- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.301
50 ilyoum zaten nereme kilo vercem bensayemde kilo veriyon fenamıııı bacum...
burdayım canım belgeleri inceliodumgece kuşu nereye kayboldun kız takma bepleri kafaya isim değiştir ver burda beş yıllık özeleğitimci arkadaşın var gel hadi muhabbete
evet ya bende açım bişeyler mi yesem
Günaydin=)
sabahin bir köründe uyandim ve kahvaltimi yapip doktora gidicem yine..
Gecekusum: sorgu koltugunda gösterdigin alyanslarin birincisine cok benziyor benimki yani model olarak ayni ama icindeki sekil degisik,oda vardi askim bunu begendi=)
Aksam herkesler burada olursa gösterebilirim nisan elbisemi kizlar, doktordan sonra okula gitmeliyim ama öncelikle=)
Kendinize iyi bakin ve Allaha emanet olun..
Canım geçmiş olsun... Nişalı mısın caglo sen? Bakalım benimki gelince bizde allahın izniyle hemen nişanlancaz...
Kızlar ya bişi sorcam.Bayram da evci çıkartılabiliyor mu? Kaç günlük çıkartılabiliniyor? Birde çıkılan gün kadar geç mi çıkıyolar askerden?Teskere günü uzar mı evci çıkarsa yani?
benimki ramazanda çıkmıştı canım.. ben gidip çıkardım ehehCanım geçmiş olsun... Nişalı mısın caglo sen? Bakalım benimki gelince bizde allahın izniyle hemen nişanlancaz...
Kızlar ya bişi sorcam.Bayram da evci çıkartılabiliyor mu? Kaç günlük çıkartılabiliniyor? Birde çıkılan gün kadar geç mi çıkıyolar askerden?Teskere günü uzar mı evci çıkarsa yani?
Karamandan kocaman sevgiler cicişlerrrBugün çok yoğun ders çalışıcam ama arada kaçar bakarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?