335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hayırdır canım neyin var? alyansını merk ettim bak şimdi kullanışlı mı bunlar canım rahatsız ediyor mu çiziliyor mu?

herkese selammm

hahahahah perim sende gülüyon demek hala o lafa 335 im gelmişşşşşşşşşşşş bereketli rakam arkadaşım benim 335 kral devreyi yaşatan ve yaşatacak olan tek adam 335dc

heyyyttt bnm o evettt
dopigimizee en uygun isim bndeeee

başarılar dlerim canım afferrriibbb böle öğrenci ol işte, kontrol etcem arasıra

çok fena ögrenci olcm bu hafta aşkm kızıyo

iyi aksamlar güzeller=)
sabah gittim doktora aldim sonuclarimi, iltahap var dedi, daha önce zedelenmis kafa tasim ve simdi ortaya cikmis, nasil oluyorsa hala cözemedim ama doktor amca öyle dedi ve ortopediye gönderdi beni=) kötü bir durum yok anlayacaginiz, sagolun varolun düsündügünüz icin=)

buanbuan evet nisanliyim ben canim, insallah darisi basina canim=)

Gecekusum evet kesinlikle harika duruyor insanin parmaginda gören herkes elimi cekistirip dikkatle bakiyor. kullanislida yani cizilme felan yok bende 4bucuk aydir takiyorum.. herkeste yok hem, klasik degil yani farkli bence, sanada yakisacagindan eminim gülüm=)

çağlacım avatar resmini her gördüğümde bana hazal kaya'yı hatırlatıosun. (aşk-ı memnu dizisinde nihal'di)
burdaki bütün kızlar çok güzel galiba :))

Son düzenleme:
çağlacım avatar resmini her gördüğümde bana hazal kaya'yı hatırlatıosun. (aşk-ı memnu dizisinde nihal'di)
burdaki bütün kızlar çok güzel galiba :))

ilk defa senden duyuyorum walla böyle birsey, davulun sesi uzaktan hos gelirmis resim fazla belli olmuyor ya o yüzden öyle güzel görünmüstür sana bence

ciddi bir şey olmmasına sevindim canım.alyansını görmek istiyorummmmmm
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ???
selam canım annein pansumanı nasıl geçti?
iste canlar, elbisem böyleydi=)

geri sildim, umarim görmüssünüzdür=)

kaçırdımmmmmm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…