335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

teşekkür ederim canım allah sana kolaylık versin bir an önce kavuş inşallah işin çok zor canım
sagol canim amin Rabbim hepimizi de biran önce sag saglim kavu$tursun

Selam canım hoşgeldiinnnn Utandım şimdi sen öyle 330 diyince. Su gibi geçer inşallah tatlımm.
ho$buldum canim te$ekkürler yok canim ya estf ben seni utandirmak icin demedimki
in$allah canim hepimiz icinde gecerli

lady cici m bende sizin topiğe sık sık bakıp çıkıyorum ii oluyor kızz
ilk defa geliyorum canim ben birden tikladim birde bu asker yarenlere göz atayim dedim :80:

evet ya çok yok aslında yarıyı geçtik ya gerisi mkolay yarı olmak bilmediydi bir türlü bende bu topici geç farketmiştim aranıza daha önce katılsaydım çok ii olurdu benim için kaderdaşlarım

Canım benim gerçekten burası hepimize çok iyi geliyor aynı dilden konuştuğumuz birbirimizi çok iyi anladığımız içinn, bulmuşsun ya sonunda artık beraberiz iştee

Çok iyi yapmışsın canım sık sık gel bekleriz kaynaşırız. Senin askerin nerde canımm ?

Nası canım anlamadım birlikten mi havaalanından mıı? Havaalanıysa git tabii kocacına hatta ben direk Diyarbakıra gitcektm çıkınca beni görücekti ama çok erken çıkıyor o kadar erken uçak yok

beni bu gece buraya neyin cektigini simdi anladim diyarbakir
benimde askerim orda canim ah be diyarbakiir

Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeee Geceden havaalanına gidicem beennnn

Anem tezkere tarihi belli olmuş mu canımm bizim daha kesin 12 aralıktan sonra belli olacakmışş

Hayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330

Canım hoşgeldin hep gel beklerisss....
[
QUOTE=Perisoko;16136099]Haa onu diyosun anladım tatlışş o zaman şehirlere göre 335.kd havaalanı buluşması düzenleriz. Benim askerim Ankaraya gelcek mesela ben fotoğrafçı ayarlicam kavuşma anlarımızı çekicekk klınızda bulunsun bence güzel bir anı olurr [/QUOTE]

Süper fikir bende almaya gitmekistiyorum ama kış olacağı için zor görünüyor

Gerçekten miiii ? Çok şaşırdımmm Benimki İl Jandarma Komutanlığında Merkezdee. Senin askerinde ordaysa düşer bayılırım
olamaz ya ciddimisin benimkide merkezde canim ho$ askeriyenin tam ismini bilmiyorum ama merkezde i$tee
ya zaten benim bu gece topige girmem biraz tuhafti galiba diyarbakir kokusu aldim

Canım hoşgeldin hep gel beklerisss....
te$ekkür ederim canim ho$buldum :92: gelicem muhakkak

kizlar ben kaciyorum $imdilik iyi geceler görü$ürüz yine

İyi geceler canımmmm,askerini gör rüyandaaa
Anladım canım...17 ocak gecesi burda parti verelim158 günün acısı çıksın o gece:81:

Gevezemmm o gün bi gelsinn yıkıcazzz topiğiii yıkıcazzzzzzzzzz

Kızlaar bende yatıyorum artıkk bu haftam çok yoğuuunn, öpüyorum hepinizi gevezem, özoşum, violem ve burda olmayan herkes Tutim 335dcm gece kuşumm özledim sizleride umarım yarın konuşabilirizzz. İyi geceler canlarrr :98:

İyi geceler Pericimm

Bende gidiyorum uyuyalım ki zaman hızlı geçsinn:82:...Yarın daha kalabalık bi kadroyla şafak attırmak dileğiyle herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…