335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iy akşamlar herkese.yaa zaman azaldıkça gitgide daha zor geçiyor gibi geldi bana ya sizede öyle geliyormu şafak 68 aksaray aksarayyyy selam olsunn

Son düzenleme:
aaa ama orda 18 ocak yaziyor=/
17 ocakta cikacaklarina göre 68mi yani safak??
hem sabah erkenden birakiyorlar askerleri aksam 17de degilki..
yine kafam allah bullah oldu haaa=S

valla canım inan bende bilmiorum benim şafak zaten tam anlamıyla çorba olduben 68 diyorum bananem yaa onlar çıkacağı günüde saymışlar artı yol izinleri falan da oluo ne bulsamda daha düşürsem acabaaa

valla canım inan bende bilmiorum benim şafak zaten tam anlamıyla çorba olduben 68 diyorum bananem yaa onlar çıkacağı günüde saymışlar artı yol izinleri falan da oluo ne bulsamda daha düşürsem acabaaa

sorma yaa bende anlamadimki=S
askiminda daha belli olmadi bu zorunlu izin meselesi, resmen yilan hikayesine döndü..
oldugu yerde 331. dönem olanlara tezkere almadan 1hafta önce zorunlu izin vermisler bide gelmisler 3gün fazladan yapmak zorunda kalmislar alt devre gelmedi diye..

hadi yaa ben hiç duymadım bunu ya bak şimdi canım sıkıldı bizimde öyle olursa açıkcası askerlik bitsin bırak 1 günü 1 saniye bile orada o şehirde durmasını istemiyorum ben ya off yaa

ududub tek deilsin cnm ..
o gittiginden beri hep mutlu olmaya çalıştm hatta güldürmek için pamuk gbi bi sevgln wr artık fln diyodm ama çok yorgun hssediyorm kndimii..
yanlş anlaşılmasn hayatı sdce bi erkege baglayan biri deilim öyle olanlarıda hep çok eleştirmişimdir ..
ama bu duygu çok farklı güçsüz hissediyorm kndimii .. demin knuştuk artık herşeydn bi anlam çıkarmaya çalışıyormm mutsuz knuştum ve mutsuz kapattm telefonu ..
bilmiyorm nie böyleym umarm bian önce geçer bu ruh hali yoksa bize zarar vermektn korkuyorm .

miyabalarrrrrr şafaklarımızı su gibi geçsin inşallahhh arkadaslarımmmm benim askerim izinden döndü bugün artık temelli kavuşmak için şafak sayıyom

canım seni çok iyi anlıorum tam anlamıyla hislerimi dile getirmşsin.o gittiğinden beri çelik bir zırh geçiirdim etrafıma kimseye üzgün olduğumu onsuz nefes alamadığımı hissettirmedim sürekli polyana oldum etrafıma zaten beni anlayan da çok olmadı bu süreç içerisinde sürekli şu lafları duydum aman ne varki 6 ay oda askerlikmi asker yolu beklemekmi dediler.umursamadım bu lafları duymamazlıktan geldim ama artık hem ruhsal hemde fiziki çöküntüdeyim şikayetçi değilim asla bugün olsa yine gitse yine beklerim ama benim sıkıntım yalnızlık beni anlamayan insanlarla dolu olması etrafımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…