335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ben gene sabahın kör vaktinde kalktım spor yapıyorum. Günaydınnlar kızlaaar :79: Hepimize güzel hıpızlı geçen bir gün diliyorummm

inan bende öyle diyordum..
askim yarim saatte bir kuaföre gelip bakiyordu biryerlere saldirmayim diye=D
onu görünce zaten diger herseyi unutuyordum, kendine geliyor insan asil amacin ne oldugunu tekrardan görüyor=)

bn gergin bi insanm kaldıramam öyle atraksiyn teyzem aklıma geliyo düğünü açıkta olucaktı biz kuafördeydk nası bi yagmr basladı anlatamam aglamaya fln bşlamştı teyzem neseki durdu snraa

Kızlaar nabersinizz şafak attırmaya son 1 saat kaldıı. Ben saatlerdir kesintisiz ders çalışıyorummm çünkü evlenevilmek için bian önce mezun olmam gereekkkk :92:

bnm aşkmda öyle dioo hadi bn bitirdm sıra snde çok çalşman lazm çoookk dio

gremedm dün bugn knuşurz akşam cnm öptm hpiniziii şu snawlar bi bitsn dnüşüm muhteşem olcakkk

kızlarr sabah sabah çok sinirlymmm kargoya gittm hediyelerimi yollamak için kadn 20 dk oyalandı bi yawaş harekt ediyo anlatamam .. bide bnm özenle kutuya koydugm şeylerii nerdeyse yırtıcaktı salak .. kutuya sıgdırmaya çalışırkn saçma sapan koyuyo resmimi buruşturuyodu ayy sinir oldmm anlatamam neyse hdi bnları yaptınn bunun askere gidicegini biliyosun bi sor dmi snra kutulaa.. yaptı yaptı snra diokii yıldırım kışlaya götüremiyomuşz bnm sinir tavan yaptı tabi... vrin o zamn bşka bişeyle yollarm dedm.. kutuyu istermsnz dedi napıcm bn o kutuyu istemiyorm saoln dedim.. gerçe kullanmş oldunz artk kutuyu parasını vermenz lazmdı dedii ayy iyice çıldırcmm .. hiçbişy demedn aldm kutumu gittim snra ptt 'ye gittim ögle arasymş eve döndm snra yne gidicm ay bi yollayamadm ya zten cumada elinde olamıck anlaşıldı hçbişym düzgn gitmiyoooo
bu arada yolladgm fotogrf melek haleleri satılıyo ya görmüşsnzdr .. kafama onu takmıştmm arkasınada not :: ömründeki hergün tekrar tekrar sevebilmek için 1 yıldır oldugu gbi meleginin ellerini hiç bırakmaaa

Son düzenleme:
cnm, genelde kargo şirketleri askeriyeye göndermiyoruz diyorlar, ben hep aras kargonun bi şubesine gidip, gönderiyodum. geçen gün farklı bi şubesine gittim biz göndermiyoruz dediler. eğer uygunsan farklı şubelerine de sor, hatta beni de söyle bi arkadaşım bursa'dan göndermiş de.

gittim ptt 'ye geldm şmdii .. kızlar hiç istedgm gbi olmadıı ya içine jelibonlar çikolatalar flnda koymak istiyodm .. . saaatın kutusunun içinde 1 kçük zarf wr mektup gbi .. bide özlemek we beklemek le ilgili olan yazı... yanındada atkıı wr bi fotogrfla... sabh kargodaki kadn sinir etti durdu beynim akıl edemedm bişeyler koymayı... tam ptt yazdı işte kapadı kutuyu snra aklıma gldi gttm bakkaldn bişeyler aldm koycaktı kadn kutuyaa ama gramını belirttigi için deiştiremedii koyamadk onuda off... zaten cumada elinde olamıcak büyük ihtimal

canım ya neden üzülüyosun bu kadar.Ben eminim bunlar askerinin sevinmesi için yeterde artar bile.Bir dahaki sefere gönderirsin onlarıda.Ptt de kaç günde gideceğini söylemediler mi.Bende öğlen gönderdim.3 güne gider dedi.Cumarteside çalışıyoruz en geç cumartesi elinde olur dedi cnm...

cumartesi çalışıyolarsa iyi :// cnm 2 gün gösteriyo bilgisayar ama 3 gnden önce gitmez dedii ve kesin p.tesiyi bulcak o hep dediklerindn geç gidiyoo

gönderdim cnm artk :// bn göndermemelerine kızmadm ki kadını görmeliydn bn özenle hazırladm o kdar saçma saapan yaptıkı bide snra gnderemiyorz dedi baştan biliyodu askeriyeye gittiginii... nesee artık geçti sinirm azcık :)

aaa o zaman ayni yerdeler canim ya evet ya belkide arkada$lar kim bilir
ben seviyorum kiz diyarbakiri kalbim orda atiyo sonucta hemde 11 ay
neden mutsuz canim hayrola benimkinin rahati gayet yerinde aslinda :26:
icime dogdu demekki birden geldim ya ilk defa ugradim kisa dönem topigine hemen diyarbakiri gördüm

