335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

valla canım bir haftanın yorgunluğu anca bir günde çıkıyor. deliksiz uummuyorum tabi.uyanıorum sabah mesela. sonra düşünürken hayal kurarken bi bakıyorum yine uyumuşum
benimki bayrama gelecek biirde mehtap 4 gece hehehehehehehe hemen kendme bakmam lazım yaşasın askerim geliyooo
ay ne güzel yaaaaaaaa
Offffffff canım çok fena pasta çekiyor şöyle çikolata soslu ıslak ıslakkk off ya diyet yalan oluyor sanırım dayanamicammmm:18:
gel ben sana yaparım perim. tiramusum var yapmaya üşeniodum ne zamandır gel laflarız.gelirken kızların hepsini topla gel
az ewwel komşuya bişey götürdüm kolaylık olsun diye tımberland botları giydim kapıyı açtım komşu az içeri gel dedi bir baktım benim botlar wiyuuuuuuuuuuuuuuuuu yok olmuş allahımmmmmmmmmm
ay inanmıyorumm yuhh yaaaa

canım çok geçmiş olsun hakkaten nazar mı var yaa hepimiz hasta olma eşiğindeyiz.
özletme kendini. ilaç gibi geliriz sana

selennn ben süte baylırımmmmmmmmmmmmmmm her gece ve her sabh muhakkak içerim benim sütümü ananem şileden özel getirir bana maalesef markette satılan sütleri içemiyorum ben kokusu bir acaip geliyor...
sütt kuzum bnimm oy oyy hayal ettim seni şu an,sevimli pijamalarını giymişssin.sarı saçlarını örmüşssün bölee tatlı tatlı.
elinde koca bi bardak süt:12
:

güzel güzel duşumu aldımm misler gibi oldum. saçlarımı kuruttum,manikürümü yaptım ama hala oje sürmedim. çay demledim keyfe geldim
nişanlık mı bakıyoruzz oleyyyyyyyy

Mehtap sayarken vakit daha hızlı geçiyor canımm yemin töreninde mehtap sayarken çok hızlı geçmişti zaman:92:...Bende aşkıma çok ısrar ettim bayrama gel diye ama gelmiyorrr

Caım bayramda gelmemsi daha iyi yaa sonra tekrar adapte olamıyorlar bide daha geç geliyorlarr. Biz zorunlu izin vericekler diye korktuk istemiyorduk hiç Doğumgününde ben gidicem yanınaa hem öyle şafağımız gene atacakk. Uzamicak hiçç boşver canım

Öyle birazcık uzayacaktı askerliği ama hem ona bi mola olacaktı hem hasret giderecektik Özlemden öleceğim haberi yok:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…