335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu askerlikle ilgili artık herşeyi öğrendim...sizi biraz güldüreyim
benim askerim geçen akşam bir asker nöbete gidicekmiş aşkım kaldırmış askeri çocuk geldi yanıma dedi bir baktım çocuk üstünü giymiş altını unutmuş altında pijaması var dedi gülermisin ağlarmısın dedi uyku sersemi unutmuş çocuk askerr kamuflajının altını giymeye karşımda hazırolda bekliyor dedi arkamı döndüm gülmemek için nefes aldım dedi benimki.. çocuk kafa bırakmadı bu askerlik bende demiş...neler oluyor ya ahaha

aynen caglo benim askerimde gündüz ve gece 3er saat nöbet tutuyo gündüz nöbetten gelince uyumak yasak gece 3te kalkıyo ertesi akşam 6 ya kadar koğuşa giremiyolar günlük 3-4 saat uykuyla durduğu çok oluyor ((

günaydin canlarimmmm, annem babam ve minicik kardesim gelecek birazdan coook mutluyum bunalima girdim resmen 2haftadir evde bir basima olmaktan..
2gün önce almis oldugum sigarayi birakma kararinada bu vesileyle baslamis oldum, daha bu sabah hic icmedim ve basim catliyor,gözlerimi yerinden söküyorlar sanki, beynimi kemiriyor fareler=(
ama dayanacam, ne pahasina olursa olsun=)
Gecekusum, perimmm ve daha sigara icen tüm güzeller sizleride bu kampanyaya bekliyorum=)
sigarasiz bir yasam icin 335. dönem asker yarenleri elele diyelim=)

ben geldmm ama kimse yokkk
şmdi size aklımı yitirmek üzere oldugumun belgelerini sunucam :26:
akşam aşkımı aradmm bi numara vr arıyosn işte hvasvnma kaçncı batarya fln sylüyosn baglıyolar snra orda çıkan cocuga isim sylüyorm çagırıyolar aşkımı ...
aradmm ynee işte bagladılr bataryaya telefonu açtılar.. dedm ki işte 335dc'nin sevgilisini verirmsnz ama uyuyosa uyandırmayn !.. snra tmam dedii hemen aşkm çıktı ...
aaa dedm ne çabk geldn aşkm ya dedmm ... şaşkın aşkım bn açtım teli dedii
aşkımı tanımadm ya o kadar şartlamışımkı bşka biri çıkıcak die hiç dikkat etmedmm
nese nöbette oldugunda o açıyomş bnu da ögrendm telefn sapıgı gbi ararm artk
Veee 2. bombayı sylüyormm ...
annem ayagnda bag ezilmesi mi ne olmuş alçıya alındı sabah bnde okula gitmeden yemek yapıym öyle gidiym dedm ..
yapıcagm yemek : zeytinyaglı barbunya ..... yaptıgım yemek : zeytinyagsız zeytinyaglı barbunya
yag koymayı unutmşmm ama tadı çok güzeldi tavsiye ederm hmde kalorisizzz

335dc askerinin sesini tanıyamamana pek şaşırmadım,bende de öyle oluyo çünkü :)

Bu arada annene çok geçmiş olsun,yağsız ve tuzsuz yemek her zaman iyidir derim ben

slmm kızlar uzun zmandır giremiyorum bayram temizliği malum kafayı yiycem duruma geldim artık.....maşallah şafaklar atmaya devam ediyo ne güzel ben bıraktım saymıyorum artık bayrama kocacım geliyo arife günü saat 3 de inşşş kavuşuyorum bayramdan sonra 60 günümüz kalıyo bu da gelir buda geçer ahh şarkılar önceden bu kadar anlam taşımıyolardı sanki

musurcum çok sevindim adına güzel günler geçirin inşallah eşinle güzel bir bayram geçirirsiniz bide şafak saymaya devam edelim burda gerçi bende saymıyorum artık...

hoşgeldin violecim atar şafaklar allahın izni ile inşallah ben aşkımla 2 gündür konuşamıyorum nazar değdi çok fena bize hiç tartışmazdık salı günü tartıştık 2 gündürde sesini duyamıyorum arıyorum sürekli uyuyor yada nöbette diyorlar çok keyifsizim...

canım yaa herkesin sinirleri laçka oldu tabi olur böyle şeyler arar yakında canım merak etme.. :102:

selam kızlar naber nasıl gidiyo şafaklar bir bir atıyo bazen hiç atmıyo gibi gelsede :26:askerim bayramda 4 gün evci çıkıyo her ne kadar ben göremicek olsamda yinede seviniyorum moral olucak ama bende gidebilmeyi okadar çok isterdimki

sıkma canını cnm artık iyice gerildiler haklılar zaman bize her ne kadar zor geçsede asıl onlara zor geçiyor bizi burada oyalanabilecek bişeylerimiz var ama maalesef onların yok saçma sapan işler yapıyolar o yüzden biraz alttan almaya çalış bence cnm

mayracım ne güzel söylemişsin canım.. tutim üzme sen de kendini canım barışırsınız şimdi sinirler gergin tabi ama anlıycaktır eninde sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…