- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.501
335dc cnm aynı bende senin gibiyim...
bu arada kızlar duydunuzmu çarşı izini kullanamayan askerler erken terhis olabilirmiş...
canm evet kötü olmuş ama askern gelir seni görmeye o kadar tatilde sensz durmazz.. snde birazck erken dnersn ankaraya knuşursn ailenle .. tbi ablanın nşanına denk gelmezse :/
Ben gelirim dedi zaten ama offf istemiyorum yaaa hem geç çıkacak hem dönmek istemicek tekrarr. Çok zorlaştırıyorlar işimizi yaaa. Sadece 2 kez çarşı verdiler bari erken terhis etsinler off bütün keyfim kaçtı yaaa
Komutan bugün iştimada söylemiş. Bu kadar geç söylenir mi nasıl bilet bulacksın bayram zamanı dedim.Komutan demişki: Nerde yaşarsanız yaşayaşın naparsanız yapın beni ilgilendirmiyor bayramda hiçbiriniz burda olmayacaksınız demiş.
özleğtimcim üzülme cnm herkes eşit sürede gelecek benimki 18 inde gelecekken 20 sinde gelecek bişey değişmiyor oda 18 de erzuruma konvoyla geleceklermiş terhis olan askerler diğer terhis olucak askerleri erzurumda bekleyeceklermiş kimisi otobüsle kimisi uçakla gelecekmiş adamları beklemekten 20 sinde gelecek yani
Selam canlaaarrr giremedim dün sınavlarla boğuşuyorum çok fena dünde sunumum vardı 100 aldımmmözledim sizlerii hepiniz iyisinizdir umarım. Ben 5 dakika öncesine kadar çok iyiydim ama askerimin heralde zorunlu izin verecekler diyişiyle alt üst oldum. Neden yapıyorlar buu yaa tam sevgilim alışmıştı orayaa şimdi gene adapte sorunu yaşayacak en ters olay ise şu oldu ben ablamın nişan dolayısıyla Mersine gidiyorum ve bayram yani ailemin yanına gidicem. Off deliricem yaa istemiyoruz zorunlu izin olmamsın lütfenn...
perim hoşgeldin cnm...
bu arada benimkinin ordaki kısa dönem askerler var 6 kişi 2 sinie zorunlu izin vermişler bayram için benimki izin kullandığı için vermemişler...utana sıkıla izin almışlar askerler o yol kim çeker diyorlarmış haklılar...
bu arada benimkide 2 haftada 1 çıkıyor izine ama hiç çarşı izinine çıkmayanları kastadiyorlar sanırım...
benimkide artık gececi karakolda gündüz uyuyor akşama kadar gece nöbete gidecekleri uyandırıyormuş artık rahatım diyor...
canım benimkide 29unda gelecek evet çok yok gerçekten ben yarını düşünüyorum tadını çıkaayım izinde olduğu zamanın gerisini sonra düşünürüz siz gidince şafak saymak zor gelecek o kesin artık bizde sizin kavuşma anılarınızı dinleriz:89:
kızlar dün dışardaydım kendime geldim yaaaaa zombi gibi olmuum evde takılmaktan gün yüzü gördüm kendime geldim evde olunca insaının psikolojisi bozuluyor ya ...yarın alışverişe çıkıcam bayram için...
kızlar dün dışardaydım kendime geldim yaaaaa zombi gibi olmuum evde takılmaktan gün yüzü gördüm kendime geldim evde olunca insaının psikolojisi bozuluyor ya ...yarın alışverişe çıkıcam bayram için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?