- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.401
inan bende öyle diyordum..
askim yarim saatte bir kuaföre gelip bakiyordu biryerlere saldirmayim diye=D
onu görünce zaten diger herseyi unutuyordum, kendine geliyor insan asil amacin ne oldugunu tekrardan görüyor=)
Kızlaar nabersinizz şafak attırmaya son 1 saat kaldıı. Ben saatlerdir kesintisiz ders çalışıyorummm çünkü evlenevilmek için bian önce mezun olmam gereekkkk :92:
Kızlaar bende yatıyorum artıkk bu haftam çok yoğuuunn, öpüyorum hepinizi gevezem, özoşum, violem ve burda olmayan herkes Tutim 335dcm gece kuşumm özledim sizleride umarım yarın konuşabilirizzz. İyi geceler canlarrr:98:
gittim ptt 'ye geldm şmdii .. kızlar hiç istedgm gbi olmadıı ya içine jelibonlar çikolatalar flnda koymak istiyodm .. . saaatın kutusunun içinde 1 kçük zarf wr mektup gbi .. bide özlemek we beklemek le ilgili olan yazı... yanındada atkıı wr bi fotogrfla... sabh kargodaki kadn sinir etti durdu beynim akıl edemedm bişeyler koymayı... tam ptt yazdı işte kapadı kutuyu snra aklıma gldi gttm bakkaldn bişeyler aldm koycaktı kadn kutuyaa ama gramını belirttigi için deiştiremedii koyamadk onuda off... zaten cumada elinde olamıcak büyük ihtimal
canım ya neden üzülüyosun bu kadar.Ben eminim bunlar askerinin sevinmesi için yeterde artar bile.Bir dahaki sefere gönderirsin onlarıda.Ptt de kaç günde gideceğini söylemediler mi.Bende öğlen gönderdim.3 güne gider dedi.Cumarteside çalışıyoruz en geç cumartesi elinde olur dedi cnm...
cnm, genelde kargo şirketleri askeriyeye göndermiyoruz diyorlar, ben hep aras kargonun bi şubesine gidip, gönderiyodum. geçen gün farklı bi şubesine gittim biz göndermiyoruz dediler. eğer uygunsan farklı şubelerine de sor, hatta beni de söyle bi arkadaşım bursa'dan göndermiş de.
aaa o zaman ayni yerdeler canim yaÇok isabet oldu canım merkez komutanlık işte 1 tane var zatenn. Ayy düşünsene şuan aynı koğuşta uyuyorlar resmenn kimbilir belki ranza arkadaşı flean bile olabilirlerrrrahh ahh ömrümüzü yedi orası bizimm benim askerim çok mutsuz ordaa yarında gel sende paylaş askerinin söylediklerini ladycicimm gitme artık burdann valla iyiki geldinn
sagol canim kendisini görmedim ama evini mahallesini felan gördümİyi geceler canımmmm,askerini gör rüyandaaa
Kızlar annem bugün telde bişi anlattı koptum yaa. Benim ananemin dedesinin dedesiii siz düşünün artık kaç senee sürekli askerden kaçıyormuşş. Son çare bunu çok yüksek her yanı uçurum bi tepeye koymuşlar burda nöbet tutacaksın diye. Kulübede yerde bakmış süpürge püskülü gibi şeyler var almış onlardan bi güzel kanat yapmış kendine uça uça aşağı inmeye çalışmışşşşSonra farketmiş komutanlar demişler madem bu burdanda kaçabildi defolsun gitsin aramamışlar bile dahaaa hala gülüorumm
gittim ptt 'ye geldm şmdii .. kızlar hiç istedgm gbi olmadıı ya içine jelibonlar çikolatalar flnda koymak istiyodm .. . saaatın kutusunun içinde 1 kçük zarf wr mektup gbi .. bide özlemek we beklemek le ilgili olan yazı... yanındada atkıı wr bi fotogrfla... sabh kargodaki kadn sinir etti durdu beynim akıl edemedm bişeyler koymayı... tam ptt yazdı işte kapadı kutuyu snra aklıma gldi gttm bakkaldn bişeyler aldm koycaktı kadn kutuyaa ama gramını belirttigi için deiştiremedii koyamadk onuda off... zaten cumada elinde olamıcak büyük ihtimal
