335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tutm adet dönemi ve sonrası bünye çok gaz yapıyor ama senin onun dışında kadınsal bölgende ağrıların varsa muhakkak doktora görün bitanem ihmale gelmez bak orasıı, düğün öncesi Allah korusun kızz

Sen de Batmandasın Tutişkomm ben biliyorummm

inşallah öyledir cnmmm[/B] şafak betmen

canım reglin ilk günlerinde olur ama sonunda birşey kalmaz regle alakalı değil stres te olabişlir canım annenin ameliyatı falan suyu az içmişsindir yada kuru gıdalr yemişssindir salata yoğurt tüketmediysen

valla cnm ben streste karşı çok hassassım kesinlikle sıkıntıya gelemiyorum en ufak şeyden etkileniyorum.. suda doğru düzgün içemiyrum bu cnm hiç bir şey istemiyor :2:

gidicem cnm annem ultrasona sokalım seni dedi ben dr sırf kan alınacak diye gitmeye korkuyorum bir hastanede çok canım yanmıştı onun etkisi sanırım...

bugünde anneme dedimki acaba kistmi var annem hasta hasta beni sinir etme allah korusun dedi ne bilim dedim aklıma herşey geliyor artık yaniayyy allah muhafaza

bugünde anneme dedimki acaba kistmi var annem hasta hasta beni sinir etme allah korusun dedi ne bilim dedim aklıma herşey geliyor artık yaniayyy allah muhafaza

Allah korusun Tutim ama kist olsa bile bu yaşlarda öyle tehlikeli olmuyor Allah göstermesin, benimde çok ağrm olur yengem jinekolog bakmıştı hiçbişe çıkmadı. Onun yerine göğsümde 4 tane kist çıktı :90: kötüye çevirmezse bi problem yok kontroller oluyor 6 ayda bir.

Kızlar hepinize iyi gecler şafak atmış batmana gitmşizz çok şükür.
Caglomm yatmış ama valla benim aklım almadı bu işi yaa şaka gibi resmen..
Nasıl yapabilir bir kız bunu hemde nişanlı olarak pess yaa
Tutim anneciğin hasta sanırım anladığım kadarıyla Rabbim acil şifalar versin..
Canım gaz probleminde geçer inşallah dikkat et ayaklarını falanda koru..

olu gülüm olu hehehe datlu dillim
:78ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım benimde göğsümde zararsız kist çıkmıştı...en son geçen sene ultrasona girdim dr banada 6 ayda bir gel demişti salak ben takarmıyım salladım bundan sonra takip edicem vallahi eşime çocuk doğurmak istiyorummmmm...

çok saol balım annem çoook şükür allahıma iyi uyuyor melekler gibi canım annem...
inşallah bendeki gazda geçer bugün yarın kiraz sapı suyu içtim gaz hafifledi biraz...

Canım tabiki git doktoraa yaa öyle dikkate almamazlık yapma Allahım korusun kötü bişey çıkmaz inşallah tabiki ama genede şakaya gelmiyor bu işler..
Ayy canım benim Allah rahatlık versin.. Benim annemde şimdi yanımda uyuyorr bende hem tv hem kk ikisi arasında takılıyorum..
Kiraz sapı suyu banada ii gelmişti.. Ben regli öncesi içmiştim gayet ii canım sen akşamları iç ondan ama mutlaka doktorada git.. :94:

Son düzenleme:
Selam Duqicimm evet Batmandayız şükürr Gerçekten Çağlonun anlattığı olay çok ilginç.

Çok şükür perim yaa sanki daha hızlı atar oldu şafak
Böyle böyle 60 lara 50 lilere indikmi bir bakmışız askerlerimiz ellerinde bavullarıyla dönüp gelmişlerr
Ayyy inşallah yaa Allahım sağlık sıhhat versin hepsinee hemen tezkerelerini alıp gelsinler sevdiklerinin yanınaa

allah muhafaza gitcem tatlım annem biraz daha iyileşsinde....

Git tabii canım ihmal etme sakın..
Anneciğin çarçabuk iyileşir Allahın izniyle inşaallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…