- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.581
ay ben de bunsuz bir kkda düşünemiyorum. bu bende alışkanlık valla perim tel mesajlarımda mn yazışmalarımda hep gülücük kouyuyorum ama bu çok şirin yaa nerde benim roflolummmmŞu ikonuGece kuşumlar o kadar bütünleştridimki yazısı eksik gibi oluyor bunu koymayınca acaip tatlı oluyor bu sana yaa güleceğim yoksa da gülüorum sen bunu koyuncaaaaa
o zaaman sen eve pek uğrama cicim tadını çıkarbabam yeni evden ciktim diye kiyamiyor veriyor bolca simdilik, önümüzdeki aydan sonra belli bir para vericekmis onunla gecinecekmisim bende simdiden hazirligimi yapayim diyorum=D
geveze hepimiz özlüyoruz ama nolurr böylee zora sokma kendiniÇok özledim öyle özldimkibazen dayanılmaz oluyor bu hasret ama elimizden de bişi gelmiyor ...Herkes biter ne kalmış diyor bende devamlı bunu diyorum kendi kendime bitecek...Herkese,kendime inanmak istiyorum ama bazen bitmeyecek gibi geliyor ...
ben sigara içmeyi seviyorum da parasıı sevmiyorugünaydin canlarimmmm, annem babam ve minicik kardesim gelecek birazdan coook mutluyum bunalima girdim resmen 2haftadir evde bir basima olmaktan..
2gün önce almis oldugum sigarayi birakma kararinada bu vesileyle baslamis oldum, daha bu sabah hic icmedim ve basim catliyor,gözlerimi yerinden söküyorlar sanki, beynimi kemiriyor fareler=(
ama dayanacam, ne pahasina olursa olsun=)
Gecekusum, perimmm ve daha sigara icen tüm güzeller sizleride bu kampanyaya bekliyorum=)
sigarasiz bir yasam icin 335. dönem asker yarenleri elele diyelim=)
rahat bırak çocuğu nöbette bi de yakalanırsa her an telde yakarlar valla. deli kız ayarın yok mu seninben geldmm ama kimse yokkk
şmdi size aklımı yitirmek üzere oldugumun belgelerini sunucam :26:
akşam aşkımı aradmm bi numara vr arıyosn işte hvasvnma kaçncı batarya fln sylüyosn baglıyolar snra orda çıkan cocuga isim sylüyorm çagırıyolar aşkımı ...
aradmm ynee işte bagladılr bataryaya telefonu açtılar.. dedm ki işte 335dc'nin sevgilisini verirmsnz ama uyuyosa uyandırmayn !.. snra tmam dedii hemen aşkm çıktı ...
aaa dedmne çabk geldn aşkm ya dedmm ... şaşkın aşkım bn açtım teli dedii
aşkımı tanımadm ya o kadar şartlamışımkı bşka biri çıkıcak die hiç dikkat etmedmm
nese nöbette oldugunda o açıyomş bnu da ögrendm telefn sapıgı gbi ararm artk
Veee 2. bombayı sylüyormm ...
annem ayagnda bag ezilmesi mi ne olmuş alçıya alındı sabah bnde okula gitmeden yemek yapıym öyle gidiym dedm ..
yapıcagm yemek : zeytinyaglı barbunya ..... yaptıgım yemek : zeytinyagsız zeytinyaglı barbunya
yag koymayı unutmşmmama tadı çok güzeldi tavsiye ederm hmde kalorisizzz
hoşgeldin violecim atar şafaklar allahın izni ile inşallah ben aşkımla 2 gündür konuşamıyorum nazar değdi çok fena bize hiç tartışmazdık salı günü tartıştık 2 gündürde sesini duyamıyorum arıyorum sürekli uyuyor yada nöbette diyorlar çok keyifsizim...
Bu arada 45 dakika sonra Van a gidiyoruz ta van a tavana değilAllahım iğencimm yaaa:95:
aradım walla zaten benimki gececi artık gündüz uyuyor konuştum tezkere alan erler varmış eğlence yapıyorlar dedi...konuştuk biraz
grip olcam sanırım ondan çok agresifim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?