- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.281
ya nolmuş buraya dünkü yazılarımz gitmiş dalga mı geçiyolar ya
bugn 100 günü bitirdik ...
dün aşkımn arkadaşı msj attı yanına gitceklermş onun için sevndm ama kendm için üzüldm dogal olarak((
çnkü bn onlarla gitmeyi planlıyodm suya düştü hayallerm ..
silivriden direk gidicekleri için gdemicm bn
off offf bi mucize olsada bi iki hafta snra tekrar gitseler
15 gün kaldı aslanım dayan....
Ben gidiyorum Çağlom doğumgününde =)
ooo süper walla, benide cantana koy, yolda giderken at sivasa yakin biryerlerde olmazmi??=D
ayy saka felan en güzel dogumgünü hediyesini veriyorsun enisteye..
kac gün kalacaksin??
Atiyim Çağlom valla gelll :)) evet gerçekten çook iyi gelecek bize delirmek üzereyiz çünküü. Cumartesi sabahtan gidip Pazar öğleden sonra dönecek Çağlom
harika yaaa,ne mutlu sanaki böyle bir imkanin var, iyi gelmezmi insana..o zamana kadar 115gün gecmis olacak onsuz gecirdigin geriyede son 45gün kalacak yani zamanlamada süper=)
neden yazdiklarimizin altinda HAE yaziyor???=S
biseyler oldu bi siteye, hayirdir insallahh=D
Evet Çağlom gerçekten güzel bi zamanlama yanından döndüğümde 43 gün kalmış olacak tamamen kavuşmaya yedik sayılır safakları gerçektenn artık mutlu olma ve planlar yapma zamanııı !!!
Nişan süper geçti Çağlom yaa çok mutluyum ablamın adına gerçekten melek gibi olmuştu 6 ay sonrada bizim nişanımız olacak askerimle Allahın izniyleee çok mutluyum. Bitanem fuşya bir elbise giydim dizüstü daracık :) Kollarında böyle kocaman kocaman apoletleri vardı ayağımada jlo'nun apartman topuk ayakkabılarını giydim. Saçımı at kuyruğu yaptırdım fena değildikesinlikle öyle walla=)
güzel günlere adim adim yaklasiyoruz bitiyor cok sükür=)
ablanin nisani nasil gecti bu arada?? nasil bir elbise giydin?? ne merakliyim dimi=D
son günlerde dilim düsmeyen türkü;
gelki geceler catlasin,
gelki safaklar tutussun,
bizim olsun emegimizz=)
ne güzel söylemis grup yorum yaaa=)
Nişan süper geçti Çağlom yaa çok mutluyum ablamın adına gerçekten melek gibi olmuştu 6 ay sonrada bizim nişanımız olacak askerimle Allahın izniyleee çok mutluyum. Bitanem fuşya bir elbise giydim dizüstü daracık :) Kollarında böyle kocaman kocaman apoletleri vardı ayağımada jlo'nun apartman topuk ayakkabılarını giydim. Saçımı at kuyruğu yaptırdım fena değildibi askerim eksiktiii. resimler çıkınca buraya koyarım bebemm görürsünn
Ayy evet ben bittim bu sözlereee... Çok güzelmiş Çağlom yaa
perimmm o here without you baby aşkımla bizim şarkımız çok seviyoruz o şarkıyıııı hep dinlerim telefonumdada o aradığında o müzik çalıyor...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?