- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.541
perim bilmiyorum garanti veremiyorum yapıştım mı bırakmam
çağloo nakit fazla geldi heralde,zira benim maaşş pufff
tutim yine kaybolmuş misafiri mi geldi ki
Canlarım şafakları attırdığımıza göre artık yatabilirim. Şafak 67 bugün Zonguldaktayız. Zonguldak askerlerimize herbişeyciklerimize iyi bak. Canımın canı, ömrümün sahibi. Seni çok seviyorum. İyi geceler bebişlerim kendinize iyi bakın, rüyanızda askerlerinize kavuştuğunuz o muhteşem anı görün ve çok mutlu uyanın :98:
Çok özledim öyle özldimkibazen dayanılmaz oluyor bu hasret ama elimizden de bişi gelmiyor ...Herkes biter ne kalmış diyor bende devamlı bunu diyorum kendi kendime bitecek...Herkese,kendime inanmak istiyorum ama bazen bitmeyecek gibi geliyor ...
Çok özledim öyle özldimkibazen dayanılmaz oluyor bu hasret ama elimizden de bişi gelmiyor ...Herkes biter ne kalmış diyor bende devamlı bunu diyorum kendi kendime bitecek...Herkese,kendime inanmak istiyorum ama bazen bitmeyecek gibi geliyor ...
gevezem bitecek başka şansı yok geçirdiğimiz günlere bakarsa çok bişey kalmadı bile canım allah kavuştursun hepimizi:13:
Bunu gördükten sonra çıkamazdım. Ah benim canım Gevezem çok haklısın gün geçtikçe tahammüller azalıyor ama dönüp bakınca bunca günü burda birbirimize destek olarak omuz omuza yedik bitirdik, vee gerçekten ilişkilerimiz çok daha fazla güçlendi, öyle ki artık hiçbirşey yıkamaz biziÇok zor canım benim evet normal bir gidiş değil bu ayrı şehirlerde irbirini beklemek ya da başka seeplerden beklemek değil, başka türlü birşey bu. Zor, ama zor olduğu kadarda asil, gururlu bir bekleyiş. Döndüğünde yaşayacağınız aşkı düşün, herşey çok daha başka olacak hepimiz için Gevezem, sımsıkı sarılıcaz birbirimize, kavuşmak için sabretmeyi, bırak kavuşmayı sesini duymak için bile sabretmemiz gerektiğini öğrendik. Sevdiğimiz adamların buna ne kadar değdini onlarla geçirdiğimiz her saniyenin değerini çok daha iyi anladık, büyüdük, yaşlandık, gençleştik, ağladık, güldük, gene ağladık, gülerken ağladık, olur olmaz yere ağladık, ufacık bir anı bile bizi mahvetmeye yetti kimi zaman, farklı hayatlar yaşamaya başladık ama hep BİZ olmayı bildik... Ama bak gerçekten az kaldı, hemde çok az... Biraz daha sabır, dayanamasakta... Çok şükür iyiler ya, dönecekler ya Allahın izniyle bugünler çok çabuk geçecek Gevezem üzülme...
Bu dizi mahvetti, kız asker beklemeyi öyle güzel anlattı ki ağlamaktan bayılcam sanırım...
ya kizlar ne sorcam size..
sizin askerlerinizdede Hazir Kita diye birsey varmi??
yani diyelimki gece 10-12 nöbeti var geliyor bir sonra nöbeti yok ama yinede uyuyamiyor hazirda beklemek zorunda..ve bu haftada en az 3kere oluyor..anlamadim ben bu isi=S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?