335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu arada bişey dha sylemek istiyorm...
tmam askerler yoruldulr sıkıntılar çok iyi anlıyorm ama bn artk bnu bi bhane kabl etmiyorm ! 15 ay ypanlar napsn ??. bu knuda artk pek taviz vermeyi dşnmüyorm ..

selencm bnde kaç kez mektp yolladm yıldnmnde kargo yolladm.. o hiç bişy yollamadıı bnde dha bitene kadr bişy yollamayı dşnmüyorm ://

cnm 2-3 kere yaptın o süprizleri o ona ömür boyu yeter zaten fazlasına gerek yok cnm bunları aslında onların yapması gerekiyor bayanlar süprizi çok fazla aşırıya kaçırmamaları gerekiyor bence sen evet bayağ bir şeyler yaptın erkek arkadaşına ama artık yapma cnm ha mektubunu yaz o ayrı ama koli gönderip sürekli onu memnun etmeye çalışma cnm çok alışırsa sürekli senden bişeyler bekler...sende yaptığının karşılığını alamayınca sen üzülürsün cnm o yüzden daha fazla şımartma bence sevgilini...

aslında biz bayanlar bazen şaşırıyoruz onları memnun etmek için ...

canım walla inan deli gibi yollamak isterim, onu mutlu etmeyi seviyorum, ama maalesef arada frene basmak gerekiyor.
abim uzun dönem askerlik yaptı, anneme anneler gününde bize doğum günümüzde hediyeler yolladı.
gerçi benim sevgilim çarşı iznine çıkamıyor ama yine de ne bileyim.

tutim bu selenemi bnamı ikimizede uyuyodaa

askerdn hediye beklemiyorm ki bn .. ama ne yalan syliymm bi çiçek beklemiştm o da çok zor deil bi arkadaşıyla yollatabilirdii bn bhane kabl etmiyorm bnları :/

merak etme cnm gelip geçici bir durum yaşıyoruz hepimiz o unutkanlık bendede vardı babam meyve istemişti gidip kendim yemiştim onu babam sormuşu nerde benim meyve tabağım diye düşün epimiz aklımızı yitiridik mümkün olduğunca kitap oku cnm kafanı dağıtacak şeylerle meşgul et kendini ben inanıyorum herşey çok güzel olucak geldiklerinde...

selenncim gelinliğin çok tarzmış tatlım inşallah sana onu giymek nasip olur...
diğer bekar arkadaşlarım içinde hayallerindeki geliniği giyip gelin olurlar inşallah..
335dc hoşgeldin tatlımmm

şunu da söylicem daha fazla mızmızlanmıcam bu akşam; normalde biz flört aşamasındayken sevgililer gününün üzerinden bi ay geçmiş olmasına rağmen bana takı seti alan adam, doğum günümde bana antalya'dan tezgahlarda satılan halhallardan almış bi tane, aynı gün bende ona askere gidiyo diye traş makinesi almıştım. benimki çok küçük bi hediye diye bi şiler söyledi.
neyse antalya'da bi yere tırmanmışlar ordan bi taş getirmiş bana, bende dedim ki benim doğum günü hediyem bu olsun.
şimdi evet hediyenin maddi değeri önemli diil tabi ki ama yine de insan daha farklı bi şi bekliyo. ay ay ne dertliymişim ben de :))

kızlar eşim askere gittiğinden beri her hafta bir mektup yolladım asla es geçmedim hatta askerdekiler mektup biraz gecikse postacıyı aruyacak bir durma gelmişlerdi düşünün yani ama eşim bana topu topu 2 mektup attı oysaki ondan bana boş kağıt bile gelse razıydım ama olmadı işte

ya off kart yazmayı bitiremedim 50 tane yazdım 10 tane kaldı ama bulanık görmeye başladım valla. fazla konuşmayın geçmişi okumak zor oluyo. bi de beni özleyin

walla tuticim bu gece yazdıklarının bi kısmını cidden kopyalayıp mailime aldım , 335 canım sende yap. çünkü ben ne kadar kızsam da bazen tutamıyorum kendimi. ama dediğim gibi maalesef bazen böyle olmalı.

neyse kızlar bir derdimi söledim sizinde kafanızı yordum ama fikirleriyle bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden..

anowwwwwwwwwwwwww kızlar ilahi çok alemsiniz hee hepinizi yerim ben ya en büyük derdiniz hediye olsun...

benimki doğum günümden 1 gün önce izin bittiği için 1 ekimde yanıdma olamadı ama 30 eylülde yanımdaydı bana hediye almıştı çok duygulanmıştım üstelik en ihtiyacım olan şeyleri almıştı deri ceketle diz üstü çizme almıştı ama biz askerde ne o bana mektup ne be ona mektup dahi yazmadım bırakın hediye bile kargolamadım...tek yaptığım her gün günlük yazıyorum o defteri vercem ona yeter adam olana çok bile hahahah şaka bir yana hediye 14 şubatta ve doğum gününde alırım ben

ududub bnm en kızdıgm 15 ay ypan adamlar napsn ? bikaç gn geçsn sylicm bn içimde kalırsa olmazz :76:
bn nie sinir yptım şuan aramz iyi aslnda ama içimde kalmş iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…