- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.421
ududub kesinlikle katılıyorm bnm sinirlerm çok bozuk artık !
aaa ama orda 18 ocak yaziyor=/
17 ocakta cikacaklarina göre 68mi yani safak??
hem sabah erkenden birakiyorlar askerleri aksam 17de degilki..
yine kafam allah bullah oldu haaa=S
valla canım inan bende bilmiorum benim şafak zaten tam anlamıyla çorba olduben 68 diyorum bananem yaa onlar çıkacağı günüde saymışlar artı yol izinleri falan da oluo ne bulsamda daha düşürsem acabaaa
maşallah mehtabına sanırım bayram içn geliormu askerin yoksa sen mi gideceksin yanına
miyabalarrrrrr şafaklarımızı su gibi geçsin inşallahhh arkadaslarımmmm benim askerim izinden döndü bugün artık temelli kavuşmak için şafak sayıyom
ududub tek deilsin cnm ..
o gittiginden beri hep mutlu olmaya çalıştm hatta güldürmek için pamuk gbi bi sevgln wr artık fln diyodm ama çok yorgun hssediyorm kndimii..
yanlş anlaşılmasn hayatı sdce bi erkege baglayan biri deilim öyle olanlarıda hep çok eleştirmişimdir ..
ama bu duygu çok farklı güçsüz hissediyorm kndimii .. demin knuştuk artık herşeydn bi anlam çıkarmaya çalışıyormm mutsuz knuştum ve mutsuz kapattm telefonu ..
bilmiyorm nie böyleym umarm bian önce geçer bu ruh hali yoksa bize zarar vermektn korkuyorm .
canım bayram için ya benimki sizinkilerden 12 gün geç çıkacak bayramdan sonra benim şafak sizden fazla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?