- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.221
özeleğtimcim bendeşaakmatik indirmiştim fakat format atılınca silindi
anladım canım bende kini nasıl gönderirim sana b,lmem ama iyi bişey ya yüzdelik dilimi falan gösteriyo ben hergün açıp bakıyorum
Mehtap 27. Mehtaptan sonra Şafak 48!!!!!!!Şaka gibiiii. Su gibii akıp geçicek artıkkkkkkkkkkkkkkkk
valla canım bir haftanın yorgunluğu anca bir günde çıkıyor. deliksiz uummuyorum tabi.uyanıorum sabah mesela. sonra düşünürken hayal kurarken bi bakıyorum yine uyumuşumgecmis olsun canim dikkat et ama bak ne güzel miss gibi uyumussun helal olsun walla nasil yapiyorsun banada söyle?
ya bilmiyorum sizdede oluyormu ama ben kurulu saat gibiyim her sabah saat tam 8.03de uyaniyorum saate bakiyorum daha erken diye uyumaya calisiyorum ama nafilee, saat 8 bir türlü 9olmuyor..zaman gecmiyor resmen, yatagin icinde bi o yana bi bu yana dönüyom sonrada kalkiyom,bende geec saatlere kadar uyumayi istiyorum=(
ay ne güzel yaaaaaaaabenimki bayrama gelecek biirde mehtap 4 gece hehehehehehehe hemen kendme bakmam lazım yaşasın askerim geliyooo
gel ben sana yaparım perim. tiramusum var yapmaya üşeniodum ne zamandır gel laflarız.gelirken kızların hepsini topla gelOffffffff canım çok fena pasta çekiyor şöyle çikolata soslu ıslak ıslakkk off ya diyet yalan oluyor sanırım dayanamicammmm:18:
ay inanmıyorumm yuhh yaaaaaz ewwel komşuya bişey götürdüm kolaylık olsun diye tımberland botları giydim kapıyı açtım komşu az içeri gel dedi bir baktım benim botlar wiyuuuuuuuuuuuuuuuuu yok olmuş allahımmmmmmmmmm
gitti valla aykkabılarım eve çıplak ayak geldim
valla canlarım sizinkileri bilmem ama benimki 20 sinde geliyor allahın izni ile geç olsunda güç olmasın yeterkii...
canım benimki de 22sinde çıkıcak biz şafak saymayalım kızlara yetişemeyiz zaten. son 1 ay sayarız
selenn cim nerden buluyorsun böyle şeyleri yahuu
canım çok geçmiş olsun hakkaten nazar mı var yaa hepimiz hasta olma eşiğindeyiz.Merhaba kızlarrr.....Uzun bi aradan sonra herkesi burda görmek yine ne güzel:86:Ne kadar güzel şeyler gelmiş böyle bayıldım:82::98::89::84:
Ben baya baya hastaydım maalesef bronşit oldum:94: ama şükür şu an iyiyim şafak saymıyorum bu ara viole ile aynıydı şafağımız sanırım şafak kaçç viole:81:
sütt kuzum bnimm oy oyy hayal ettim seni şu an,sevimli pijamalarını giymişssin.sarı saçlarını örmüşssün bölee tatlı tatlı.selennn ben süte baylırımmmmmmmmmmmmmmm her gece ve her sabh muhakkak içerim benim sütümü ananem şileden özel getirir bana maalesef markette satılan sütleri içemiyorum ben kokusu bir acaip geliyor...
Mehtap 27. Mehtaptan sonra Şafak 48!!!!!!!Şaka gibiiii. Su gibii akıp geçicek artıkkkkkkkkkkkkkkkk
canım74 gün mü senin şafak:89:
güzel güzel duşumu aldımm misler gibi oldum. saçlarımı kuruttum,manikürümü yaptım ama hala oje sürmedim. çay demledim keyfe geldim
nişanlık mı bakıyoruzz oleyyyyyyyy
Mehtap sayarken vakit daha hızlı geçiyor canımm yemin töreninde mehtap sayarken çok hızlı geçmişti zaman:92:...Bende aşkıma çok ısrar ettim bayrama gel diye ama gelmiyorrr
Caım bayramda gelmemsi daha iyi yaa sonra tekrar adapte olamıyorlar bide daha geç geliyorlarr. Biz zorunlu izin vericekler diye korktuk istemiyorduk hiç Doğumgününde ben gidicem yanınaa hem öyle şafağımız gene atacakk. Uzamicak hiçç boşver canım
cnm uzman online ise kapattırırım ben :81:angelikom benim topik kapansa keşkeeeeeeeeeeeee ya
guguklu kuşum topiğin hayırlı olsun sen bekle ben sana sorcağım soruları biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?