335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hmm anladim canim..neyse saglik olsun az kaldi bitti zaten sunun surasinda ne kaldi=)
benim askima her pazar carsi izni var aslinda, yani daha dogrusu bir hafta karakolun oldugu köy icinde carsi izni veriyorlar yarim gün askimda gitmiyor hicbirsey yokmus cünkü=)
diger hafta sabah 10dan 17ye kadar ilceye gidiyorlar ordada sadece internet cafe var öyle alisveris yapabilecegi dogru düzgün magaza felan yokmus=)
napalim katlancaz artik

ya canım kaç kişiler ki karakolda zaten, ne kavgası ki bu ?

ayy öyle deme canim yaa,
insan kiyarmi hic sevdiginee??=(
ölürüm ben yarime, bugün yine öksürüyordu cigerlerini üsüttü ve dogru düzgün ilacda vermediler dinlenmesi icin izinde o yüzden hala iyilesmedi 3aydir böyle düsün yani..
sükret bence, nerede yaptigi hic önemli degil,ülkenin her kösesindede cektiriyorlar adama zaten.. doguda olupda cok rahat olan insanlarida biliyorum ben, yani nerede oldugu pek önemli degil, farkeden sadece icindeki telas duygusu..

selencim kavgalar her yerde oluyor..
benim askimin karakolda 25kisi var sadece ve hergün birilerinin kafasi kiriliyor agzi yüzü dagiliyor..
askim oraya gittiginden beri 2kisi askeri ceza evine gönderildi bir kiside sürgüne yollandi düsün yani..

çok geçmiş olsun cnm
tabı kı oyle, hatta bugun sesi gitmiş, burnunu çekiyo; noldu hasta mısın diyorum. yok alerjim var diyo :))
hastasın revire git dedim, yok dedi ilaç vericekler fln dedi.

aaa çok üzüldüm, bulunduğu ortam çok kötüymüş canım. askeriyede nasıl oluyor da bu kavgalara izin verilebiliyor
ya sanırım hiç bi şi anlatmıyo benim erkek arkadaşım, 80 kişiler, ya da bulunduğu yer iyi, hiç kavgadan bahsetmedi çünkü

çok geçmiş olsun cnm
tabı kı oyle, hatta bugun sesi gitmiş, burnunu çekiyo; noldu hasta mısın diyorum. yok alerjim var diyo :))
hastasın revire git dedim, yok dedi ilaç vericekler fln dedi.

evet canim, orda nasil bilmiyorum ama bizde revire göndermiyorlar bile..
ecza dolabindan kafasina göre adam sana agri kesici veriyor, kimse kacabilecegini düsünmesin hastayim numaralariyla felan diyorlarmis=)
gecen askim birsey anlatti "Allah Allah, o nasil is dedim" oda bana "Allah Allah'da kul kul degil" dedi=)

evet canim sürgün yerinde zaten benimki=D
o yüzden normal yani böyle seyler alistim artik=) askim anlatiyor bana herseyi daha dogrusu o anlatmaz belki ama ben didik didik ediyorum herseyi soruyorum bu nedir o nasil oldu felan diye oda anlatiyor herseyi=)
düsünki telefonda komutanin taklidini bile yapabiliyor yani=)
sizin telefonlar dinleniyor diye anlatmiyordur sevgilin bence..
gecen bende askima sordum dedim dagda nöbet tutunca yanlizmisin sana bunu söyleyemem dedi ben koptum tabi=D
ama allahtan almancamiz var cok özel konusursak almanca konusuyoruz=)

çok güzel söylemiş caglacım :))
evci izninden dönmeden önce, dışardayken konuşurken, biraz insan göreyim bari dedi. bende zaten 80 kişiyle yaşıyorsun diyince ordakiler daha farklı bi şi dedi.

aa iyi ki yalnızım gel dememiş :))
ya canım neden sürgün yerine gitti ki, hatırlıyorum bi aralar sen sürekli yer değiştirdiğini söylemiştin.
bi kere bende ankesörlü telefonu ararken, bi kere çaldı, sonra konuşmalar duymaya başladım.çocuk diyo ki "istanbul'a gidicek misin", kız da tamamen sallamaz bi tavır da "hıı gidicem" dedi. daha fazla dinlemedim kapattım, ama ben askerlik yapsam bu görevi sevebilirdim :76:

çok güzel söylemiş caglacım :))
evci izninden dönmeden önce, dışardayken konuşurken, biraz insan göreyim bari dedi. bende zaten 80 kişiyle yaşıyorsun diyince ordakiler daha farklı bi şi dedi.

düsünsene ya hergün ayni yüzlere bakiyorsun,ayni sesleri duyuyor,ayni renkleri görüyorsun..
bide carsi izninede kamuflajla cikiyorlar silahla felan o yüzden cok rahatsiz oluyor askim..

benimkide sürgün yerinde... selenncim bizikilere 80 kişiler karakolda ama her gün kavga çıkıyor dedi ottan foktan sebepten kavgalar çıkıyor dedi höh desen kavga çıkıyor dedi...tezekere alan askerler kavga çıkarmış gitmeden önce kıl oldukları askerlere sataşmışlar naıl olsa ertesi gün gidicez diye çok karışık buralar diyor bazen gülüyorum dedi adamlar birbirlerine çok enteresan küfürler ediyorlar diyor hiç bir yerde duymadığım dedi hele bi tane laz var dedi çok komik oluyor kavga edince dedi lazca konuşuyor falan dedi...

aaa ciddimisinnn=S
o nasil is öyle yaaa..
bizde acemilikteyken askimla konusuyorduk 2dakika sonra araya bir ses girdi lütfen görüsmenizi bitirin sirada baskalari bekliyor diye ben bir tirstimki anlatamam sanaaa=D
Bizim acemilik pilot bölgede oldu canim,yani daha askerler oraya gitmeden dagitim yerleri belli oldu Sivas cikti, Sivasa gidince kura cekti bir ilceye cikti, ordanda tekrar dagitim yapildi köy karakoluna verdiler.. Kurada cektigi yer zaten sürgün yeriydi ve ordan sonrasida ordan iyi olmasi imkansizdi o yüzden sansimiza orasi düstü=)
bende cok isterdim asker yada polis olmayi ama ailem kesinlikle istemiyor böyle birsey ve saglik kosullarimda el vermiyor zaten..

hakikaten caglom bizimkilere yasak kamuflajla çarşıya çıkmak sadece görev için komutanınla olay yerine giderken kamuflajla dışarıya çıkıyor o kadar...ama çarşı izininde yasak bizimkilere kamuflaj...

Son düzenleme:
caglom aynen ilac aldım az ewwel çay içtim dr rendevum vardı ya bugün dr vediği strest için suda eriyen bir ilaç verdi onuda içtim midem altüst oldu ...birde duş aldım sonunda kaptım şifayı sanırım yarında bayram hasta hasta bayram geçirmek istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…