YAAA BEN ONU ÇOK SEVİYORUM NE YAPCAM YAA ONSUZ Bİ HAYATTAA.. (( ÜFFFFFFFF

pericim mutlaka 2 bardak yoğurt ve dört meyve ye ekmek de mutlaka tüket sebze yemegi ve salata mutlaka ara öün de meyvelerini ye yoğurtta ara öğün olabilir mutlaka 2 bardak ilerde kemik erimesi olmayalım

selam kızlar nasılsınız? bu gün biraz üzgünüm galiba, ya sizde de oluyoomu hiç askeriniz sanki sizinle soğuk konuşuyo gibi geldi mi düşün düşün kafayı yicem...=( helbest üzüldüm canım umarıım düzelir herşey ya ben bu askerlik olayını sevmedim galiba kızlar yaaaa =(

benim anlamadığım barışmışsınız ondan sonra ne oldu da bu çocuk yine ters tepti

aynen yaaa.. Katılıorum valla.. Hiç yaramadı bize...((

tatlım bana sesi hep bıkkın mutsuz üzgün ümitsiz geliyor bazen normal konuşuyo o da bazen ama genelde çok mutsuz orda olduğu için ben de onu senelerdir tanıdığım için hemen anlıyorum sesinden bana bişey demiyo ama..

violecim şu 1 haftadır her konuşmamızda teli hemen kapatmak istiyo,çok uzatmak istemiyo konuşmayı,aynen dediğin gibi yorgun ve bıkkın bi ses tonuyla geliyo sesi,bense okadar neşeli,mutlu enerjik konuşmaya çalışıyorum onla soramıyorumda nooluyo die offfffff daha 80 gün var ya umarım daha kötü olmaz....

benim anlamadığım barışmışsınız ondan sonra ne oldu da bu çocuk yine ters tepti

yok barışmak değildi aslında belki de hakim olamamaktı bizimkisi.. Ikimiz de birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama o duyguları ile değil mantığı ile hareket ediyo.. Zaten hep kendisinin haklı olduğunu benim hatalarımdan bahsetti.. Mutlu olamayacğımızdan bahsetti ama ne yapiim dayanamadım tuttum elini o da karşılık verdive afyon sokaklarında elele dolaştık ayrılırkende feci ayrıldık ama yine de düzelmedi işte... Aklından atamıormuş.. Başka bi erkeğe canım demişim ya, öpüyorum falan.. Benden 4 yaş küçük birine hemde, çok dokunmuş ona ki o bu konuda çok hassas malesef.:)

iyiyiz canım sen nasılsın canım insan bir müddet ayrı kalınca yüzyüze görmeyince söylenen sözlerdeki duyguyu hissedemiyor ya yorgun oluyorlar sesleri kötü geliyo biz hemen olumzsuz düşünüyoruz ayrısa askerlik olayını aramızda seven olduunu sanmıyorum canım ya allah sabır versin hepimize[/QUOTE]

nası oliim canim askerlik bize kendini yeni yeni gösteriyor galiba,hakkaten allah sabır versin gerçekten çok çok ihtiyacım var...

Tadı kötü ama çok işe yarıyor. Canım tahin pekmez ye çok faydası oluyor. Tahinle pekmezi karıştır ekmeği bana bana yeee tadıda süperrrrr

helbest aramıza hoşgeldin cnm cnm adına çok üzüldüm ama az daha sabret gülüm emin ol tezkereyi alınca koşa koşa sana gelecektir sen bence pes etme seviyorsan gurur yapma ara askerini halini hatırını sor mektup yaz o sana muhakkak yumuşar bir gün oda sana yaptığı hatasını anlar ve buzlar erir ...

meyracım arada hepimiz bazn bunalıma giriyoruz sadece sabır gülüm....

senle ilgili bişey değildir canım emin ol..ben de hep enerjik konuşuyorum hatta gülsün diye komik şeyler söylüyorum ona bile gülmek olsun diye gülüyo..sürekli ee daha ne var ne yok diyo ben ona sorduğumda hep aynı işte diyo bişey anlatmak istemiyo dedim ya bıkkın mutsuz.. askerlik psikolojisiyle alakalı canım üstüne alınma bence

yatanlara allah rahatlık versin iyi geceler şafaklar atıyor sabırlar tükeniyor az daha dayanın canlarım hürgeneral devre 335 geliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…