335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sayemde kilo veriyon fenamıııı bacum...
50 ilyoum zaten nereme kilo vercem ben
gece kuşu nereye kayboldun kız takma bepleri kafaya isim değiştir ver burda beş yıllık özeleğitimci arkadaşın var gel hadi muhabbete
burdayım canım belgeleri inceliodumadsımı andınız mı hop burdayım ben
evet ya bende açım bişeyler mi yesem

ben koca bi elmayı uçurdum ama kesmedi cici bebe yiyorum

Veeee Şafak 69 Bayburt

Daha 69 gün daha aşkımı göremicemm amann offffffff bi ocak gelemedi aşkım yanımda olsaydı günler su gibi geçerdi ama bu haksızlık o yokken günler niye geçmiyor :95:

Ellerine sağlık Tutimmmmm Şafak 70 Karamann! Bakalım Karamanın nesi meşhur? Tabiiki koyunuu zavallılarım yicekler sizi bayramdaaa olar sizi yerken biz de şafakları yicezzz

Günaydin=)
sabahin bir köründe uyandim ve kahvaltimi yapip doktora gidicem yine..

Gecekusum: sorgu koltugunda gösterdigin alyanslarin birincisine cok benziyor benimki yani model olarak ayni ama icindeki sekil degisik,oda vardi askim bunu begendi=)

Aksam herkesler burada olursa gösterebilirim nisan elbisemi kizlar, doktordan sonra okula gitmeliyim ama öncelikle=)

Kendinize iyi bakin ve Allaha emanet olun..

Canım geçmiş olsun... Nişalı mısın caglo sen? Bakalım benimki gelince bizde allahın izniyle hemen nişanlancaz...

Kızlar ya bişi sorcam.Bayram da evci çıkartılabiliyor mu? Kaç günlük çıkartılabiliniyor? Birde çıkılan gün kadar geç mi çıkıyolar askerden?Teskere günü uzar mı evci çıkarsa yani?

Canım bayramda evci çıkartılabliyor mu bilmiyorum, en doğru cevabı askerinden alırsın, ancak diğer sorularını yanıtlayabilirim. Evci cumadan pazara kadar çıkartılabiliyor yalnız il sınırları dışına çıkılmaması gerek bazen kontrol edebiliyorlar. Evciyken şafaktan düşüyor yani tezkere tarihi uzamıyor canım. Birde evci çıkabilmek için anne veya baba veya EVLİ kardeşi olması gerekiyor. Sevgiler.

Kızlar hepinize merhaba..

Hafta sonu giremedim ama şafağı 70'e indirdik maşallah sübhanallah

Artık atarsa 69 diyeceğiz ve Bayburtaa Selam Göndereceğiz inşallah..

Cagloo çok geçmiş olsun akşam inşallah girebilirim bende merak ettim resimlerini

Hepinizi öpüyorum kızlar.. Görüşürüz inşallah..

benimki ramazanda çıkmıştı canım.. ben gidip çıkardım eheh bayramın 1. gününden son gününe kadar çıkıyolar ama ramazanda referandum olduğundan bizim son günümüz yandı..:95: evci çıkarırken kaldığın yeri yazdırıyosun bi de her gün gidip bi yere imza atıyolar il dışına çıkmasınlar diye böyle bi uygulama getirmişler.. bir de tezkere günü uzar mı demişsin uzamıyor canım merak etme

Karamandan kocaman sevgiler cicişlerrr Bugün çok yoğun ders çalışıcam ama arada kaçar bakarım size

canım kolay gelsin inşallah bitirirsin biran önce.. insanı ders çalışırken daha çok çekiyor burası ben de kpss den önce günlerce kaldırmasalar kalkmazdım pc başından ama şimdi o kadar istemiyor canım o zaman daha tatlıydı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…