335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya nolmuş buraya dünkü yazılarımz gitmiş dalga mı geçiyolar ya
bugn 100 günü bitirdik ...
dün aşkımn arkadaşı msj attı yanına gitceklermş onun için sevndm ama kendm için üzüldm dogal olarak ((
çnkü bn onlarla gitmeyi planlıyodm suya düştü hayallerm ..
silivriden direk gidicekleri için gdemicm bn
off offf bi mucize olsada bi iki hafta snra tekrar gitseler

ah canim yaa üzülme.. napalim hepimizz ayni durumdayiz iste, ama cok sükür son 1ay 4hafta, dayanabiliriz bence kockoca 100günü bitirdik biz=)

ooo süper walla, benide cantana koy, yolda giderken at sivasa yakin biryerlerde olmazmi??=D
ayy saka felan en güzel dogumgünü hediyesini veriyorsun enisteye..
kac gün kalacaksin??

Atiyim Çağlom valla gelll :)) evet gerçekten çook iyi gelecek bize delirmek üzereyiz çünküü. Cumartesi sabahtan gidip Pazar öğleden sonra dönecek Çağlom

Atiyim Çağlom valla gelll :)) evet gerçekten çook iyi gelecek bize delirmek üzereyiz çünküü. Cumartesi sabahtan gidip Pazar öğleden sonra dönecek Çağlom

harika yaaa,ne mutlu sanaki böyle bir imkanin var, iyi gelmezmi insana..o zamana kadar 115gün gecmis olacak onsuz gecirdigin geriyede son 45gün kalacak yani zamanlamada süper=)

neden yazdiklarimizin altinda HAE yaziyor???=S
biseyler oldu bi siteye, hayirdir insallahh=D

Evet Çağlom gerçekten güzel bi zamanlama yanından döndüğümde 43 gün kalmış olacak tamamen kavuşmaya yedik sayılır safakları gerçektenn artık mutlu olma ve planlar yapma zamanııı !!!

Evet Çağlom gerçekten güzel bi zamanlama yanından döndüğümde 43 gün kalmış olacak tamamen kavuşmaya yedik sayılır safakları gerçektenn artık mutlu olma ve planlar yapma zamanııı !!!

kesinlikle öyle walla=)
güzel günlere adim adim yaklasiyoruz bitiyor cok sükür=)
ablanin nisani nasil gecti bu arada?? nasil bir elbise giydin?? ne merakliyim dimi=D

son günlerde dilim düsmeyen türkü;
gelki geceler catlasin,
gelki safaklar tutussun,
bizim olsun alin terimiz=)
ne güzel söylemis grup yorum yaaa=)

Son düzenleme:
kesinlikle öyle walla=)
güzel günlere adim adim yaklasiyoruz bitiyor cok sükür=)
ablanin nisani nasil gecti bu arada?? nasil bir elbise giydin?? ne merakliyim dimi=D
Nişan süper geçti Çağlom yaa çok mutluyum ablamın adına gerçekten melek gibi olmuştu 6 ay sonrada bizim nişanımız olacak askerimle Allahın izniyleee çok mutluyum. Bitanem fuşya bir elbise giydim dizüstü daracık :) Kollarında böyle kocaman kocaman apoletleri vardı ayağımada jlo'nun apartman topuk ayakkabılarını giydim. Saçımı at kuyruğu yaptırdım fena değildi bi askerim eksiktiii. resimler çıkınca buraya koyarım bebemm görürsünn
son günlerde dilim düsmeyen türkü;
gelki geceler catlasin,
gelki safaklar tutussun,
bizim olsun emegimizz=)
ne güzel söylemis grup yorum yaaa=)

Ayy evet ben bittim bu sözlereee... Çok güzelmiş Çağlom yaa

3 doors down adlı grubun 'here without you' diye bir şarkısı var. Askerlerimizin gidişinin 100. gününü anlatıyor resmen. Şöyle başlıyor çünkü, 100 gün beni daha yaşlandırdı, senin tatlı yüzünü son kez gördüğümden beri...

perimmm o here without you baby aşkımla bizim şarkımız çok seviyoruz o şarkıyıııı hep dinlerim telefonumdada o aradığında o müzik çalıyor...:84:

Ah canim ya hayirli olsun ablana, Allah devamini erdirsin insallahhh, darisida sana artik eniste gelir gelmez umarim=)
Elbiseni kafamda canlandirinca bomba gibi birsey oluyor, eminim cok yakismistir sana

perimmm o here without you baby aşkımla bizim şarkımız çok seviyoruz o şarkıyıııı hep dinlerim telefonumdada o aradığında o müzik çalıyor...:84:

sakinn ol tutimmm, hem ne o öyle gavur sarkilari, adana köprü basina ne olmus niye onunla calmiyor telefonun=D her caldiginda halay cekersin mis gibi

periiimm 6 ay snra nişanmı ay ne zaman kesinleştiiiiii :)))
bu arada şarkıyı çok bgendm fcedede paylaştm 100.gnün hatrına :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…