- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.261
bunun türkçesi yok muydu
Herkese bol şekerli ve tatlı bayramlar diliyorum...iyi bayramlarrrrr kaderdaşlarım...
canım kıyamam yaa dikkt et kendine lütfennnncaglom aynen ilac aldım az ewwel çay içtim dr rendevum vardı ya bugün dr vediği strest için suda eriyen bir ilaç verdi onuda içtim midem altüst oldu ...birde duş aldım sonunda kaptım şifayı sanırım yarında bayram hasta hasta bayram geçirmek istemiyorum
ben sana demiştim msnde bir şey çıkmayacak diye canımm çok sevindim inankiiselenncim evet cnm sonudna gittim dr a kadın doğuma uzmanına baktı ultrasonda bir iltihap varmış rahmimde öteki ay regl bitince 3 gün sonra gel dedi bakalım o iltihap adet olunca atıcakmı dedi hormon testi yaptırıp tekrar gidicem cnm...şimdilik bişey çıkmadı allaha çok şükür benden çok benimki strest yaptı sürekli aradı aşkım ne dedi dr bişey çıkmadı dimi diye dr da bayandı çok tatlı bir dr du ne kadar şanslızın erkek arkadaşın sürekli arıyor falan dedi nerde şuan dedi askerde doğubayazıtta ddim aaa süper bir yerde yapıyor dedi doğubayazıt çok güzeldir söyle erkek arkadaşına sana ordaki çarşıdan bişeyler getirsin dedi çok tatlı bir dr du...
yavru ceylanım beraber başlayalım ben de çok saldım kendimi bu aralarbenim yağlanmamam lazım bayramdan sonra spora başlcam artık yavaş yavaş bakıma girmem lazım dinç bir vücut lazım bana ki gelinlikte güzel dursun cildim diri olsun dimi amataylan kümeli benim aşkımın adıda taylan eheheheh =)
neee fal mııııııııııııııııabe tutim bi fal açayım sana :86:
canım benim özlücem seni. iyi bayramlar dikkat et kendineeeselenncim ben yatıyorum cnmmm alum sabah erken kalkıcam bayram olduğu için bir süre nete gelemeyeceğim şileye gidicem çünkü iyi bayramlar cnm sana tekrar dan çok öpüyorum seni cnm...
ve diğer kaderdaşlarım hepinizin bayraımını teker teker kutluyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?