- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.261
aman öyle valla hiç böyle olcağını düşünmemiştim ben.boşuna açıldı topik burda ben her türlü soruyu cevaplardım sizeKuşum bizim dışımızda iki üç kişi sordu heralde açılmasaydı o zaman hiç neyse yaa gel bi cara içek bebemgel annemmm 335 dcmmmm özledim seni gel bakamm
şefkat göstern bnaaaa :95:
ama şmdi çıkmak zorndaymm snwm wr yarn
aşkıma söz verdm çalışmam lazmm öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiii şap şuppp :)))))
Bnmde bu hafta 3 sınavım 2 sunumum 2 kağıt teslimim var sanırım deliricem hiçbişe yapamadım daha :18:
Kuşum sen nasıl tatlı bi isnansın yaaa bayılıorum olum sanaaaa koltuk ısındı ondan biraz çıktım ne demek yaaaa ooffff gel burayaaa
Bnmde bu hafta 3 sınavım 2 sunumum 2 kağıt teslimim var sanırım deliricem hiçbişe yapamadım daha :18:
öğretmenliğin en gıcık yanı kağıt illeri hiç bitmyo yaa benim de bir sürü dosya hazırlamam lazım ama yapamadım bi türlü
ozeleğitimcim bep dosyası hazırlamayı bilio musun ya?
hızır gibi yetiştin bana. ilk defa hazırlıcam boş formlar buldum da nasıl doldurucam bilemiyorum ki
canım çok basit sen türkçe kaçıncı sınıf olacak benimkilerden uyan olur belki hahaha sana ayar çekeyim
oyyyy halay çekmek istiyorummmmm
canım okuma yazma bilmeyen harfleri yazabiliyor mu peki
ben yazıyorum defterine sıra sıra o da bakarak yazıyor canım. ama harfleri tanıyamıyor. hepsine a diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?