335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slmm kızlarrr nasılsın?bu gün kocişim çarşı ya çıkabildi sabah nette görüştük çok güzel di yaa kilo almış kocam benm inşş 7 gün sonra burda öle güzel konuştuk ve hayaller kurduk ki off off geç günler geç

ne mutlu san canım biz de dün aynı şeyleri yaptık.şafa sayarken dakikalar bile geçmezken onunla görüşürken su gbi akıyor zaman

ölee ciden yaa ama her hafta nerdeyse hep konuşurduk nette 1-2 saat hasret gidermye çalışırdık bu seferki bi başka oldu ne bilim çok çok hoşuma gitti daha önce duymadığım şeyleri duydum bu gün onun ağzından bi hoş oldum hala o sözler beynimde dans ediyo şu askerlik adamı adam ediyo diyolar heerhalde doğruymuşş canmm kocamm bi gelebilsen

bugn bi bnmki ruhsuz çıktı hrldee yaa
24 dk knuştuk ama poff hiç aşk dolu fln deildii yani yorgundu herlde durgun geliyoduu sesii
nese bn bi gece kuşuna sruu sormaya gidiymm

bugn bi bnmki ruhsuz çıktı hrldee yaa
24 dk knuştuk ama poff hiç aşk dolu fln deildii yani yorgundu herlde durgun geliyoduu sesii
nese bn bi gece kuşuna sruu sormaya gidiymm
hoşgeldin canım yorgundurr meraklanma.
gel bel bekliyorum topiğimeee

iyi akşamlar kızlar bn geldimm

iyi akşamlar hoşgeldin canım nasılsın?

canlarimm, nabersiniz hepberaber??
ben daha yeni geldim eve annem ve babam bana sürpriz yapip cikageldiler aniden onlarla yemek yemeye gittim.. gecmisi yarim yamalak okudum döktürmüssünüz yine=)
nisan elbisemi ben cok begenmistim tutimde gördü, nar cicegi renginde uzun ama kabarik degildi tam istedigim gibi sade birseydi, simdi askim arayacak onunla konusacam ama en kisa zamanda gösteririm size nisan fotografimi=)
yarin yine yeni birgünde safaga 70 demek üzere görüsürüz kizlar, saglicakla kalin=)

evet cagloma cok yakısmıtsı nişanlığı allah tamamına erdirsin cnmmm oh annen baban gelmiş ne güzel...

karamsarlığa kapılmak yok bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrr...şafaklar atacakkkkkkkkkkkkkkk 1,5 saat soraaa

Gece kuşumun cılığı çıktı wallahi terledii Benim ayağım 40 numara kuşum hepimize yeter Büyük ama çok zariftir haa ince uzun yanlış anlaşılmasınn

topik topik gez sen koltuk boşta durur gece kuşu
çagloo bnde bakcm nişanlıga çatlarm ama bn sade istemem dikkat çekmem lazm bnm nişanm
bu arada bizm teskere 18 ocakmş sinir oldm bi gn uzadı şafagm ya

Selamlar canlar herkeseeeeeeeee herşey çook güzel olucakkkk yavaştan diğer topik hazırlıklarına başlayalımmm sadece 2 ay sonraaaa "335. dönem Evlilik hazırlığı yapan güzellerrr" teeeyyyyyyy başlığa bak beee Zafer bizim olacak kızlaar düşünsenizee 2 ay ne kiii?

topik topik gez sen koltuk boşta durur gece kuşu
çagloo bnde bakcm nişanlıga çatlarm ama bn sade istemem dikkat çekmem lazm bnm nişanm
bu arada bizm teskere 18 ocakmş sinir oldm bi gn uzadı şafagm ya

sorularımı cevapladım ben bi kere gezerimm her yeri
ben de dikkat çöekici olmk istiyorum
benimki de 22 ocakta terhisolcak şafağı filan boşverelim

Kuşum bizim dışımızda iki üç kişi sordu heralde açılmasaydı o zaman hiç neyse yaa gel bi cara içek bebem gel annemmm 335 dcmmmm özledim seni gel bakamm

perim oyle deme bnmki kafayı yemişş
diokii aşkm sen orda en fazla minübüs beklersn bn burda traş sırası bkliyorm duş bkliyorm yemek bkliyorm saydıda saydıı 2 ay beklemektn bahsediyodk beklerm dedi dedm sen beklersn bn napıyorm snkide o yzden dedi kafayı yemiş kıyamam ya

Kuşum bizim dışımızda iki üç kişi sordu heralde açılmasaydı o zaman hiç neyse yaa gel bi cara içek bebem gel annemmm 335 dcmmmm özledim seni gel bakamm

şefkat göstern bnaaaa :95:
ama şmdi çıkmak zorndaymm snwm wr yarn
aşkıma söz verdm çalışmam lazmm öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiii şap şuppp :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…