335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa mevsımsel sanırım, ben bayramdan korkuyorum bi sürü tatlı yıcem dıye.
sen benım sevgılımle yasıtsın tuticim. ama o bi yay ben de aslan. ve maalesef kı yayın butun ozellıklerını tasıyo :))

forumdakı kızlara ceza verelım tuticim geldıklerınde.. bu gece senınle nobette gıbıyız :))))
taylan kumelı havalar sogudu ıcın canımızın karbonhıdrat ıstedıgını soylemıstı, başka bi deyişle yağlanıp sıcak olalım istiyo :P

cnm benburçlardan hiç çakmam bir tek kendi burcumun hava grubu oduğunu bilirim o kadar
ay bayramda baklava yemem ben hiç sevmem şerbetli tatlıları ama çikolataya hayır demem...birde jelibona ah aşkım ya her buluşmamızda pembe kurdeleye sarılmış jelibonlar alırdı bana çok özledim ya artık gelsinler...

benim yağlanmamam lazım bayramdan sonra spora başlcam artık yavaş yavaş bakıma girmem lazım dinç bir vücut lazım bana ki gelinlikte güzel dursun cildim diri olsun dimi ama taylan kümeli benim aşkımın adıda taylan eheheheh =)

hahaha walla aslında bi ara arkadaşımla birbirimize bakıyoduk, bildiklerim oldu. mesela bi kere abimin morali çok bozuktu kız arkadaşından ayrılmıştı. bi yere gittik beraber kahve içince kapatsana dedim, moral veririm atarım bi şiler diye düşünüyodum. aa dedim burda böyle bi kız var tanıyo musun yoo dedi, dedim sizi uzun boylu bi kadın tanıştırcak. ben dedikten bi ay sonra bi komsumuzun gelini tanıstırdı onları :)))
bak bı daha kahve ıc resım koy bakmaya calısıyım eğlenırız hem :))))
makıne muhendısı canım

oooo süpermiş bir gün kahve yapayımda resmini çekim bak cnm eheh valla eğlenceli olur
seninkininde mesleği güzelmiş cnm benim kardeşimde makina mühendisi olucak inşallah

selenncım benımkı netı fazla sevmez msn yı facebooku hıc sewmez sadece askerde dıye kullanıyor oda görüşmek için ama sivilde netle arası yoktur...evlenınce eve ınternet almıcam diyor ...bız hep telefonda konusuruz yawrum ya ona gelen fatura kımseye gelmemıstır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…