- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.781
havayı biraz dağıtayım, eğer bi gün evlenirsem şu gelinliği istiyorum
http://2.bp.blogspot.com/_7JXiiC7nLus/TL3TLmRw2xI/AAAAAAAABVk/YJKUT6FmqJg/s1600/m1.jpg
bu arada bişey dha sylemek istiyorm...
tmam askerler yoruldulr sıkıntılar çok iyi anlıyorm ama bn artk bnu bi bhane kabl etmiyorm ! 15 ay ypanlar napsn ??. bu knuda artk pek taviz vermeyi dşnmüyorm ..
selencm bnde kaç kez mektp yolladm yıldnmnde kargo yolladm.. o hiç bişy yollamadıı bnde dha bitene kadr bişy yollamayı dşnmüyorm ://
cnm 2-3 kere yaptın o süprizleri o ona ömür boyu yeter zaten fazlasına gerek yok cnm bunları aslında onların yapması gerekiyor bayanlar süprizi çok fazla aşırıya kaçırmamaları gerekiyor bence sen evet bayağ bir şeyler yaptın erkek arkadaşına ama artık yapma cnm ha mektubunu yaz o ayrı ama koli gönderip sürekli onu memnun etmeye çalışma cnm çok alışırsa sürekli senden bişeyler bekler...sende yaptığının karşılığını alamayınca sen üzülürsün cnm o yüzden daha fazla şımartma bence sevgilini...
aslında biz bayanlar bazen şaşırıyoruz onları memnun etmek için ...
canım walla inan deli gibi yollamak isterim, onu mutlu etmeyi seviyorum, ama maalesef arada frene basmak gerekiyor.
abim uzun dönem askerlik yaptı, anneme anneler gününde bize doğum günümüzde hediyeler yolladı.
gerçi benim sevgilim çarşı iznine çıkamıyor ama yine de ne bileyim.
tuticim umarım dediğin gibi olur umarım gelince bu konuda tatsızlık yaşamayız inan endişeliyim gerçekten.hakketen benim psikolojim çok bozuldu unutkalık hat safhada düşün mutfağa gidiyorum su dolduruyorum suyu masada bırakıp içeri geçiyorum sonra ben ne yacaktım diye düşünürken buluyorum kendimi bu ve buna benzer bir takım olaylar oldum inan kendim kendimden korkar oldum
tutim artık böylee
normalde çok kıymt bilen biridir bn yapsm o iki ypar ama bu askerlk bnm ömrümü yedi deişti adam ya ://:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?