- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.521
Kas yağdan daha serttir ve yakması hiç kolay değildir canım hele de 1 günde. Maydonoz suyu ve yeşil çay tükettim dolayısısyla ödem sökmüş olabilir. Çok sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum bu arada
ya mutlaka her insan kiskanir sevdigini bu cok dogal, ama eger mesaj gercekten dedigin gibi hal hatir sormaktan baska birsey icermiyorsa, bu kesinlikle sözlünün asker piskolojisiyle sinirlenip aldigi bir karardir..yani bence ailesine anlatmasi felan önemli degil, eger ilk mesajindada dedigin gibi seviyorsa seni, mutlaka hatasini anlayip dönecektir..umarim hakkinda hayirlisi olur ve mutlu olursun yeniden..bazen hic beklemedigimiz anda böyle seyler olabiliyor güclü dur sen yinede, gerekirse sen ara ulasmaya calis bir sekilde derim..
ya ben o kadar çok seviyorum ki... Ailemin bile ne diyeceğini düşünmeden birşeyler uydurasrak 29 ekmde afyona atladım gittimm.. 3 günlük bayram tatili vardı.. Işte cuma akşamı alimde çantamla komutanlığına gittim... çağırdışar geldi şok oldu tabi... Soğuk soğuk tokalaştı... Ve beklediğim soruyu sordu... Niye geldin hayırdır hangi rüzxgar att.. Bende mnantığım değilde sevgim duygularım sürükledi dedim.. Işte az öok konuştuk çok yorgundum... öğretmen evine götürdü beni.. Kendisi araç komutanı olduğu için rahat bu konuda yani beni araç ile götürmesi konusu .. Neyse komutanı benim için c.martesi gübü çarşı izni verdi... Baya bi konuştuk.. O da çok pişöman... Ya beni hiç sevmediğni düşünüodum ama o da çok sevio yaaa... Nasıl zayıflamış... üzgün bitkindi... Baya bi yakınlaştık.. Herkese nişanlım diye tanıttı zaten... Ayrıca bizi gören herkes gibi, askerdeki arkjadaşları da bizi birbirimize çok benzettmiş ne tesadüf yaa... Neyse ağlaya ağlaya, sarıla sarıla öpe koklaya pazar sabahı ayrıldık.... çok inatçı, bana bazı şeyleri anlatmaktan çok yorulmuşş... Biraz hakimiyet istiyo bende buna izin vermeyince kendisi baya bi sciddiye almış ve sonuda bu boyuta ulaştı ve patlak verdi... şimdi de kısmet kader diyo...
Ben elimden geleni yaptım, ayağına kadar gittim.. Yalvardım hatta bunu bize yapma diye.. Arkadaşları bile ona ruhsuz demiş, ya demişler bizimkiler gelse takla atarız diye ki ben kaç km mesafeden sırf onu göriim son kez bile olsa göriim die gittim..
Bi,lmiorum artık ben ona çomk kırıldım. Ne olursa olsun bi şans tanıyabilirdi... Ne gıcık yaaa... Inatçı keçi... Ama artık ben dönmicem ona..
YAAA BEN ONU ÇOK SEVİYORUM NE YAPCAM YAA ONSUZ Bİ HAYATTAA..(( ÜFFFFFFFF
selam kızlar nasılsınız? Bu gün biraz üzgünüm galiba, ya sizde de oluyoomu hiç askeriniz sanki sizinle soğuk konuşuyo gibi geldi mi düşün düşün kafayı yicem...=( helbest üzüldüm canım umarıım düzelir herşey ya ben bu askerlik olayını sevmedim galiba kızlar yaaaa =(
selam kızlar nasılsınız? bu gün biraz üzgünüm galiba, ya sizde de oluyoomu hiç askeriniz sanki sizinle soğuk konuşuyo gibi geldi mi düşün düşün kafayı yicem...=( helbest üzüldüm canım umarıım düzelir herşey ya ben bu askerlik olayını sevmedim galiba kızlar yaaaa =(
selam kızlar nasılsınız? bu gün biraz üzgünüm galiba, ya sizde de oluyoomu hiç askeriniz sanki sizinle soğuk konuşuyo gibi geldi mi düşün düşün kafayı yicem...=( helbest üzüldüm canım umarıım düzelir herşey ya ben bu askerlik olayını sevmedim galiba kızlar yaaaa =([/QUOT
iyiyiz canım sen nasılsın canım insan bir müddet ayrı kalınca yüzyüze görmeyince söylenen sözlerdeki duyguyu hissedemiyor ya yorgun oluyorlar sesleri kötü geliyo biz hemen olumzsuz düşünüyoruz ayrısa askerlik olayını aramızda seven olduunu sanmıyorum canım ya allah sabır versin hepimize
tatlım bana sesi hep bıkkın mutsuz üzgün ümitsiz geliyor bazen normal konuşuyo o da bazen ama genelde çok mutsuz orda olduğu için ben de onu senelerdir tanıdığım için hemen anlıyorum sesinden bana bişey demiyo ama..
benim anlamadığım barışmışsınız ondan sonra ne oldu da bu çocuk yine ters tepti
ayy bu maydonoz suyunu duymustum, hatta annemle kuzenim icmeye calistilar bir kere cok igrenc felan diye yakindilar sonra günlerce=/
ben kilo almak icin ne yapabilirim bana bu konuda yardimci ol bi zahmet ya=(
askim gelene kadar en az 48 olmaliyim
violecim şu 1 haftadır her konuşmamızda teli hemen kapatmak istiyo,çok uzatmak istemiyo konuşmayı,aynen dediğin gibi yorgun ve bıkkın bi ses tonuyla geliyo sesi,bense okadar neşeli,mutlu enerjik konuşmaya çalışıyorum onla soramıyorumda nooluyo die offfffff daha 80 gün var ya umarım daha kötü olmaz....
bu sefer gerçekten gittim üzmeyin kendinizi canlar bu günler geçicek biticek her şey süpper olucaaak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?