335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335dc cnm aynı bende senin gibiyim...

bu arada kızlar duydunuzmu çarşı izini kullanamayan askerler erken terhis olabilirmiş...

çok iyi olur hakediyorlar valla tutim inan çok meraklandım yaa ama ii olmana sevindm bebeğim. peri görüyorum seni alttan alttan bakıyon 335 kuzum aç kalma dikkat et kendine
ozeleğitim,mayra violee size de selamlarrr
gevezee gelcek mi acaba bugün?

Komutan bugün iştimada söylemiş. Bu kadar geç söylenir mi nasıl bilet bulacksın bayram zamanı dedim.Komutan demişki: Nerde yaşarsanız yaşayaşın naparsanız yapın beni ilgilendirmiyor bayramda hiçbiriniz burda olmayacaksınız demiş.

perim hoşgeldin cnm...
bu arada benimkinin ordaki kısa dönem askerler var 6 kişi 2 sinie zorunlu izin vermişler bayram için benimki izin kullandığı için vermemişler...utana sıkıla izin almışlar askerler o yol kim çeker diyorlarmış haklılar...
bu arada benimkide 2 haftada 1 çıkıyor izine ama hiç çarşı izinine çıkmayanları kastadiyorlar sanırım...
benimkide artık gececi karakolda gündüz uyuyor akşama kadar gece nöbete gidecekleri uyandırıyormuş artık rahatım diyor...

Son düzenleme:

canım benimkide yarın geliyyor inşallah size geç smylemeleri kötü olmuş ama anlaşılan senle ben şafak saymaya devam etcez herkes gidecek

özleğtimcim üzülme cnm herkes eşit sürede gelecek benimki 18 inde gelecekken 20 sinde gelecek bişey değişmiyor oda 18 de erzuruma konvoyla geleceklermiş terhis olan askerler diğer terhis olucak askerleri erzurumda bekleyeceklermiş kimisi otobüsle kimisi uçakla gelecekmiş adamları beklemekten 20 sinde gelecek yani

canım benimkide 29unda gelecek evet çok yok gerçekten ben yarını düşünüyorum tadını çıkaayım izinde olduğu zamanın gerisini sonra düşünürüz siz gidince şafak saymak zor gelecek o kesin artık bizde sizin kavuşma anılarınızı dinleriz:89:

merak etme cnm seni yanlız bırakmayız hem biz kavuşsakta tam kavuşamayacağız ki direk istanbula gelicek beni görmeye sonra adanaya gidicek yanlız kalmazsın merak etme tatlım...bende bir dahaki gelme şafağını sayıcam burda

Canlarım ben ne zaman geleceğinde değilim, gelsin yeter ama bitince gelsin ya neden bunu şart koşuyorlarki? İsteyen kullansın istemeyen askerliğine devam etsin. Özoşcum senin askerin kendi isteği ile geliyor ve sende buna hazırsın. Bizim sonn dakika haberimiz oluyor ve ben Mersine gidiyorum herşeyi geçtim askerim bunu istemiyorki, gelip o kadar kalırsa çok zor olacak dönmek ve adapte olmak. Herkes aynı gün terhis olsun diye zaten zorunlu izin veriyorlarmış. Ordaki uzun dönemlerin hepsi gidiyormuş ama kısa dönemler istemiyormuş bu izni ve eğer verirlerse bütün izni kullanmak zorunda kalacaklarmış yani 12 gün... Hakkımızda hayırlısı olsun ama ben gerçekten ambele oldum, sürekli birilerinin kontrolü altında olmaktan çok yoruldum ve evet bu askerli beni resmen yaşlı bir insan yaptı. Zihnen ve bedenen çok yorgunum canlarım 3 saatlik uykuyla duruyorum görüşürüz tekrardan hepinizi çok öpüyorum...

ayni durumdayiz perimm.. bizimde daha belli hicbirsey yok zorunlu izinle ilgili..bölük komutani yerinde yok hic yoksa askim üniversiteden aldigi belgeyi vericek ve sonra sivas merkezden haber vericekler belki gitmesine gerek kalmaz.. ama daha öncede anlatmistim 331. dönemler askimin oldugu yerdeyken son bir hafta kala göndermisler zorunlu izine gelmisler birde alt devrenin gelmesini beklemisler 3gün gec cikmislar.. yani istedigimiz kadar hesap yapip safak saysakta bir anda böyle yapilabiliyor..enistenin calisiyorsa isinden bir belge alabilirsin, veya gidip nikah tarihi alabilirsin eger gelmek istemiyorsa yani=)

tutimm eniste koguscu olmus yani=) benim askimda olacak haftaya, oda cok rahat bir görev diyor..gündüz uyuyorsun gece nöbete gidenleri kaldiriyorsun ve kontrol ediyorsun silahlari, üstleri tamammi diye..

merak etme canim yanliz kalmiyacagindan emin olabilirsin=) ben 25subata kadar askimdan ayri olacagim icin buralardayim hala=)

selencim cok güzel seyler paylamissin, tesekkür ederim canimmm=)

diger tüm kizlar iyi aksamlar hepinize, umarim iyisinizdir?=)

kızlar dün dışardaydım kendime geldim yaaaaa zombi gibi olmuum evde takılmaktan gün yüzü gördüm kendime geldim evde olunca insaının psikolojisi bozuluyor ya ...yarın alışverişe çıkıcam bayram için...

aynen tutim, okulun gözünü seveyim o yüzden yoksa bende kafayi yerdim coktan..
bugün kütüphanede ders calisiyordum, kitaplari ne kadar özledigimi farkettim, ve benimde yarin ilk isim gidip kitap almak sosyoloji bu aralar inanilmaz ilgimi cekiyor, cok farkli kitaplar buldum bu konuda..

alışwrş miii hemen gidelmmmmmmm
bnde cuma gidicm inş. canm bi topuklu çzme bide kibar bi elbise almak istiyormm .. :97:
bu arada bn çok heyecanlıym 2 gn snra 1 yıl olcakk biliyorm sze gre az ama olsn

bidee Atam rahat uyusun

caglom bende bayramdan sonra spor salonun ayazılıcam fitness e gidicem...artık kendime gelmem lazım...
335 dc cnm bende topuklu ayakkabı ve kısa siyah mini şort istiyorum ama bulamıyorum bakalım inşallah bayrama kadar bulurum bişeyler...

ben hergün yeni ayakkabi ve canta aliyorum, annem yarin gelip görünce kiyameti koparacak amaaaa ammaaaaa napimmm cooook güzellerrr=/
bugünde yeni kazaklar aldim kendime coooh cici oldum walla=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…