- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.341
anammm darısı bşıma inş...
düğün albümünüde bkliyorzz
bnmde nişanlıgm kırmızı olabilir parlament maviside olablrr
mutluluklar cnmmm
çağlo çok yakışmışsınız sende çok güzel olmuşsun elbisene de bayıldım
çok yakışmışssınız ya çok hoş olmuş resimler. benim de albüm var bakmak isteyen bakabülürr ama sefgilimi koymadım:)
sagol canimm, aminn darisi tüm sevenlere diyelim, insallah hersey diledigin gibi olur=)
bizim nisan bir hafta icinde organize oldu,düsünki nisanin baslamasina 2saat kala bulduk müzigi..
insanin aglayasi geliyor o anda, hicbirsey yolunda gitmiyor diyorsun,sacini begenmiyorsun,elbiseni,ayakkabini,makyajini..
ama arabadan iniyorsun herkes size bakiyor alkisliyor müzik basliyor dans ediyorsun iste o an bitiyor bütün kaygilar.. koy ver gitsin diyorsun..nasil oldugu cokmu önemli sanki sevdigime bir adim daha yakinim artik bundan ötesi yalan=)
gercekten cok özel,güzel bir duygu, ifade edemiyor insan..
nie koymuyosn acabaa facede yok nden gremiyorz siziiiiiiiiiii
ayy cnm tüylerm diken diken oldu bkalm ne zamn görcz şuan 2 senedn önce olmaz gbi duruyo okulm wr ... bnm zaten özel günlerde hep ters gder işlerm kndi nişanmda düğünümde olursa wrya kimse sinirimdn yaklaşamaz yanıma zaten gergin bi insanm
Herkess nirdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şafak atıcak 10 dakika kaldı bi violem bi bennnnnn
geldim canım şafak atarken seni yalnız bırakırmıyız hiç
Kızlar annem bugün telde bişi anlattı koptum yaa. Benim ananemin dedesinin dedesiii siz düşünün artık kaç senee sürekli askerden kaçıyormuşş. Son çare bunu çok yüksek her yanı uçurum bi tepeye koymuşlar burda nöbet tutacaksın diye. Kulübede yerde bakmış süpürge püskülü gibi şeyler var almış onlardan bi güzel kanat yapmış kendine uça uça aşağı inmeye çalışmışşşşSonra farketmiş komutanlar demişler madem bu burdanda kaçabildi defolsun gitsin aramamışlar bile dahaaa hala gülüorumm
:89:
anam bizimkilerde annenin dedesinin dedesi kadar zeki olsalarda kaçıp gelseler yavvvvvvvvvvvvv
Hoşgeldin özoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?