335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Şu ikonu Gece kuşumlar o kadar bütünleştridimki yazısı eksik gibi oluyor bunu koymayınca acaip tatlı oluyor bu sana yaa güleceğim yoksa da gülüorum sen bunu koyuncaaaaa
ay ben de bunsuz bir kkda düşünemiyorum. bu bende alışkanlık valla perim tel mesajlarımda mn yazışmalarımda hep gülücük kouyuyorum ama bu çok şirin yaa nerde benim roflolummmm
babam yeni evden ciktim diye kiyamiyor veriyor bolca simdilik, önümüzdeki aydan sonra belli bir para vericekmis onunla gecinecekmisim bende simdiden hazirligimi yapayim diyorum=D
o zaaman sen eve pek uğrama cicim tadını çıkar
geveze hepimiz özlüyoruz ama nolurr böylee zora sokma kendini
ben sigara içmeyi seviyorum da parasıı sevmiyoruaskerim gelince bırakmaya çalışıcaz bizde inş. bugün çocuklarla ip atladım valla haşatım çıktı yaşlı nineler gibiydim
rahat bırak çocuğu nöbette bi de yakalanırsa her an telde yakarlar valla. deli kız ayarın yok mu senin

canımm inş yakın zamanda görüşürsün ama üzülme tamam mıgeçicek bitanem merak etme. sinirler geriliyo hem onların hem bizim. biraz alttan alalım gelince hallederiz hepsini toptan

herkese selamm kızlarrr nasılsınızz? ben dün hesap yaptım şafağım bugün 74

Son düzenleme:
Tuti'cim o sana ulaşmaya çalışıp ulaşamamış da olabilir. beni de bi gün aramamıştı bozulmuştum ben de, ertesi akşam aradığında beni 3 kez farklı zamanlarda aradığını aradığını ama telefondan sadece dıt-dıt sesi gelip kapandığını söyledi.
siz de yarın konuşup barışırsınız sanırım inş

Son düzenleme:
tutim sakın kin yapma pişman olursun hayatım geçicek bak görürsün.
bence şimdi araama geç oldu hem yatmışlardır sorun olur cnım sabret yarın ararsın

ya tuticim, ben konuşmak isteyip ulaşamadığım zaman 3 kere aradığım oldu. bütün tugayı ayağa kaldırmışsın demişti, sonra sapığım demeye başladı P ara bence, aklında kalmasın.

Tutim tatlım kin falan aklına getirme yorulmuştur uyumuştur,bişi olmuştur arayamamıştır bu arada benimki de aramadı aramış duymadım:78: sonra ben aradım söledim çıkan askere ama beyfendi aramadı:84: boşver canım nasılsa yarın arayacaklar :96:

aradım walla zaten benimki gececi artık gündüz uyuyor konuştum tezkere alan erler varmış eğlence yapıyorlar dedi...konuştuk biraz

Son düzenleme:
tuticim giden askerlerin olması da etkilemiştir onu. bu onu haklı yapar mı tabi ki hayır.
ben bugün peri'nin bahsettiği zorunlu izinden bahsettim. izin fln olmasın, 1 dk daha fazla kalmak istemiyorum burada dedi. aslında süre kısaldıkça onların da sabrı azalıyor.

dedim sende eğleniormusun banan ne ki onların tezkeresinden diyor ben işimi yapıyorum dedi sabah kadar ayaktayım burda dedi 10 en geç 11 de yatmaya gidicem sabah dedi akşama kadar uyuyacağım dedi...

benim askerimi ilk defa böyle görüyorum ben askere gitiğinden beri ilk kez atıştık şaşırdım kaldım yaa nazarmı değiyor ne bana telefonda dediki ben seni kaybetmekten korkuorum bize bişeyler oldu nazar değiyor bişeyler yap dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…