- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.021
tatlım bu aralar inan dikkat etmiyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum annemin ameliyat telaşından...yanlız regl oldum bittim annemin ameliyat olduğu gün sağ kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyordu ağrı bazen arada ağrı geliyor bugünde gazdan duramıyorum acaba regl den dolayımı regl imde dün bitti annemde gaz her yere vurur ded strest yapmıştır dedi 2 ay öncede aynı kasık ağrısı yüzünden acile gittim dr laç verdi gaz yapar dedi ne bilim ya dr a gitmeyi hiç sevmem ama sanırım şart oldu..:94:
Canım bi mahsuru yoksa ismini söyler misin yada rumuz felan da olur ama sana ozelegitimcim demek cok tuhaf oluyor ondann
Sen de Batmandasın Tutişkomm ben biliyorummm
canım reglin ilk günlerinde olur ama sonunda birşey kalmaz regle alakalı değil stres te olabişlir canım annenin ameliyatı falan suyu az içmişsindir yada kuru gıdalr yemişssindir salata yoğurt tüketmediysen
Tutm adet dönemi ve sonrası bünye çok gaz yapıyor ama senin onun dışında kadınsal bölgende ağrıların varsa muhakkak doktora görün bitanem ihmale gelmez bak orasıı, düğün öncesi Allah korusun kızz
hehe ne desem ki hadi bulalım bi rumuz
kısa ve öz olsun canım :97:
Kız ismini söylesen nolacak koskoca Bursada seni mi arayacazzgece gce rumuz düşündürtüo bizee
özeleğtime özel diyelim özelcim diye hitap edelim olmamıııı???
bugünde anneme dedimki acaba kistmi var annem hasta hasta beni sinir etme allah korusun dedi ne bilim dedim aklıma herşey geliyor artık yaniayyy allah muhafaza
tamam kız reyhan
:78olu gülüm olu hehehe datlu dillim
Allah korusun Tutim ama kist olsa bile bu yaşlarda öyle tehlikeli olmuyor Allah göstermesin, benimde çok ağrm olur yengem jinekolog bakmıştı hiçbişe çıkmadı. Onun yerine göğsümde 4 tane kist çıktı :90: kötüye çevirmezse bi problem yok kontroller oluyor 6 ayda bir.
Kızlar hepinize iyi gecler şafak atmış batmana gitmşizz çok şükür.
Caglomm yatmış ama valla benim aklım almadı bu işi yaa şaka gibi resmen..
Nasıl yapabilir bir kız bunu hemde nişanlı olarak pess yaa
Tutim anneciğin hasta sanırım anladığım kadarıyla Rabbim acil şifalar versin..
Canım gaz probleminde geçer inşallah dikkat et ayaklarını falanda koru..
Tutimm Allah korusun yaa ne kistii sen ihmal etme git mutlaka doktoraa..
:78ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım benimde göğsümde zararsız kist çıkmıştı...en son geçen sene ultrasona girdim dr banada 6 ayda bir gel demişti salak ben takarmıyım salladım bundan sonra takip edicem vallahi eşime çocuk doğurmak istiyorummmmm...
çok saol balım annem çoook şükür allahıma iyi uyuyor melekler gibi canım annem...
inşallah bendeki gazda geçer bugün yarın kiraz sapı suyu içtim gaz hafifledi biraz...
Selam Duqicimm evet Batmandayız şükürrGerçekten Çağlonun anlattığı olay çok ilginç.
allah muhafaza gitcem tatlım annem biraz daha iyileşsinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?