- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.361
Veeeeeeeeeeeeeeeeee 60lara düşmenin değeri paha biçilemeeezz !! Şafak 69Bayburttt !!
Hayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330
Hayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330
canım paha biçilir yav 50 var 30 var 20 var 10 var demi hatta bir var ama şimdilik atmış idare eder
Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeeeGeceden havaalanına gidicem beennnn
Abooo 10 var dedin dimiiii.
ya canım şu anda aklıma süper bi fikir geldibizim askerler aynı gün gelirlerse istanbula biz orda buluşabiliriz demi ama hem de o heyecanı paylaşmış oluruz ben de gitmeyi düşünüyorum kocacımı karşılamaya
bizim şafak 68-Aksaray'a selamlar
Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeeeGeceden havaalanına gidicem beennnn
ya canım şu anda aklıma süper bi fikir geldibizim askerler aynı gün gelirlerse istanbula biz orda buluşabiliriz demi ama hem de o heyecanı paylaşmış oluruz ben de gitmeyi düşünüyorum kocacımı karşılamaya
:97:
violem bende seninle aynıydım ama bayrama hgelcek zaten ben yavaş yavaş daha geri gitsem ii olur
perim ya 10 düşünsene 10 gün var demek ya birden on sayısına kanım kaynada ama daha çok var demi inşallah onlara da ineceğiz beraber canım ya
evet tatlım biz aynıydık ama ayrı düştük.. benimki hiç izin kullanmadı daha kaç gün kullanıck senin askerin
Nası canım anlamadım birlikten mi havaalanından mıı? Havaalanıysa git tabii kocacına hatta ben direk Diyarbakıra gitcektm çıkınca beni görücekti ama çok erken çıkıyor o kadar erken uçak yok
Çok yok be Cankuş düşünsene 155lerden geldik buralara.60 lardan 10 a da çabucak inicezzzzzzz çok az kaldııııı :78:
bayramda gelecek ocak 29 da terhis olacak canım ya bu perşembe geliyobu arada gönüller bir olsun güzelim demi
hani havaalanında beklicez ya gelişlerini işte onu diyorum hepimiz aynı saatlerde orda olucaz belki de birbirimizdn habersiz :97:
Haa onu diyosun anladım tatlışş o zaman şehirlere göre 335.kd havaalanı buluşması düzenleriz. Benim askerim Ankaraya gelcek mesela ben fotoğrafçı ayarlicam kavuşma anlarımızı çekicekk klınızda bulunsun bence güzel bir anı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?