335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya ben niye bi şi bilmiyorum ya ( hiç bi şi anlatmıyo, nasılsın dediğim zaman genelde iyi. bi de iyi bi ünv. mezun olduğu için komutanın çocuğuna özel ders veriyomuş, evci iznini de bu sayede aldı.
aslında o kadar adam bi arada olup da kavga çıkmaması imkansız gibi bi şi. bırak erkekleri 80 tane kız bile olsa kavga çıkar. ben sorıyım bi ara merak ettim.

gelince anlatir uzun uzun, yeter artik dersin baska birseyden bahset=D
ben simdi onu konusturuyorumki geldiginde sira bana gelsin=D

selenncim evet cnm sonudna gittim dr a kadın doğuma uzmanına baktı ultrasonda bir iltihap varmış rahmimde öteki ay regl bitince 3 gün sonra gel dedi bakalım o iltihap adet olunca atıcakmı dedi hormon testi yaptırıp tekrar gidicem cnm...şimdilik bişey çıkmadı allaha çok şükür benden çok benimki strest yaptı sürekli aradı aşkım ne dedi dr bişey çıkmadı dimi diye dr da bayandı çok tatlı bir dr du ne kadar şanslızın erkek arkadaşın sürekli arıyor falan dedi nerde şuan dedi askerde doğubayazıtta ddim aaa süper bir yerde yapıyor dedi doğubayazıt çok güzeldir söyle erkek arkadaşına sana ordaki çarşıdan bişeyler getirsin dedi çok tatlı bir dr du...

çok tatlı hamile bayanlar vardı onları gördükçe bir ara çılgın bediş gibi hayal alemine uçtum dr bişey sordu ben hayal alemindeydim kendimi hamile hayal ediyordum dr cnm iyimisin dedi ben ayy pardon dr hanım dedim dr güldü ne düşünüyorsun bakim dedi ...çılgın bedişim yok başka işim dıp dıp dırım dıp dıp dırımmmm

oyyyy bebek gördümmü bende dayanamıyorum rüyamda olsun gerçekte olsun...en büyük hayalim aşkıma bir bebek verebilmek biz çok istiyoruz evlenince hemen düşünüyorum ben ama benimki biraz gezelim evliliğin tadını çıkaralım diyor....

ya uzmanlara göre ilk iki yıl çocuk yapmamak gerekiyormuş, iki yıl dayanan evlilikler uzun yıllar dayanıyormuş çünkü.
ya benim sevgilim de çok seviyo çocukları ama ben daha tedirginim. rüyamda bile ona iyi bi ortam sağlayamabilirim, olmasa mıydı diye düşünüyordum.
bi kere daha rüyamda çocuğum olmuştu ve yine kızdı, kendi kendime onu istediğim gibi yetiştiremiyorum, daha çok kitap okumalıyım ona diyodum
tamam ben deliyim sanırım :)))

hahah selenncim çok alemsin cnm ya bu arada sen kaç yaşındasın cnm ? çok merak ediyorum yaşını...
ewt cnm bugün dr da onu söyedi konu açıldı çocukalardan dr umda evlenirsen 2 sene çocuk yapma dedi yaşa hayatını eşinle öyle düşün dedi hemen çocuk yapanları sağlıklı bulmuyorum boşanmalar oluyor olan çocuklara oluyor dedi...haklı...
bende hep erkek çocuğum olsun isterim babası ile aynı giyincekler böyle 2 tane aşkımla gezicem böyle allahım sağlıklı olsunda gerisi yalan...

Son düzenleme:
nasılsa kendi kendimeyim; rüya yorumu yapıyım. mesela dikkat ettim ( 2 kez oldu farklı kişilerde) kimin kızı olduğunu görsem o insan bana yok yere kızar, tartışmaya çalışır.

selenncim aynıyız seninle oyyyyyyyy çok tatlı bir kızmış bu rabbim sanada böyle tatlı bir kız nasip etsin...
o zaman sen benim çocukluğumu görme bebekken beni almanlara benzetirlermiş annem her zaman nazar duası okurmuş bana çok nazar değermiş gelip gelip severlermiş beni sokakta saçlar sapsarı yanaklar tombiş

ay ayyy hala guzelsın canım benım :)))
ya ben tam 4 kilo 100 gram dogmusum. toparlak bi şi.ben de toparlak cocuk ıstıyorum :))

tuticim senin erkek arkadasın kaç yaşında?
burcun ne onun burcu ne :))

Son düzenleme:
ay çok güzel canım, bende karın bolgesı bol seylerı sevmıyorum. karnımı ıcıme cekmeden yurucem işte, ne güzel bi şi :76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…