bn gergin bi insanm kaldıramam öyle atraksiynteyzem aklıma geliyo düğünü açıkta olucaktı biz kuafördeydk nası bi yagmr basladı anlatamam aglamaya fln bşlamştı teyzem neseki durdu snraa
bnm aşkmda öyle dioohadi bn bitirdm sıra snde çok çalşman lazm çoookk dio
gremedm dünbugn knuşurz akşam cnm öptm hpiniziii şu snawlar bi bitsn dnüşüm muhteşem olcakkk
kızlarr sabah sabah çok sinirlymmmkargoya gittm hediyelerimi yollamak için kadn 20 dk oyalandı bi yawaş harekt ediyo anlatamam .. bide bnm özenle kutuya koydugm şeylerii nerdeyse yırtıcaktı salak .. kutuya sıgdırmaya çalışırkn saçma sapan koyuyo resmimi buruşturuyodu ayy sinir oldmm anlatamam neyse hdi bnları yaptınn bunun askere gidicegini biliyosun bi sor dmi snra kutulaa.. yaptı yaptı snra diokii yıldırım kışlaya götüremiyomuşz bnm sinir tavan yaptı tabi... vrin o zamn bşka bişeyle yollarm dedm.. kutuyu istermsnz dedi napıcm bn o kutuyu istemiyorm saoln dedim.. gerçe kullanmş oldunz artk kutuyu parasını vermenz lazmdı dedii ayy iyice çıldırcmm .. hiçbişy demedn aldm kutumu gittim snra ptt 'ye gittim ögle arasymş eve döndm snra yne gidicm ay bi yollayamadm ya zten cumada elinde olamıck anlaşıldı hçbişym düzgn gitmiyoooo
bu arada yolladgm fotogrf melek haleleri satılıyo ya görmüşsnzdr .. kafama onu takmıştmm arkasınada not :: ömründeki hergün tekrar tekrar sevebilmek için 1 yıldır oldugu gbi meleginin ellerini hiç bırakmaaa
ahh yagmur ahh=)
haziranin 25inde istediler beni..evin icindeydik sonra disariya masalar ickiler yemekler kuruldu herkes tam oturdu masaya bir yagmur basladi görme..herkes birseyleri aldi hemen iceri derken yagmur yagiyor seller akiyor bütün millet camdan bakiyor oldu=D
sabaha kadar durmadi yagmur askimla oturduk kara kara düsünüyoruz,bizimde nisan disarda oldu cünkü..saat öglen 2ye kadar yagmur devam etti ve elektrkler kesikti..sonra aniden bir günes cikti hava öyle isindiki=) gece saat 12de bitti nisan herkes evlerine dagilddi tam saat 1e geldi tekrar bastirdi yagmur=) yagmur berekettir derler o yüzden hic üzülmedim bozmadim moralimi, sonucta hersey güzel gecti yani=)
ogün iskenderunu sel götürseydi bile ben o nisani yapacaktim yani, hicbirsey engel olamazdi=D
[Ayy canım yaa zaten bir terslik oldumu hemen gerisi gelir sen canını sıkma olsun gönderdiklerin bile çok güzel şeyler hele ulaşsında eline gelince ellerinle yedirirsin jelibonlarıı
nie koymuyosn acabaa facede yok nden gremiyorz siziiiiiiiiiii
babamla mevzuyu konuştuktan sonra koyarım canım babamın da facesi var sakıncalı yani
]
hoşgeldin ladyyyHayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330
ay ne güzel yaaaaaaBenim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeeeGeceden havaalanına gidicem beennnn
süper ötesi bir fikir canımmm özledim gıı seniiHaa onu diyosun anladım tatlışş o zaman şehirlere göre 335.kd havaalanı buluşması düzenleriz. Benim askerim Ankaraya gelcek mesela ben fotoğrafçı ayarlicam kavuşma anlarımızı çekicekk klınızda bulunsun bence güzel bir anı olurr
anam 3 Diyyarbakırlı olduk hee benimki de oradaaa:26:beni bu gece buraya neyin cektigini simdi anladimdiyarbakir
benimde askerim orda canimah be diyarbakiir
ben burdayımmmmmerhabalarrr nerde askerlerinn kraliçeleri bakimm :97:
gece kuşu bnm tüm sülalemin var engelledm hpisin napıym
ananem dioki damatla fotolarn varmışş ayy dedm nerdn biliyosn bn bilirm göster bnaa aradm aradm bulamadm dioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?