335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım kendine çok iyi bak şimdiden iyi bayramlar diliyorum gıcık ama mantıklı bir söz bende sana KAFANA TOKADAN BAŞKA BİŞEY TAKMA.öptümm çok

335 devremmmm bende 2 gün sonra ananemle dedeme kavuşuyorum şileye gidicem bende olamıcam buralarda bayramın ilk günü...
hayırlı bayramlar ve iyi yolculuklar tatlım öpüyorum seni kendine çok iyi bak muju...

ohh ududubcum daha ne olsun tatlım süper şeker tadında bir bayram olucak sizin için maaşallahhhhhhhh çok güzel bir bayram yaşarsınız inşallah cnm...

chori chori hungorise galgalendeeeeeeeeeeeeee cukke cukke horke marke galgalendeeeeeeeeeeeeeeeeee....
eke marke curke arke aca aca aca aca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selenncim çarpı görüyorum ben yine...
bak şu siteden yükle tatlım resmi...
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting orda 640x460 mı ne mesaj panoları olan kısmı işaretle buraya yükle cnm dag gıbı olan bı resım cercewsı warya hızlı cewap yazan yerde aşşağıda...dunyanın yanındakı resım gıbı bısey war ona tıkla sıtedın werdıgı lınkı o yere kopyala....

amin ududubcum inşallah tatlım acısını çıkarın bugünlerin tatlım...
kuşkam bende sewerdim o şarkıyı ama sözlerini anlamadığım için kafamdan uydururudum böle hahahahah
çekirdek partisi yapıyormuş enişte demek wayyyyyyyy benimki 876545678 rüyasındadır kesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…