- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.381
sagol canim amin Rabbim hepimizi de biran önce sag saglim kavu$tursunteşekkür ederim canım allah sana kolaylık versin bir an önce kavuş inşallah işin çok zor canım
ho$buldum canim te$ekkürlerSelam canım hoşgeldiinnnnUtandım şimdi sen öyle 330 diyince. Su gibi geçer inşallah tatlımm.
ilk defa geliyorum canim ben birden tikladim birde bu asker yarenlere göz atayim dedim :80:lady cici m bende sizin topiğe sık sık bakıp çıkıyorum ii oluyor kızz
evet ya çok yok aslında yarıyı geçtik ya gerisi mkolay yarı olmak bilmediydi bir türlü bende bu topici geç farketmiştim aranıza daha önce katılsaydım çok ii olurdu benim için kaderdaşlarım
sagol canim amin Rabbim hepimizi de biran önce sag saglim kavu$tursun
ho$buldum canim te$ekkürleryok canim ya estf ben seni utandirmak icin demedimki
in$allah canim hepimiz icinde gecerli
ilk defa geliyorum canim ben birden tikladim birde bu asker yarenlere göz atayim dedim :80:
Nası canım anlamadım birlikten mi havaalanından mıı? Havaalanıysa git tabii kocacına hatta ben direk Diyarbakıra gitcektm çıkınca beni görücekti ama çok erken çıkıyor o kadar erken uçak yok
Şafak 68 Aksaray
Biten 90
Kalan 68
Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak
Çok iyi yapmışsın canım sık sık gel bekleriz kaynaşırız.Senin askerin nerde canımm ?
kızlar ben yatıyorum artık hepinize tatlı rüyalar..
beni bu gece buraya neyin cektigini simdi anladimdiyarbakir
benimde askerim orda canimah be diyarbakiir
Benim aşkım 17 Ocak sabah 6 uçağıyla geliyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahımın izniyleeeeGeceden havaalanına gidicem beennnn
Hayirli ak$amlar kizlar :80: birden sizinde topiginize göz atayim dedim
ALLAH kavu$tursun hepinizi de - bizim $afagimiz an itibariyle 330
kızlar ben yatıyorum artık hepinize tatlı rüyalar..
olamaz ya ciddimisinGerçekten miiii ? Çok şaşırdımmmBenimki İl Jandarma Komutanlığında Merkezdee. Senin askerinde ordaysa düşer bayılırım
te$ekkür ederim canim ho$buldum :92: gelicem muhakkakCanım hoşgeldin hep gel beklerisss....
Belli oldu Gevezem İl'de olduğu için 17 Ocak sabahı 5ten itibaren çıkabiliyorlarmış.
İyi geceler canımmmm,askerini gör rüyandaaaolamaz ya ciddimisinbenimkide merkezde canim ho$ askeriyenin tam ismini bilmiyorum ama merkezde i$tee
ya zaten benim bu gece topige girmem biraz tuhafti galiba diyarbakir kokusu aldim
Çok isabet oldu canım merkez komutanlık işte 1 tane var zatenn. Ayy düşünsene şuan aynı koğuşta uyuyorlar resmenn kimbilir belki ranza arkadaşı flean bile olabilirlerrrrahh ahh ömrümüzü yedi orası bizimm benim askerim çok mutsuz ordaa yarında gel sende paylaş askerinin söylediklerini ladycicimm gitme artık burdann valla iyiki geldinn
te$ekkür ederim canim ho$buldum :92: gelicem muhakkak
kizlar ben kaciyorum $imdilik iyi geceler görü$ürüz yine
Anladım canım...17 ocak gecesi burda parti verelim158 günün acısı çıksın o gece:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?