335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

huu huuuuuuuuu 74 bartın :92:
yne yordunuz bni geçmişi okumakla uğraştmm pofff :90:
bugn hiç enerjk deilim dersler üstüste bastırdıı .. bide bugn derse girdm 3 te güneşliydi hava bi çıktımm kapkaranlık herkesn sevgilisi almaya gelmiş bn paşa paşa tek bşımaaa eve döndm moralm bozulduu

Son düzenleme:
ben geldim canlarim=)
Bartindan selamlar, safak 74 diyorum veee acayip yorgun oldugumu belirtmek istiyorum=)
bilmiyorum hic tomografi cekildinizmi ama mahfetti beni bir saat kaldim o makinenin icinde tabut gibi..icinde öyle bir gürültü varki nasil anlatim, sanki 50tane cocugun eline 50farkli enstrüman vermissin ve hepsi cikarabildikleri en igrenc notayi caliyorlar, arada bir taramali tüfek sesi geliyor, uzandigin koltuk sarsiliyor anliyacaginiz tam bir korku filmiydi=D
neyse allahtan sonuclari aldim iltahap var dediler, insanin kafasinda iltahap nasil oluyor hala anlamis degilim ama onuda yarin verecegim kan tahlillerin sonucunda pazartesi günü ögrenecegim=)
simdilik bende gelismeler bu kadar, sizler nasilsiniz bakayimm?

Caglom inşallah kötü bişey çıkmaz bu tomografi kötü bişeymiş annem girmişti ve o da aynen senin gibi anlatıyor.. iyice dinlen kendine gelirsin canım
ben de bugün süper bi olay yaşadım bir kez daha anladım ki Allah'ın sopası yok birisi bana bi haksızlık yapmıştı :100: ama üstünde fazla durmadım Allah'a havale ettim daha 1 gün geçmeden bulmuş hakettiğini :90: ohcuk olsun içimin yağları erisin diyorum.. anneme anlatıyorum da niye öyle diyosun diyo bana

çağlacım geçmiş olsun çok. çocukken bende tomografiye girmiştim ve ilaçlı tomografi olduğu için de orta yerinde damardan en büyük boy enjektörle ilaç vermişlerdi.
inş kan tahlillerin güzel çıkar.

çağlocum geçmiş olsun canım
ben de 3 yıl önce girmiştim o alete ölcem sandım
dediğin gibi bi sürü velet vardı sanki.
bende de kist çıkmıştı canım inş sende bir şey çıkmaz.
perimm güzelimmm,ozeleğitimcim,selencim szler nasılsnız bakıyım????

kizlarr tesekkür ediyorum herbirinize ayri ayri:79:
film izliyeyim diyorum saat 12de askim nöbetten cikinca ariyacak uyanik kalmak icin, varmi önerisi olan??

canım iyiyiz çok şükür ya her zamanki gibi zaman geçsin diye bakıp duruyoruz

Nasıl kst çıktı önemli bişi mi geçti mi? Ben çok hassasım bu hastalık konularında çok üzülüyorum o yüzden...İdare ederim kuşum. Biraz durgunum bugün :93::93:

neden durgunsun canımm bişi mi var hayırdır???
evet canım kafamda oluşmuş kist tehlikeli bölgede demişti doktor.
eğer büyüme yaparsa ufak bir operasyonla alırız demişti. ben de dedim opareasyonun küçüğü büyüğü mü olur, kafayı kesionuzz
tedavi gördüm geçti canım şu an bişiyi yok allaha şükür

335 ben de şimdi arıcam askerimi dün ilk defa soğuk kapattık tlefonu birbirimize.
gönlünü alcam dün akşam arıcaktım sözde,eerkenden sızmışım off sinir oldum kendimee

Yok be kuşum öyl bi durgunluk var işte.. Öemli değil. Ya ihmal etme o kisti felan lütfen :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…