- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.201
canım sanırım daha önceden askerlerle halk arasında bazı olaylar olmuş, bi ara da disiplinsizlikten 1 ay yasaklamışlar.zaten çıksalar da yarım gün hakları var.
bizim telefonlar dinleniyormuş.
ordaki olayları telefonda anlatamıyor o yüzden cnm. yaa minumum 5 maks 8 saat çok ama yaa(
caglom selennim bizimde nöbetler 5-6 saate çıkmış karakolda geçen hafta 8 asker terhis olmuş bir çok uzun dönem askerde izine çıtı bize kaldı herşey dedi şimdi bölüştürcekler bir grup bayramın 1. günü diğer grup bayramın 2.günü diğer grup bayramın 3.günü ... falan çıkıcak dedi bünyem alıştı artık nöbetlere dedi hava çok soğuk dedi ellerim yara oldu soğuktan dedi şu uzun dönem alt devre ve kısa dönem alt devre gelse rahatlıcaz dedi...
bizimde karakolda telefonlar dinleniyormuş sürekli birde karakolda kavga çıkıyormuş aşkıma dedim sakın bulaşma ne bulaşcam ya dedi...
aa hazır kıta çok kötüymüş((
ya aslında işin aslı çağlocum ben askere gitmeden önce doğuya çıksın çok istedim, ona bile şakayla söyledim. biraz burnu sürtsün istiyodum, gerçi şimdi yine de kıyamıyorum çoğu zaman ama bazen içimden bi şi çıkıp oh iyi çarşıya çıkamıyor diyor, hatta keşke hazır kıta onlara da olsa
selencim kavgalar her yerde oluyor..
benim askimin karakolda 25kisi var sadece ve hergün birilerinin kafasi kiriliyor agzi yüzü dagiliyor..
askim oraya gittiginden beri 2kisi askeri ceza evine gönderildi bir kiside sürgüne yollandi düsün yani..
çok geçmiş olsun cnm
tabı kı oyle, hatta bugun sesi gitmiş, burnunu çekiyo; noldu hasta mısın diyorum. yok alerjim var diyo :))
hastasın revire git dedim, yok dedi ilaç vericekler fln dedi.
aaa çok üzüldüm, bulunduğu ortam çok kötüymüş canım. askeriyede nasıl oluyor da bu kavgalara izin verilebiliyor
ya sanırım hiç bi şi anlatmıyo benim erkek arkadaşım, 80 kişiler, ya da bulunduğu yer iyi, hiç kavgadan bahsetmedi çünkü
çok güzel söylemiş caglacım :))
evci izninden dönmeden önce, dışardayken konuşurken, biraz insan göreyim bari dedi. bende zaten 80 kişiyle yaşıyorsun diyince ordakiler daha farklı bi şi dedi.
aa iyi ki yalnızım gel dememiş :))
ya canım neden sürgün yerine gitti ki, hatırlıyorum bi aralar sen sürekli yer değiştirdiğini söylemiştin.
bi kere bende ankesörlü telefonu ararken, bi kere çaldı, sonra konuşmalar duymaya başladım.çocuk diyo ki "istanbul'a gidicek misin", kız da tamamen sallamaz bi tavır da "hıı gidicem" dedi. daha fazla dinlemedim kapattım, ama ben askerlik yapsam bu görevi sevebilirdim :76:
ya öyle çıkmaları tehlikeli diil mi ki ?
tuti sobeeee :80:
grip oluyorum galiba offfffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?