335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

anammm darısı bşıma inş...
düğün albümünüde bkliyorzz
bnmde nişanlıgm kırmızı olabilir parlament maviside olablrr
mutluluklar cnmmm

sagol canimm, aminn darisi tüm sevenlere diyelim, insallah hersey diledigin gibi olur=)
bizim nisan bir hafta icinde organize oldu,düsünki nisanin baslamasina 2saat kala bulduk müzigi..
insanin aglayasi geliyor o anda, hicbirsey yolunda gitmiyor diyorsun,sacini begenmiyorsun,elbiseni,ayakkabini,makyajini..
ama arabadan iniyorsun herkes size bakiyor alkisliyor müzik basliyor dans ediyorsun iste o an bitiyor bütün kaygilar.. koy ver gitsin diyorsun..nasil oldugu cokmu önemli sanki sevdigime bir adim daha yakinim artik bundan ötesi yalan=)
gercekten cok özel,güzel bir duygu, ifade edemiyor insan..

çok yakışmışssınız ya çok hoş olmuş resimler. benim de albüm var bakmak isteyen bakabülürr ama sefgilimi koymadım:)

nie koymuyosn acabaa facede yok nden gremiyorz siziiiiiiiiiii

ayy cnm tüylerm diken diken oldu bkalm ne zamn görcz şuan 2 senedn önce olmaz gbi duruyo okulm wr ... bnm zaten özel günlerde hep ters gder işlerm kndi nişanmda düğünümde olursa wrya kimse sinirimdn yaklaşamaz yanıma zaten gergin bi insanm

Son düzenleme:

inan bende öyle diyordum..
askim yarim saatte bir kuaföre gelip bakiyordu biryerlere saldirmayim diye=D
onu görünce zaten diger herseyi unutuyordum, kendine geliyor insan asil amacin ne oldugunu tekrardan görüyor=)

Kızlaar nabersinizz şafak attırmaya son 1 saat kaldıı. Ben saatlerdir kesintisiz ders çalışıyorummm çünkü evlenevilmek için bian önce mezun olmam gereekkkk :92:

Kızlar annem bugün telde bişi anlattı koptum yaa. Benim ananemin dedesinin dedesiii siz düşünün artık kaç senee sürekli askerden kaçıyormuşş. Son çare bunu çok yüksek her yanı uçurum bi tepeye koymuşlar burda nöbet tutacaksın diye. Kulübede yerde bakmış süpürge püskülü gibi şeyler var almış onlardan bi güzel kanat yapmış kendine uça uça aşağı inmeye çalışmışşşş Sonra farketmiş komutanlar demişler madem bu burdanda kaçabildi defolsun gitsin aramamışlar bile dahaaa hala gülüorumm

:89:
anam bizimkilerde annenin dedesinin dedesi kadar zeki olsalarda kaçıp gelseler yavvvvvvvvvvvvv

Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeee Geceden havaalanına gidicem beennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…