İyi geceler canımmmm,askerini gör rüyandaaa
sagol canim kendisini görmedim ama evini mahallesini felan gördüm

Ne yapalım bizimkiler uçup kaçmıyorlar bizde bekelriz ama çok güldüm gerçekten yaa dahiyaneymiş dedeciğin aklıı

Ayy canım yaa zaten bir terslik oldumu hemen gerisi gelir sen canını sıkma olsun gönderdiklerin bile çok güzel şeyler hele ulaşsında eline gelince ellerinle yedirirsin jelibonlarıı

ahh yagmur ahh=)
haziranin 25inde istediler beni..evin icindeydik sonra disariya masalar ickiler yemekler kuruldu herkes tam oturdu masaya bir yagmur basladi görme..herkes birseyleri aldi hemen iceri derken yagmur yagiyor seller akiyor bütün millet camdan bakiyor oldu=D
sabaha kadar durmadi yagmur askimla oturduk kara kara düsünüyoruz,bizimde nisan disarda oldu cünkü..saat öglen 2ye kadar yagmur devam etti ve elektrkler kesikti..sonra aniden bir günes cikti hava öyle isindiki=) gece saat 12de bitti nisan herkes evlerine dagilddi tam saat 1e geldi tekrar bastirdi yagmur=) yagmur berekettir derler o yüzden hic üzülmedim bozmadim moralimi, sonucta hersey güzel gecti yani=)
ogün iskenderunu sel götürseydi bile ben o nisani yapacaktim yani, hicbirsey engel olamazdi=D

selmalar canlarrr=)
okuldan geldim kahvalti yaptim buradayim yine..
ben hic yemek yapmayi bilmiyorum yaa nolacak halim??
hergün ayni seyleri yiyorum resmen=(
eger basit ve güzel yemek tarifleri varsa bana verirmisiniz??
Kirmizi et, patlican,kabak, kiyma,fasulye,bezelye ve bamya hiiiic sevmem bunlardan baska birseyler olursa cok mutlu olurum=)
hem persembe ailem geliyor onlari sasirtayim diyorum degisik birseyler hazirlayip=)

[Ayy canım yaa zaten bir terslik oldumu hemen gerisi gelir sen canını sıkma olsun gönderdiklerin bile çok güzel şeyler hele ulaşsında eline gelince ellerinle yedirirsin jelibonlarıı [/QUOTE]

inş. artık öyle olcak cnmm

ay bn aglardmm şuan anladmki bnm nişan düğün söz herneyse kapalı biyerde yapmalıymm

[Ayy canım yaa zaten bir terslik oldumu hemen gerisi gelir sen canını sıkma olsun gönderdiklerin bile çok güzel şeyler hele ulaşsında eline gelince ellerinle yedirirsin jelibonlarıı

inş. artık öyle olcak cnmm

ay bn aglardmm şuan anladmki bnm nişan düğün söz herneyse kapalı biyerde yapmalıymm [/QUOTE]

zaten 2011den sonra disarda yapmak yasaklanicakmis artik=D
bakma benim babam birton olay cikardi ben kizimin nisanini disarda yapmam yemekli olacak söyle olacak sudur budur felan, ama ben bir sene daha beklemek istemedim ve babami ikna ettim(annemin destegiyle tabiki)=)

nie koymuyosn acabaa facede yok nden gremiyorz siziiiiiiiiiii

babamla mevzuyu konuştuktan sonra koyarım canım babamın da facesi var sakıncalı yani

]

Hayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330
hoşgeldin ladyyy

Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeee Geceden havaalanına gidicem beennnn
ay ne güzel yaaaaaa
süper ötesi bir fikir canımmm özledim gıı senii
beni bu gece buraya neyin cektigini simdi anladim diyarbakir
benimde askerim orda canim ah be diyarbakiir
anam 3 Diyyarbakırlı olduk hee benimki de oradaaa:26:

merhabalarrr nerde askerlerinn kraliçeleri bakimm :97:
ben burdayımmmm

gece kuşu bnm tüm sülalemin var engelledm hpisin napıym
ananem dioki damatla fotolarn varmışş ayy dedm nerdn biliyosn bn bilirm göster bnaa aradm aradm bulamadm dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…