335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeee Geceden havaalanına gidicem beennnn

ya canım şu anda aklıma süper bi fikir geldibizim askerler aynı gün gelirlerse istanbula biz orda buluşabiliriz demi ama hem de o heyecanı paylaşmış oluruz ben de gitmeyi düşünüyorum kocacımı karşılamaya

Nası canım anlamadım birlikten mi havaalanından mıı? Havaalanıysa git tabii kocacına hatta ben direk Diyarbakıra gitcektm çıkınca beni görücekti ama çok erken çıkıyor o kadar erken uçak yok

Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeee Geceden havaalanına gidicem beennnn

bizim derken bu topiktekilere de söylüyorum bunu amma heyecanlı olur demi

Nası canım anlamadım birlikten mi havaalanından mıı? Havaalanıysa git tabii kocacına hatta ben direk Diyarbakıra gitcektm çıkınca beni görücekti ama çok erken çıkıyor o kadar erken uçak yok

hani havaalanında beklicez ya gelişlerini işte onu diyorum hepimiz aynı saatlerde orda olucaz belki de birbirimizdn habersiz :97:

Çok yok be Cankuş düşünsene 155lerden geldik buralara. 60 lardan 10 a da çabucak inicezzzzzzz çok az kaldııııı :78:

evet ya çok yok aslında yarıyı geçtik ya gerisi mkolay yarı olmak bilmediydi bir türlü bende bu topici geç farketmiştim aranıza daha önce katılsaydım çok ii olurdu benim için kaderdaşlarım

hani havaalanında beklicez ya gelişlerini işte onu diyorum hepimiz aynı saatlerde orda olucaz belki de birbirimizdn habersiz :97:

Haa onu diyosun anladım tatlışş o zaman şehirlere göre 335.kd havaalanı buluşması düzenleriz. Benim askerim Ankaraya gelcek mesela ben fotoğrafçı ayarlicam kavuşma anlarımızı çekicekk klınızda bulunsun bence güzel bir anı olurr

evet güzel fikir tatlım ben de düşüniyim bu fotoğraf işini bi :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…