335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya tam kış üstü gitmiş botların ( demek ki daha güzelini alıcaksın P

hangi şeyleri tuticim :)

sorma yok allahtan var başka botlarımda bunnar biraz tuzluydu pembeydi yanarım yanarım pembe olmasına yanarım
bu topuzları nrdenuluyorsun demek istedim cnmm

belki de toplanma yerlerine ulaşmak için şu anda bulundukları yerden çıkıcaklar 15inde.. sonra da ordan ne zaman çıkış verirlerse o zaman gelicekler öyle de olabilir tatlım

belkide cnmmmm dediğn gibidir evet:13:

gevezem çooooooooook geçmiş olsun tatlımmm:94:

Gevezem içime dert olmuştu yokluğun nerde bu kız diyip duruyordumm çok geçmiş olsun canmmm dikkat et bizim topiğin kızları heo hasta bu aralar nazar var üzerimizde nazarr

Canım 15inde çıkacak demiştin öyle ise 69 oluyor sizin şafak

Aşkım bugün bana sayıyordu böyle aşkımm kadınımm meleğimm diyee en son nişanlım ddii suratım kıpkırmızı oldu konuşamadım nasıl heyecanladım yaaa içim içime sığmıyor düşündükçee

durun ya şafak programı indiriyim bende kızlar şafak matik olan varmı elinizde nerden indirdiniz...ben virüs almak istemiyrum artık laptopa çok çektim formattan artık ödüm patlıyor bişey indirirken...

wuuuuuuuuuuu perim nişanlık bakmaya başlasakmı acaba yavaş yavaş heeeeeeeee????

Son düzenleme:

Canım benim sana da geçmiş olsun aman dikkat et sağlık gibisi yokkk:96:

Gevezem içime dert olmuştu yokluğun nerde bu kız diyip duruyordumm çok geçmiş olsun canmmm dikkat et bizim topiğin kızları heo hasta bu aralar nazar var üzerimizde nazarr

Hehehe canımm benim geldim burdayımmm artıkSağol canım benim

tamam tatlum sen ii olda bu gece kaçmak yok eski gevezeyi istiyoruz dır dır dırrrr

:80::82:

Tutim bencede başlamalıyız artıkkk ben İstanbula gidicem bakmayaa burda bişe yokkk zaten çok zor beğeniyorum başlamam lazım yavaştann :98:

canım ben indirdim şafakmatik ama 154 gü n üzerinde sayıyor fena değil yav nerden indirdiğimi haqtırlamıyorum ama ona göre şafak 67 heheheh

Bizim 16 ocakta çıkacak diye düşünüyoruz biz 2 gün yol izni var :98:Ama tam olarak 12 aralıkta 337. dönemler gittikten sonra belli olacakmış ne zaman çıkacağı:97:

Canım 15inde çıkacak demiştin öyle ise 69 oluyor sizin şafak

perim ben onun demesine göre hesaplamıyorum canm fazladan hesapladım 2 gün başlarda 17sinde çıkıcam diyodu çünkü.. zaten bizim şafaklar tutmıcak işte vakit geçirmek için sayıyoruz tatlım.. teşekkür edrim ilgilenip cevapladığın için

selennn ben süte baylırımmmmmmmmmmmmmmm her gece ve her sabh muhakkak içerim benim sütümü ananem şileden özel getirir bana maalesef markette satılan sütleri içemiyorum ben kokusu bir acaip geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…