- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.201
ya tam kış üstü gitmiş botların( demek ki daha güzelini alıcaksın P
hangi şeyleri tuticim :)
belki de toplanma yerlerine ulaşmak için şu anda bulundukları yerden çıkıcaklar 15inde.. sonra da ordan ne zaman çıkış verirlerse o zaman gelicekler öyle de olabilir tatlım
Merhaba kızlarrr.....Uzun bi aradan sonra herkesi burda görmek yine ne güzel:86:Ne kadar güzel şeyler gelmiş böyle bayıldım:82::98::89::84:
Ben baya baya hastaydım maalesef bronşit oldum:94: ama şükür şu an iyiyim şafak saymıyorum bu ara viole ile aynıydı şafağımız sanırım şafak kaçç viole:81:
Ama ama ben çok hastaydım bi kere o yüzden gelemedimhala da öksürüyorum ama şükür iyiyim :2::94:
canım ben de çok hastaydım kaç gündür geçen gece acile bile gittk yattım körkütük okula da gidemedim çocuklarım aradılar korkmuşlar öğretmenim noldu diyolar.. yani ben de karıştırdım şafakları canım geçmişe dönüp bi hesap kitap yapmam lazım :26:
perim senin adın şafakmatik olsun anında şafak sayıyon düzeltion hahahah
canım ben de çok hastaydım kaç gündür geçen gece acile bile gittk yattım körkütük okula da gidemedim çocuklarım aradılar korkmuşlar öğretmenim noldu diyolar.. yani ben de karıştırdım şafakları canım geçmişe dönüp bi hesap kitap yapmam lazım :26:
Gevezem içime dert olmuştu yokluğun nerde bu kız diyip duruyordummçok geçmiş olsun canmmm dikkat et bizim topiğin kızları heo hasta bu aralar nazar var üzerimizde nazarr
tamam tatlum sen ii olda bu gece kaçmak yok eski gevezeyi istiyoruz dır dır dırrrr
durun ya şafak programı indiriyim bende kızlar şafak matik olan varmı elinizde nerden indirdiniz...ben virüs almak istemiyrum artık laptopa çok çektim formattan artık ödüm patlıyorbişey indirirken...
wuuuuuuuuuuu perim nişanlık bakmaya başlasakmı acaba yavaş yavaş heeeeeeeee????
Canım 15inde çıkacak demiştin öyle ise 69 oluyor sizin şafak
şafak 70-Karaman
atarsa 69-Bayburt :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?