- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.461
Merhaba kızlarrYeni bi ile doğru yola çıkmak için işte geldim burdayım
online esjdan takip ediorum ben canım buralardayım 3 kere kuş demeniz yeterligevezemm hoşgeldin nasılsın?
online esjdan takip ediorum ben canım buralardayım 3 kere kuş demeniz yeterligevezemm hoşgeldin nasılsın?
geldim geldim geldim
hoşgeldin canım şafak 68.. atarsa 67
teşekkür ederim gevezem çok şükür iyiim. özüşüm valla işe yarıyacak kuzum tam formatı bilmiyorum her sınıf öğretmeni kendi sınıfındakileri hazırlıcakmış da sadece türkçe mi yazırlıcam her derstenn mi anlamadım valla
ama içeriği sağlam çok hoşuma gitti amaçları falan
canım diğer dersler olursa onlardan da gönderirim ama sen türkçeci sin türkçe lazım olmalı işine yararsa çok sevinecem zaten amaçlar ilköğretim müfradatı canım sorun olmaz:
Zonguldak Yöresi Türkü Sözleri
Yüce dağ başında gara gış olur
Bastığın yerler donar daş olur
Gurbet elde derdim bana eş olur
Aldan aldım mordan aldım
Dal yazmayı yardan aldım
Gide gide ben sılamdan ıradım (uzaklaştım)
Iradım da nazlı yarim aradım
Gavuşmaktır gısmet ise muradım
Aldan aldım mordan aldım
Dal yazmayı yardan aldım
--------------------------------------------------------------------------------
gevezem bu da sana
Oyyyy çokk teşekkür ettim canım sağol
Kızlarr şafağı attırdık ben kaçıyorum yarın erkenden kalkıp okula gidicem hepiciğinize iyi gecelerYarın yeni bi şafakta görüşmek üzere
iyi geceler gevezem rüyanda askerini gör inşallah :97:Kızlarr şafağı attırdık ben kaçıyorum yarın erkenden kalkıp okula gidicem hepiciğinize iyi gecelerYarın yeni bi şafakta görüşmek üzere
yaa ben dalmışım başka bi şeye ama sayılmaz ki :84:bu vakitte foruumda olanlara hediyemdi sadece biz varız yazık diğer kızlar kaçırdı onlar cezalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?